JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
7.11.08 12:50

Ditto - já na tebe skoro zapomněla! :oops: :oops: Tak hodně štěstí, ať na ty ATB dojde jen v krajním případě. A z kočárků se mi líbí ten světle zelenej( co má ta tvá „kámoška“) a pak vínovej.

peřinky do kočárku - přemýšlela jsem, že bych koupila zaky od |Emitexu v barvě zavinovačky, jakože by to bylo pěkně sladěný. Anebo plánuju španělskou deku. Tak uvidím…

Holky, co jdete na utz - ať je všechno ok a dobře vidět. Já jsem možná trochu zvrhlá vzhledem k situaci, ale já se na tu středu na velkej utz docela těším… :? :lol:

Váha - no, kdysi jsem mívala i 63kg, ale to je už dávno. Před dvěma roky jsem měla 75, pak jsem začala těhotnět a netěhotnět( celkem dvakrát )a vždycky mi zbylo nějaký to kilčo navíc, takže teď jsem začínala úplně jinde, než bych chtěla…Ale snad to pak sundám, i když čím je člověk starší, tím to jde hůř, zejména, když cvicení a pevná vůle mi nic moc neříkají… :oops: Tak to holt vykojím… :wink:

Daisy - tak ať na inzulín nemusí dojít!

Zdravím všechny chlupatý pupíky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.11.08 12:50

Holky já mám pupík vylezlý..Když sedím tak stoprocentně a když stojím tak napůl. A tuhle jsem ležela a R mě rozesmíval a pupík na něj vylezl až z toho nechápal a smál se že mi leze pupík :lol:
pošlu vám foto vylezlého pupíku…Jen co to dám z foťáku do PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
7.11.08 12:53

Tak to se mám tak za 3 týdny na co těšit s vylézajícím pupíkem :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879

Holky, musím se smát, já mám taky pod pupíkem najednou chloupky a nikdy js je neměla :lol: to jsou mi věci teda :lol: JInak mi teď bříško hodně vyskočilo, každý mi říká, že ho mám na začátek 6. měsíce velký :roll:
Sammy , jj, užiju, díky! S tou váhou to znám, taky js se po rozchodu zhubla na 49kg a posledních 5 let, co js s manželem, mám 58 letní váhu 58, zimní 63 :)
Miruš , přesně jak píšeš, taky čekám vlasatý miminko, oba jsme byli po narození vlasatí, ale líbí se mi spíš miminka plešounci, připadají mi takový čisťounký :oops: 8) tak za chvíli frčítě, mooc držím pěsti, ať se Adélka hezky ukáže!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484

Holky však jsem ráda, uklidnila mě ta doktorka.Uvidíme teda za 14 dní… :lol:

Holky to se nesmí vymačkávat!!!!!!Mě teda občas nějaká kapička dřív vytekla sama. Teď sem si dlouho vnevšimla. A na prsa si nemačkám. nemá se to vymačkávat!Píšou to na netu a ve všech knížkách.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
7.11.08 12:56

Daisy , fotku vylezlýho pupíku, jo? Ty jsi éro :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.11.08 13:00

Holky tady máte ten můj vylezlý pupíček a omylem se mi tam připlet ten řezanej prst, tak se nelekněte mého krásného nechtíku :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.11.08 13:01

Peťo: Vím má to být nehtíku, ale já to tam napsala schválně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 13:07

Daisy, já jsem se o tom bavila s mou dr a ulevit si můžu. To víš, že nic nevymačkávám násilím. Stačí, když se u stolu opřu o ruku a teče to samo. Takže stačí, kdyč stlačím lehoučce. Je toho sice hodně, ale uleví se mi. Však jsem minule psala, že jsem se jen opřela o stůl a Petr měl postříkaný rukáv na 30 cm 8O :oops: :lol: .
Navíc gyndra z toho měla radost, že to je známka dlouhého a kvalitního kojení…

Pupík máš opravdu pěkně vystouplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.11.08 13:10

Daisy: ty,jo,tak to je masakr :lol: slušnej pupík :wink:

Peti: si mě rozesmála s tou mističkou (pupíkem) - ale je fakt,že tohle přirovnání je trefný. já si do ní ve vaně nalejvám vodu,a je t hrozná prča :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.11.08 13:12

Saisy - :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.11.08 13:20

Samy: Tak to jo, když to jde samo......Kamarádce vytíkalo asi od 5 měsíce. A nakonci už jí teklo žlutý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 13:22

Mě už to taky začíná žloutnout. Ale jak říkám, s dr. jsem to probrala a v pohodě.
Jen mám strach, abych nedostala po porodu zánět. Máme to geneticky v rodině. Babička 2× a mamka 3× do 14 dní po porodu dostali obě záněty s horečkama a bylo po kojení :( . Snad se mi to vyhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
7.11.08 13:23

http://emimino.cz/…tt%20007.JPG

TOHLE JE MUJ PUPAN v 27 tt.

Loučím se holky,jdu se oblíkat,umýt vlasy a pak pofrčíme,tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.11.08 13:33

Miruš, nevím, jestli to tak vypadá jen na té fotce, ale taky mi příjde malinké na 27 tt 8O :wink: .
Držím palečky, ať to jde na UTZ jako po másle a užijte si s manžou den a nakupování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí