JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
10.11.08 10:03

Dobré ránko, krásně se mě spalo, bobek byl v klídku :D. Při snídani jsem pozorovala jak s protahuje, břicho samá boule:-) Je to fajn dovolenkovat, zíra vyrazím na lov (na nákupy)
K tomu sexu, vidím, že ve svém věku jsem na tom ještě nejlíp, nechci být protivná, ale potěší to, když holčiny o deseta víc let mají menší apetit než já. Nevidím moc velkej rozdíl, mezi chutí teď a jinak, jenom teď je to takové něžnější, žádn divočina :D, a trochu míň 1-2× týdně.
Co vaříte? Nemám nějak inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.11.08 10:03

Nějak jste mě nahlodaly s tím kočárkem, že bych už jej měla asi taky objednat. Vybranou máme už od začátku tu tříkolku Cortinu, takže v tom problém není, jen si pořád říkám, že mám času dost. A ono to letí a letí 8O .Ale zkusím vydržet a objednám ho před Vánocemi. Teď chci koupit alespoň postýlku..

Peťul, už poslíčky 8O . No těbůh, to musí být radost. Ale někde jsem četla, že se objevují už po 28 tt, což u Tebe souhlasí. Tak vydrž mamčo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
10.11.08 10:09

PETI:mě zase doktorka říkala, že někdy břicho bolí jakoby před MS,že se děloha roztahuje a napíná…
Mě teda občas bolí taky,ale už od začátku těhu…takže jsem se vždy bála,proč tot tak je,ale je to jen třeba jeden den a pak zase týden apod.nee,takže si myslím,že to bude zvětšováním bříška,napínáním svalů…
Jej,mě dneska pálí žáha a bolí záda :oops: :? musím jit pohopkat na balonu…

SAMMY:tak jak víš..my osobně ho chtěli taky až tak v prosinci(kočár)ale jelikož se neobjednával,byl ve slevě,tak sme ho měli hnedka…jinak bysme taky počkali.Ale jsem i ráda,starost míň a budou Vánoce,všude lidí,budou do sebe strkat..na to já fakt nemám… :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 10:19

Ahoj holky, tak sem vás konečně dočetla.
taky sem vzhůru od 9,ale zakecala sem se s kamoškou a pak sem se obědnávala na tu cukrovku, no celkem blázinec, v laboratoři v Krumlově mění ten termín okna, takže až pak a to sem nechtěla tak že si zavolám do Ivančic, no tam sem se dovolala a tam miřekli že oni to nedělají že už tam ani neberou krev že to jen na oděleních v ambulancích, no prostě že mám smůlu, tak já si volala zase do Krumlova, že teda jestli nemají ještě termín před no baba položila sluchátko a jen sem ji slyšela že je to jak u blbejch no a du na to teď ve čtvrtek, no asi vrhnu ale co, zvládli jiní tak já musím taky. :roll:
Vladi gratuluju ke klukovi
Jo a ten kočárek, já mám vybranou čtyřkolku, taky sem váhala nad X-landrem a nakonec mám vybranej Bolder4 je podobnej ale je větší a se sportovní korbičkou se dá točit všema směrama.jo a budeme ho obědnávat před vánocema, prej to trvá tak 6-8týdnů.
Holky včera mě ten můj rarach v postely tak kop jak nikdy, ale bylo to super, pak se hemžil a já nemohla usnout, ale usnula. A teď už si zase malinko kope
jo ale k ránu se mi zdály sny že mi vypadly 2 stoličky, no hrůza, no a ve středu du k zubařovy(má mě vrtat) a ve čtvrtek na cukrovku, to mám teda super den ach jo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.11.08 10:27

Teda,když vás čtu,jak vás mimi pořádně kopaj,to já to zas tak intenzivní teda zatím nemám..ale i tak mi to stačí :roll: zvlášt večer v posteli už mi to je i občas nepříjemný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 10:30

holky tak sem se opláchla a když sem ony místa utírala tak sem myslela že umřu, ach jo :evil: ještě že si du dneska pro prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854

Mae, a jaký maté kočárek od Patrona? My jsme si vybrali FENIX F4R. ale pořád se rozhodujeme mezi tímhle a x-lander xa. A pořád prostě nevím.

Ilčo, tak se ještě mrknu na ten bolder4. Díky za tip. :wink:

Peti, jéje už poslíčci? No ale je pravda, že ty už jsi v 28tt, tak se asi tělo začíná pomaličku chystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631

ILČI:neboj,ten test na cukrovku přežiješ,taky jsem se toho bála a zase to není tak šílené jak se říká,prostě je to nepříjemné,ale ne zase na poblití(teda u mě).Jen to čekání dvě hodiny,tak nabal časopisy … :wink:
Já v ten den šla k zubařovi,pak na Ko a pak na druhý den cukr a pak další den ještě braní krev..zvládneš to,budu na tebe myslet!!! :wink:

Jdu vařit,tak zatím paáá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 10:32

Bef ten kopanec byl teď poprvý jinak to mám spíš takový lehtaní, že kolikrát nevím jestli je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 10:40

Vladi ten patron nevypadá špatně, jen já měla obavy tady z těch kočárku že je korbička málo nad zemí, že se budeš hodně do kočárku zohýbat. Ten Bolder je tak stejně vysoko jako X-lander a má výhodu odpruženejch koleček (kamoška ma X-landra a malej se tam v tom na štěrku celkem dost klepal) a jeeště jednu výhodu má a to ze v hluboký korbičce se taky dají polohovat zádíčka. To kamoška říkala že by to i ocenila. Jo já co sem si našla toho patrona za těch 6000,– sem to nestudovala co je všechno v cerně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.11.08 10:41

Miri, já ten kočár nebudu objednávat osobně v obchodě. Objednám ho přes internet, protože jako členka mám ještě 10% slevu a pak si pro něj sjedeme. Kamenná prodejna je totiž v městečku 7 km od nás, takže paráda a Vánoční davy se mi vyhnou…

Ilčo, tu cukrovku určitě zvládneš. U některých holek to bylo v pohodě a nakonec to zvládly všechny. A čtvrtek je blízko, takže to budeš mít rychle za sebou :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 10:42

Vladi a vy chcete ten kočárek s těma mini kolečkama? vy bydlíte někde ve městě nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
10.11.08 10:49

Ilčo, ne ne, bydlíme na vesnici a proto se mi ty kolečka od Patrona moc nelíbí. Celkově sče mi líbí víc ten patron… Ale prostě si myslím, že ty přední otočná kolečka jsou lepší, než ty co se neotáčejí a musí se při každé zatáčce ten kočárek celý nadzvedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
10.11.08 10:54

Jdu vařit bramborový guláš. Zas se mi chce na malou, a bude to jen cvrk :D to jediné mě teď ser.. musím mít přád po ruce záchod. Ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 10:55

No trošku sem to nepochopila se ti kolečka nelíbí ale kočár jo, nebo jak tomu mám rozumět? no ten Implast Bolder4 má přední osu taky natáčecí a dá se zaaretovat, jo a pání v obvhodě mi říkala že je dobrej do sněhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí