JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
10.11.08 10:56

Ahojky!
tak dneska ráno mě malá pěkně kopala, pod žebrama :lol:
Vladi: pěkné foto :)
Peti: Tak poslíčky jo? No buď ráda že to nebolí…Páč jsem četla že porod bolí asi jako hodně silné menstruační bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
10.11.08 10:59

Ilčo, pochopila jsi to správně. Kočárek se mi líbí, ale nelíbí se mi, že ty přední kolečka jsou tak hrooozně prťavý. :wink:
No teprve jsme objeli první krám, tak se ještě někde podíváme a určitě něco vybereme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 11:03

No ono je opravdu nejlepší to vidět na živo, než sem viděla boldra na živo tak sem strašně váhala, ale pak sem zjistila že to bude asi nej volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.11.08 11:36

Holky buchta super! ze spodu není vůbec připálená, jen teda trochu ty okraje, ale jak tam je ta čokoládová poleva tak to vidět není. A R. chutná, ráno na ní ani nezapoměl a vzal si jí do práce Tak mám radost.Příští týden jí zkusím znova. A pak mám v plánu bábovku. No a pak ještě nějakou......Škoda že teď buchty nemůžu No tak aspoň po porodu už budu vytrénovaná a něco nám upeču.Už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.11.08 11:40

Daisy, normálně Tě obdivuju, že dokážeš upéct a nevzít si. Nevím, jestli bych měla na to ty nervy. To bych raději nic nepekla :lol: . Statečná holka :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 11:41

No vidíš daisy to je ten cvik, teda z tebe bude pekařka :wink: já teď žehlím 3 pračky prádla a váhám kdy začnu s praním pidi věciček, jediný co mi chybí je ještě koupit zimní kombinézku a z oblečení už mám vše.
Holky jakou budete kupavat velikost kombinézy? 56 nebo 62?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.11.08 11:46

Ilčo, já klasickou zimní kombinézu nemám. Mám bundičky a kalhoty v obou velikostech a tak zavinovajdu z Emitexu. To mi bude určitě stačit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.11.08 11:53

Samy: No musím, chci se to naučit, dřív než budou vánoce abych R. něco upekla a nebylo to spálené. :) I když třeba linecké nebo tak je zas úplně něco jného, no tak uvidíme jak to dopadne. Asi raději s pečením na vánoce počkám až přijede mamka aby to mohla ochutnat, jestli je těsto hotové, či nikoli :) A kokosové koule a vosí hnízda budu dělat až tu bude r.aby si ochutnal a aby přiložil packu k dílu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.11.08 11:53

Ilči:Já kombinézku kupovat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 11:55

No to já díky tomu že mám porod až v březnu tak váhám jestli ji mám kupovat, ale bundička se mi moc kupovat nechce, když bude zima tak bude malej ještě malinkej, vlastně si říkám že bude zima tak jen 2 měsíce(březen, duben) a to doví jestli. A zavinovačku budu mít taky od Emitexu nebo spíš ten fusak ten 110 jak se odepíná ta spodní část abych pak nemusela na další zimu pořizovat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 12:09

Daisy a co bude malá mít? jen fusak? nebo bundičku? já mám obavy kdybych ho někam třeba přenášela tak aby mu nebyla zima a tahat ho ve fusaku se mi nechce, no nějak si to všechno nedokážu představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.11.08 12:12

Ilčo, já taky nemám klasickou zimní bundičku, ale takové ty teplé flísové mikiny. Já si myslím, že to bude stačit bohatě. Malá se má narodit v půli února, než poprvé vyjedeme, bude skoro konec února a pak už taková zima není. S tou zavinkou, popř. fusakem to bude stačit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.11.08 12:15

Ilčo: já chci koupit zimní kombinézku vel.56,jen na ten březen.a chci ji sehnat přes mimiaukci,ale počkám až na únor,ted jdou před zimou na dračku,a pak je bude spousta holek prodávat. Novou nakonec kupovat nebudu,to nemá cenu.Věřím,že nákou pěknou Nextáckou za 200kč pořídím :wink: A na návštěvu k doktorce,přece nepudu s fusakem..

Sammy: včera večer jsem měla na bradavkách něco bílýho zaschlýho…když jsem na to šáhla,hned mi to odpadlo.nevím jestli to nebyla jen náká nitka z podprsenky..,ale spíš se obávám,že už taky něco málo vyteklo :roll: Ale podprdu jsem mokrou neměla..tak já nevím,co to je. Ale z mých pidi prsou přece nemůže už ted nic téct,ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.11.08 12:23

Bef asi tak nějak to mám taky v plánu, koupit až tak v lednu v únoru, u nás mají i nový za 300,– ale prd výběr ale říkaly že jim ještě dojdou a říkám si že po vánocích by je mohly mít levnější a nebo větší výběr, taky to chci jen na chvilku, mě se bundičky líbí ale příde mi že to je pro pidimiminko nepohodlný, narozdíl od kombinézky, no nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.11.08 12:29

sammmy s tím nákupem kočárku v obchodě si to dobře rozmysli, rozdíly v ceně bývaj dost brutální - příklad u nás - v obchodě náš kočár 9tisíc sporťák + 6 tisíc korba - na netu 11500 sporťák + korba. Vajíčko v obchodě 4800 - na netu 3500. Myslím že ani 10 % sleva ti to nevynahradí ;)

kombinézka nemám a řídit nebudu, dostala jsem o víkendu takovej overálek chlupatej, takže například z porodnice pojedem - body s dlouhým, overálek obyč, overálek chlupatej, zavinka od emitexu a šup do vejce :) pro mimino v kočáru považuju kombinézku za uplně zbytečnou, mám 1 zimní bundičku vel.62 a pak nějaký mikinky a kabátky, ale přece nenarvu chudáka dítě v zimní kombinéze ještě do fusaku - by se mi upeklo 8O mám potvrzeno i od kamarádek s dětma, že to je pak dobrý maximálně tak na potničky a rýmu když ho pak zpocenýho ofoukne.

bef 8O že by ses přidala do klubu dojných? :lol: ale je divný že je to bílý, já to mám uplně průhledný - no teda včera už malinko mléčně zbarvený, ale furt víc do průhledna. Vím že se to nemá mačkat, jenže já prostě neodolám a musím vyzkoušet jestli furt něco teče nebo ne :lol:

kočárky holky s tím čekáním s nákupem si taky zjistěte dodací lhůty, protože třeba v obchodě nám baba řekla že je to 6-8 týdnů - což jsou 2 měsíce. Přes net to máme za měsíc. Tak aby jste pak měli kočárek doma před porodem. Navíc je třeba počítat i s porodem předčasným žejo, myslím že tak v 36. týdnu už by doma mělo být všechno krom pár serepetiček co může koupit třeba manžel narychlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí