JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
9.11.08 09:55

AHOJKY HOLKY!
Děkuju za pochvalu naší malé princezny! :lol: :srdce:
Já normálně kukala už dvakrát na to dvd(mám tam 10minut černobílého utz a tři minuty 3D utz¨) a normálně jsem brečela,jak mě to dojalo znova,jak je to úžasné a jak se na ni MOC těším.
Manža kukal semnou a velice rozumoval kde co má,jakobch to sama nevěděla :lol: :lol: :lol: i pohlaví tam jde fakt vidět ukázkově,je to opravdu jako zrnko kávy s čárkou uprostřed…

VLADI:tak to je super,my máme teda jen jednu fotku,protože se na ten 3D prostě nechtěla úplně natočit z profilu,ale i tak je to úžasné jak tam jdou vidět rtíčky,nosánek a všechno… :srdce:
A určo pak popiš zážitky a šupni fotečky a gratulka k chlapečkovi. :wink:
Tak to má dost v tolika týdnech tolik gramů,naše má v 27tt kilo..myslím,že te´d teprve začnou nabírat. :wink:

MEDULI:To jsi hodná,že jsi na mě myslela,to potěší… :) a super,že máte tak kousek bazén,to bych chodila hned taky,ale my ho máme až cca 18km,tak to nejezdím,jen prostě provozuju ty balóny a cvičím u toho dvd,co máme obě.A pomuchlovala sis Davídka?! :wink:

BEFI:a jak jsi měla bolesti,když jsi nemohla na wc?Mě to trápilo zhruba před 3-4týdny,te´d je to lepší(musím zaklepat)ale taky jsem vždy trpěla,měla jsem ztuhlé břicho :( a na utz se těš,je to fakt super zážitek.

Jinak to máme vše teprbve objednané/postýlku,matraci,nebesa,přebalovací pult) takže to budeme mít „až“ tak za 2-3týdny,ona říkala, že te´d dělá objednávku,jestli si to nechceme už te´d,že u nich to pak můžeme mít schované i do porodu,jen ji chybí dva lidi,aby to poslala…no a že to trvá zhruba 2-3týdny,tajže tak.
No a vajíčko sme brali,bylo v akci a stejně tak kočárek…
Holky,nepřijde vám,že to hrozně rychle utíká? Nedávno bylo léto a te´d už zase 9.listopadu,to je děs…
Jinak dneska máme s manžou sami pro sebe,tedy teď dodělává ještě venku pořádek okolo té zídky(včera to šikulkové stihli,i když pršelo,tak makali)a poobědě už budem spolu :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
9.11.08 09:57

DITTY:fakt?Já to říkám taky,má jeho plné rty a taky mi přijde na něj…no to bude krasavice :lol: :D :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.11.08 10:35

Chtěla jsem napsat dobré ráno, ale v půl 11 je to trošku ostuda, akže všechny zdravím :wink: .

Daisy, ty se nerozčiluj. Chápu, že tě to určitě naštvalo, ale jak už bylo psáno, nejde o život. Fenka to přežije a ty se soustřeď na malou, mamčo :wink: .

Dituš, vůbec se Ti nedivím, že sis poplakala. Já se na takové věci vůbec nedívám..
Jj, pálili jsme vlastní. Chlapi dnes zůstávají na chajdě do večera, tak to budu mít s Petrem doma pak veselo :lol: . Ještěže je jako jelimánek, když má upito :lol: . Ale dala jsem rozkazy a příkazy, co všechno musí na zahradě udělat, jinak bude zle..

A já si jdu uvařit kafíčko a asi zalezu ještě na chvíli do postele :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.11.08 10:44

Dituš: taky jsem ten spot s miminkem viděla :cry: a taky se mi chtělo brečet. Nejhorší je,že to stejně nepomůže,ani kampan za 50milionů.Volové,co jezdí po silnicích jak hovada,budou jezdit jak hovada pořád dál.. :roll:

My se chystáme na oběd k tchýni,vůbec se mi nechce…Ale pak se chceme stavit v Kice omrknout nějaký malý koberec do obýváku,tak aspon nákej nakupovací výlet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.11.08 11:01

Holky nemáme televezi, co tam bylo?
Však já se nerozčilovala, jen mě to naštvalo!Šlo o princip, mohla napsat.nebo to říct, R jí pomalu každý týden volá, minulý čtvrtek jí volal že přijede až tento víkend.Stačilo říct Daisy hárá.Kor když jsme byly domluvený.Beru to jako podraz!kdyby ta fen byla těch holek co tam chodí na koně, tak jim by to neudělal, to vím jistě.Přijde mi že mi to udělala naschvál!A jde o to ji nakrýt, třeba by opět nezabřezla, třeba by se to konečně povedl........Mě šlo aby neprohárala zbytečně. jen to zkusit a buď by štěňáci byly nebo nebyly.Ale měla bych čisté svědomý že jsem pro to aby Daisy měla štěňátka udělala maximum. takže te´d Daisy čeká kastrace, místo štěňátek. další pokusy už nemaj smysl. Už bude stará......To provedem až si jí vemem. nebudu poslouchat tcgýniny kecy......Možná jsem teď přecitlivělá(ale tohle by mě naštvalo i kdybych těhu nebyla)Navíc jsme spolu měli kdysy kříž tak to mezi námi skřípe. No a já se snažím jak blbá. Naposledy co jsme tam byly tak jsem tam celých 14 dní mila hory nádobí a jeden týden vařila minimálně pro 6 lidí. Snažila se komunikovat.A ona takhle? To me zamrzelo.........A to jsem jí před měsícem psala ať dá vědět až Daisy bude hárat, no nic. Necháme toho.Už jsem se stím smířila, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.08 11:59

Pěknou neděli, :) přeju. Včera jsme měli to mimiskové odpoledne (ja a baby v bříšku) uspořádala to kamarádka. Dostali jsme spoustu dárků, asi to bylo dopoledne medvídka Pú a Tygra. Vetšinou jsou to věci do hněda, béžova, žluta a tak holky sice byly zvědavé, ale já sama nevím co to bude. Nenechali jsem si to říct a na ultrazvuku jsme to nestudovali :D. Hlavní dárek bohužel má zpoždění, cestovní postýlka, kočenky ji objednaly pozdě :cry: . Za to doma mě čekalo úžasné překapení, manžel se se synem domluvili a umyli mě všechna okna 8O 8O 8O 8O přesně tak jsem byla překvapená :-( :-( :-( a tak jsem bulela, ale protože jsem byla dojatá a šťastná. Super dárek, že. Vůbec se mě do toho nechtělo a byla jsem rozhodnutá, že se na to vys… a budu mýt až na jaro. A takové překvápko.
Když vidím ty fotky miminka v bříšku, tak bych je taky chtěla, no nic budeme fotit až bude venku
Ty bláho Daisy, jak už tady někdo psal ta tvoje čeština 8O 8O 8O 8O
Sakra jsem se nepřihlásila
BAMBULA :D

• Citovat
  • Upravit
Mae
1631
9.11.08 12:01

SAMMY:tak to je pohodička,užij si den v postýlce,však je taky venku stejně hnusně-nebo jen u nás?! :?
Tak to mi povídej,jak manža dělali na té zídce,bylo nakoupených piv,kořalka..ale naštěstí on zase když maká,tak moc nepije,tak to s ním večer vždy šlo(nemyslím to :lol: )
a když už mse u toho,jak ste na tom holky s tím?! :oops: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
9.11.08 12:04

DAISY:vím,že to mrzí,ale svět se neboří,kašli na to a klídek pro mimčo a sebe!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.11.08 12:21

Miruš:my už dva měsíce nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
9.11.08 13:12

My včera, když mě kluci umyli ty okna, tak jsem ho pořád chválila. Večer pak byl manžel tak přítulnej a něžnej. :oops: :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
9.11.08 13:21

Ty jo mám teď týden dovolené a pak už mateřská, vůbec se mě nechce. Stejně budu v práci pečená , vařená. Cítím se tak v pohodě mám nahoru 6,5 kg a vůbec se necítím nějak neohrabaně. Při adamovi to bylo 9 kg a měla jsem pocit, že jsem jak lokomotiva. Včera, když jsem jela k té kamošce šla jsem nějak pozdě, tak jsem dobíhala autobus. Docela to mohl být legrační pohled, chyhtila jsem si pupek a tak jsem běžela s pupkem v náručí, v buse jsem se pak musela smát. Příšte raděj půjdu pět minut dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.11.08 13:27

Tak drahého už mi dovezli a nechala jsem ho uložit hned do postele :roll: . Než usnul, tak 10 minut vyřvával, „Hurááá, budu mít dceru“ :lol: :lol: :lol: . Nějak to na něj asi dolehlo :lol: .

Bambul, já bych se taky smála. Vím, jak to vypadá, když se snažím někam popoběhnout já, a to jsi dost napřed :lol: .

Miri, my jsme teď nic neměli asi 3 týdny. Poslední dobou mě to bolí i při vyšetření v poradně.. Ale snažím se to vynahradit, jak se dá, ať se Péťa necítí zanedbaný. To víš, chlapi…
Ale jsem si jistá, že dnes mám 100% klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.11.08 16:09

ahojk holky
tak sem se sem konečně dostala, ste toho teda napsaly si max pamamtuju něco z poslední str.
Tak sem měla celkm nabito, v patek sem byla u kamošky a bylo to fajn, no a včera sem jela snašima nakupovat a pěkně sem pokoupila oblečení na sebe v tescu, trička a mikinu a mamka mi na broučka koupila pruhovanou fleesovou soupravičku a já sem ještě manžovy koupila mikinu, bylo totiš na všechno oblečení v tescu 20% sleva, tak sme nakupovali. No a večer sem se pak hezky ohákla šli sme zapíjet Šimona, bylo to fajn, sice já na vodě ale bezva.
Jediný co mě kazilo celej výkend je to že mě postihly kvasinky a dost fest, svědíto jak čert :evil: :evil: ale taťka měl cestu k našemu dr tak sem zaním skočila (on je obvoďák i gyndař) no a napsal mi prášky a říkal že je dobrý si vkládat i obyč bílej jogurt.
Jo a co se týče sexíku, tak sme si nedávno tak trošku malunko pohráli, ale mě to nic nedělalo ale byla sem ráda že manžovy to udělalo dobře, lepší než „ručně“ :oops:
Jo a daisy co se týče toho nakrytí, tak se nakrývá až po 15dnu hárání takže nic není straceno, když si s ženichem pohneš, poznáš dobu krytí když feně sáhneš na zadek a ona bude uhýbat ocasem, jinak nemá smysl chodit za psem, jo a chodí je tak 2X obden, projistotu.U našich sme měli několi štěňátek, ale je to šílená práce, jednou sem musela i fenu při porodu přez noc hlídat a pak sem sní musela i na veterinu, pak ztrácely mlíku, tak sme ji kdrmili z ruky ona nechtěla jinak žrat a rala jen syrový maso a to si jěště vybírala druhy masa. A to máme obyč vlčáky nijak šlechtěný. Takže Daisy, rozmysli si to pořádně ale jinak ještě by ste to mohly stihnout. Jo a chodí se s fenou za psem aby ho nerozptylovalo cizí prostředí.
joa holky pekla sem na zkoušku z netu jakejsy meruňkovej řez tak ho du nakrájet a koštnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.11.08 16:20

Ahojky všem :wink:

Tak já se dneska nezastavila, uf :? Včera jsem se hrozně rozčílila, chudák mímo :( :( Manžel začal připravovat záchod a koupelnu v patře na obložení a normálně brousil výmalbu a přitom měl vysazené dveře, takže všude po baráku bílej jemnej prášek!!! :evil: Jsem myslela, že mě klepne! Takže dneska js celý barák vysávala, vytírala, no děs běs, pěkně mě teď bolí bříško.
Jinak js taky stihla sjet do lesa na větvičky a udělat 6 truhlíků na okno, ještě musím někde splašit nějakou borovici, šišky a nějaký ozdůbky.

Vladi , tak říkáš, že to byl krásný zážitek, jo? :P a je paráda, že máš potvrzenýho chlapečka …tý jo, taky přemýšlím, jestli na něj nakonec taky nejít …
Dittuš , juu, js se pěkně upsala 8O Davídek od Packy je 6ti týdenní!! :) Jinak ten spot js neviděla, vyhýbám se všemu takovému jak jen můžu, no ale pak mi chlap zapráší celej barák, takže se člověk těm nervům nebo slzám stejně nevyhne :?
Miruš , tak kávový zrnko, jo? :D no fakt zvažuju, jestli na to přeci jen nejít ..jen nevím, jaký tt by byl tak nejlepší :roll: Jnak Davídek celou návštěvu (cca 3 hodinky) spinkal na balkóně, byl zlatej, ale když js odcházela, tak jsem si ho pochovala :P Přišel mi strašně malinkej a to má už 5 kg, vůbec si nedovedu představit, až budu mít 3 kilové miminko :)
Sammy , ty máš teda doma veselo :lol: :lol:

Ostatní mooc zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
9.11.08 16:21

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 18.11.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 20.11.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 25.11. ---0 dětí/ holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 20.11.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???..---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ????.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 18.11.---0 dětí / chlapeček Rebecca (Radmila, 33)------TP 1.3.2009---KO ??..----1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)----------TP 4.3.2009---KO 6.11.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 13.11.---0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 2.12. — 0 dětí/ holčička ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO ????.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ????.---?? dětí Pellullinka (19)--------------TP 22.3.2009---KO 6.11. ---0 dětí / chlapeček kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 14.11.–1 dítko/ chlapeček Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 13.11.---5 dětí/ holčička Nikynka86 (22)--------------TP 29.3.2009---KO 13.11.---0 dětí mischni (38 )----------------TP 30.3.2009---KO 14.11.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí Ajík (Andrea, 35)-----------TP 12.7.2009---KO18.11.---1 dítko

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty Jezinka**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital