Poradna duly
Jana Čurdová
Ditto - já na tebe skoro zapomněla!
Tak hodně štěstí, ať na ty ATB dojde jen v krajním případě. A z kočárků se mi líbí ten světle zelenej( co má ta tvá „kámoška“) a pak vínovej.
peřinky do kočárku - přemýšlela jsem, že bych koupila zaky od |Emitexu v barvě zavinovačky, jakože by to bylo pěkně sladěný. Anebo plánuju španělskou deku. Tak uvidím…
Holky, co jdete na utz - ať je všechno ok a dobře vidět. Já jsem možná trochu zvrhlá vzhledem k situaci, ale já se na tu středu na velkej utz docela těším…
![]()
Váha - no, kdysi jsem mívala i 63kg, ale to je už dávno. Před dvěma roky jsem měla 75, pak jsem začala těhotnět a netěhotnět( celkem dvakrát )a vždycky mi zbylo nějaký to kilčo navíc, takže teď jsem začínala úplně jinde, než bych chtěla…Ale snad to pak sundám, i když čím je člověk starší, tím to jde hůř, zejména, když cvicení a pevná vůle mi nic moc neříkají…
Tak to holt vykojím… ![]()
Daisy - tak ať na inzulín nemusí dojít!
Zdravím všechny chlupatý pupíky! ![]()
Holky já mám pupík vylezlý..Když sedím tak stoprocentně a když stojím tak napůl. A tuhle jsem ležela a R mě rozesmíval a pupík na něj vylezl až z toho nechápal a smál se že mi leze pupík ![]()
pošlu vám foto vylezlého pupíku…Jen co to dám z foťáku do PC
Tak to se mám tak za 3 týdny na co těšit s vylézajícím pupíkem
.
Holky, musím se smát, já mám taky pod pupíkem najednou chloupky a nikdy js je neměla
to jsou mi věci teda
JInak mi teď bříško hodně vyskočilo, každý mi říká, že ho mám na začátek 6. měsíce velký ![]()
Sammy , jj, užiju, díky! S tou váhou to znám, taky js se po rozchodu zhubla na 49kg a posledních 5 let, co js s manželem, mám 58 letní váhu 58, zimní 63 ![]()
Miruš , přesně jak píšeš, taky čekám vlasatý miminko, oba jsme byli po narození vlasatí, ale líbí se mi spíš miminka plešounci, připadají mi takový čisťounký
tak za chvíli frčítě, mooc držím pěsti, ať se Adélka hezky ukáže!!
Holky však jsem ráda, uklidnila mě ta doktorka.Uvidíme teda za 14 dní… ![]()
Holky to se nesmí vymačkávat!!!!!!Mě teda občas nějaká kapička dřív vytekla sama. Teď sem si dlouho vnevšimla. A na prsa si nemačkám. nemá se to vymačkávat!Píšou to na netu a ve všech knížkách.....
Holky tady máte ten můj vylezlý pupíček a omylem se mi tam připlet ten řezanej prst, tak se nelekněte mého krásného nechtíku
Daisy, já jsem se o tom bavila s mou dr a ulevit si můžu. To víš, že nic nevymačkávám násilím. Stačí, když se u stolu opřu o ruku a teče to samo. Takže stačí, kdyč stlačím lehoučce. Je toho sice hodně, ale uleví se mi. Však jsem minule psala, že jsem se jen opřela o stůl a Petr měl postříkaný rukáv na 30 cm
.
Navíc gyndra z toho měla radost, že to je známka dlouhého a kvalitního kojení…
Pupík máš opravdu pěkně vystouplý.
Daisy: ty,jo,tak to je masakr
slušnej pupík ![]()
Peti: si mě rozesmála s tou mističkou (pupíkem) - ale je fakt,že tohle přirovnání je trefný. já si do ní ve vaně nalejvám vodu,a je t hrozná prča
![]()
Samy: Tak to jo, když to jde samo......Kamarádce vytíkalo asi od 5 měsíce. A nakonci už jí teklo žlutý…
Mě už to taky začíná žloutnout. Ale jak říkám, s dr. jsem to probrala a v pohodě.
Jen mám strach, abych nedostala po porodu zánět. Máme to geneticky v rodině. Babička 2× a mamka 3× do 14 dní po porodu dostali obě záněty s horečkama a bylo po kojení
. Snad se mi to vyhne…
http://emimino.cz/…tt%20007.JPG
TOHLE JE MUJ PUPAN v 27 tt.
Loučím se holky,jdu se oblíkat,umýt vlasy a pak pofrčíme,tak zatím papa
Miruš, nevím, jestli to tak vypadá jen na té fotce, ale taky mi příjde malinké na 27 tt
.
Držím palečky, ať to jde na UTZ jako po másle a užijte si s manžou den a nakupování ![]()