Poradna duly
Jana Čurdová
Ilčí: No budu mít pro něj teplé flísové oblečky. A nebo ho budu přenášet v té emitexce.
Peti, neboj, ceny mám zjištěné. I tak mě ten kočár výjde nejlevněji. Mohla bych si objednat o 500,– levnější z Liberce, ale to dám stejně za poštovné, balné… Zkoukla jsem všechny možnosti…
Befi, klidně to můžeš mít mlezivo. Mě teď teče taky mléčné, nebo do žluta..
Peti, jak už jsem psala, tak taky vymačkávám. Dr. o tom ví. Pořád lepší, než aby se mi to nahromadilo a dostala zánět žláz…
Pe´to.nám v obchodě řekli že objednací lhůta je tak 3-4 týdny. No a když jsme ho pak objednali tak nám řekla že to trvá 14 dní…tak jsem zvědavá kdy bude volat. To je kolem 17.11. No a my si ho tam necháme a R. pro něj zajede až budu v porodnici.
No asi ste mě přesvědčili že na kombinézku kašlu, koupím jen takovej ten teplejší overálek a bude.
Jo a stěma kočárkama, mi zase pěto ten bolder oproti netu ať sem hledala kde sme hledala tak v obchodě ho mají levnější sice jne o 500,– ale to sem do toho nezapočítala ještě poštovný takže i o víc a nepočítám pak kdyby bylo třeba něco reklamovat tak mě se teda líp jedna s člověkem než s papírem nebo telefonem. Jo a ta dodací lhůta je jak říkáš taky mám v plánu projistotu aby bylo vše už doma do toho 36 tt
Rozdíly v cenách jsou fakt obrovský, to můžu potvrdit. V krámě nám řekli za celý komplet 15.000,– a na netu jsem našla za celý komplet 12.600,–
fuj tak ted jsem si odbyla fakt hnusnou krec - jeste ted me boli cela noha - chytla me do stehna z vnitrni strany az uplne nahore, takze me z toho bolela i pipka
uz me ty krece fakt stvou
do toho navic nikdy neprestavajici bolest zad
uz se s tim pupkem nechci tahat ![]()
jo a holky, v prosincovy diskuzi uz praskla prvni plodovka
uz jen lednatka a pak je to na nas … ![]()
Peťo: mě taky bolej záda, hlavně v noci a nevím jak si mám lehnout, dneska mě to pěkně sralo, sprominutím…
Peto: Malvika si na kočárky objevila nejlevnějc? musím to prozkoumat,jestli na netu je cena levnější než u nich na krámě,ale já jsem skrze kočárek spíš pro kamenej obchod,jsem srabik,kpovat věc za 23táců přes internet.
Já ted kecala s jednou holkou,která je o měsíc dřív než já a je na nemocenský,a přišla se podívat do práce. Ta už má proti mě břuch jak blázen,jsem si připadala jak oukropeček ![]()
Já si dneska do tý mý nový práce nevzala přezůvky a trpím tady v botech jako blázen..
Zítra jedu na svý pracoviště,už se těším na pohodlný crocsy ![]()
bef no ten nas kocar tam nejlevnejsi byl, jak jsou na tom cenove jiny to nevim. pres net se nebojim az tak nakupovat - jediny co jsem si overila, tak jestli ten Malvik je autorizovanej pro prodej Quinnyho a to je, takze by nemel byt problem
a jeste jsem si precetla jeho hodnoceni na mimibazaru ![]()
daisy ty zada jsou hnus co? me nepomaha vubec nic, kdyz se pokousim nejak protahnout, tak me zas zacne bolet bricho
takze radsi neprotahuju
vim ze by pomohlo plavani, ale to zas mam strach kvuli infkecim ![]()
Peti:No to mi povídej mě to vystřeluje do kyčlí. A když se zvednu tak to kolikrát nemůžu rozejít. Když jdu k někomu na návštěvu tak pak nevím ani jak mám sedět, no síla.Už aby byl konec ledna.Já doufám že mala přijde na svět do toho 5.2. a nebude moc veliká…
Záda mě tedy tak nějak přestaly bolet, ale zato mě pobolívá pořád břicho. Nevím, jak dlouho to tady v práci ještě vydržím. Pořád musím vyskakovat ze židle, aby jsem brala od zákazníků peníze a občas jim něco podala a pak mě to docela bolí. Ale pořád si říkám, už jen 4 týdny do práce, vydrž to! Příští úterý jdu na KO, tak uvidím, co mi řekne dr., snad se mi to dole nezhorší… Jinak už do práce nejdu.
Tak já musím holky se zádama zaklepat, pokud dost často střídám sezení stání atd tak jsem vpohodě, ale musím střídat, ale nejhorší pro mě je že kolikrat usnu na boku a pak mě děsně bolí kyčel a moc nepomůže se obrátit, dlouho to trvá než se uvolní.
Holky tak zatím už valím cvičit, se těším jak malá.