Poradna duly
Jana Čurdová
Mischni jo-máš reht s tím pohlavím-to je jasný-člověk je šťastnej, ať je to kluk, nebo holka
a přesně jak popisuješ to kopání-tak to mám taky tak-ale zase pořád na právý straně…taky si říkám-jak tak je naskládáná???Že by napříč???
Mimochodem-jsem postřehla, že jí vzbudí vždycky datlování do klávesnice a to je zase rodeo-už tam půl hodiny řádí jak tjfun-mi připadá, že se jí to nelíbí ![]()
Sammy no-tak to je fakt paradox, že si takhle odolná-to je dobře
![]()
Dituš, našla jsem : 
No řekni, že si nejsou podobní
.
Befi, my to máme taky těžké. Vyrábíme pro automobilky, hlavně škodovku, takže teď hrozně klesly poptávky
.
Copak sis dala dobrého na večeři?
Dituš, mě malá taky kope, když sedím u PC. Podle mě se ji nelíbí, že jsem tak přikrčená…
Ditto -jak tak koukám, nemáš náhodou nevlastní dceru, co je na netu Sammy?
Fakt tam ta podoba je.
Bef - cos měla dobrýho?
A toho bych se chtěla dožít, že mě budou chlapi obskakovat…
, i když faktem je, že co jsem těhu, tak se dějí věci…akorát mě neustále upozorňují, že je to jen dočasné,než porodím.Tak jim říkám,že pak to teprve přijde… ![]()
Tak vidím, že to si myslí všichni chlapi Mischni. Taky Petra vyvádím z omylu, že porodem to neskončí, ale teprve začne
. Ale taky už to zná. Má z prvního manželství devitiletá dvojčata - kluky, takže teď říká, že si u jedné holčičky odpočine. No, jestli bude po mě, tak nevím nevím, to by byla pěkná ďáblice
![]()
Befi neboj-dočkáš se.....já si taky říkám, že už bych ráda, aby byla malá venku..ale jenom kvůli tomu, že mám pořád strach-strach z předčasnýho porodu, z pupeční šňůry(Terezka jí měla omotanou okolo krčku a dusila se mi
) a tak, ale jinak vydržím a užívám si to................schválně nahlídni do ostatních diskuzí, kde už porodily-jak holkám to bříško chybí
![]()
Sammy no víš, že opravdu
jsou si něčím podobní…mmch-jak je Miško starý Tvůj taťka-to je normálně mlaďas
, bych spíš řekla, že je to Tvůj manžel, fakt..jinač my jsme s mým od sebe 20let
Seznámili jsme se, když mu bylo 37 a mě 17…byl ženatej
![]()
A jinak ti to schvaluju-já bych mlaďase taky nechtěla
![]()
Dituš, tátovi je 45, ale opravdu taky vypadá mladě. Dělá na kriminálce, takže musí udržovat kondičku a dbát o sebe. Však jsem na něj patřičně pyšná, že mám tak fešného otce ![]()
Jo a věkový rozdíl 20 let není vůbec hrozný. Hlavní je, že si rozumíte a je Vám spolu dobře. Takové věci vůbec neřeším a Petra bych neměnila ani kdyby měl 50…
Měla jsem kuřecí závitek uvnitř se špenátem a polité smetanovou omáčkou + hranolky. tůze velká mnamka ![]()
Začala Nemocnice,tak zatím
Tedy Befi, to musela být mňamka. Zbožňuju všechno se smetanou…
Já se pro dnešek loučím. Zítra vstáváme v 6:30 a jedeme do pálenice. Takže se jdu naložit do vany a na kutě.
Dobrou noc pupci ![]()
Sammy tak to je taťka fešák-aby si mamka na něj dávala pozor-ženský jsou dneska hrozný potvory.............mmch-můj taťka je taky fešák a taky dělá na kriminálce
![]()
Mischni to je úžasný-to chlapský myšlení, když si myslí, že porodem to končí
![]()
Já už teď docela drsně připravuju na to-jak Terku i drahouše, aby si po sobě, co nejvíc uklízeli, aby mi to co nejvíc ulehčili.příklad-když nedám na záchod novej toaleťák, tak ho tam nedá nikdo, když nedosypu cukr, tak budou škrábat poslední, než aby ho dosypali-a tak podobně, tak se jim snažím vysvětlit, že právě těmihle věcmi mi nejvíc pomůžou-že přesně i tyhle maličkosti mě budou-až bude miminko-nejvíc zdržovat a unavovat.......
Jo mimochodem jsem tu měla dneska kamarádku, se kterou jsme se neviděly tři roky…ona se odstěhovala do hor..a včera se ozvala..že prý je skoro na dně psychicky, pač už potřetí potratila-teď naposledy šla na kontrolu ve 12.týdnu a mimi už nežilo
![]()
Tak jí teprva doktor pošle na genetiku, ale prý až po novém roce.máme stejnýho doktora-a poslední dva roky je teda pěknej flegmouš…a zjistila jsem proč............koukala jsem na jeho internetový stránky a on má krom ordinace u nás v Chomutově-ještě další čtyři
to je byznys, co????Tak jsem zvědavá, co s nimi udělají-ona má stejně starýho klučinu-jako já Terku.......a přítele má teda jinýho-manžela jí srazilo auto na kole, když bylo našim dětem rok a půl
![]()
taky to nemá chudák lehký ![]()
A nasměrovala jsem jí na Emimino-říkala jsem, že jí to pomůže, že jsou tu holky se stejnými problémy a starostmi ![]()
Sammy páááááááááááá
jedete do pálenice-to jako pro slivovičku???Tak pá a dobrou-klidnou noc.
Tak já jdu též-než mi snědí všechno to uzený maso-ježíš to je šmakec ![]()
Tak páááá pupíci-dobrou a klidnou noc........................
Miruš-tak asi až ráno, viď????No jsem zvědavá.............
Ahojte, musím se pochlubit. Už mám doma kočárek a postýlku. Oba jsme se shodli na těchto
http://www.svetpostylek.cz/…postylka.jpg /> http://www.kocarky.cz/…orba-h61.jpg
Už jsem to rady ukazovala a manželovi se taky líbí, je to jak pro holku tak i pro kluka, sice ten vnitřek kočárku je tak trochu do růžova myslela jsem, že to bude víc béžový, ale to nevadí. V týdnu budu objednávat a nakupovat nějaký další věci. Mám dovolenou tak proběhnu nákupní centra, PROSÍM o nějaký tipy, vidím, že jsem hodně pozadu
ale nemám nějak moc času v současné době se nemusí nic shánět. Když byl mladej v břichu a pak malej to bylo něco jinýho
jsem šila jen se ze mě kouřilo
Zítra jdu ke kamarádce na návštěvu, prý pro mě udělá mimís odpoledne. Pozvala nějaké další kamošky a přinesou mi nějaký dárky. Docela mě to překvapilo, ale ona moje těhotenství prožívá víc než já, tak jí to dopřeju, hlavně prý bez chlapů
Ještě jednou prosím o tipy, mám nějaký věcičky nakoupený, ale moc nemám ráda běhání po obchodech i když ty pidi věci nakupovat je super. Pá holčiny, opatrujte si pupíky. No jsem zapoměla začíná se mě dělat čára od pupíku(nevím jak se to jmenuje, musím se na to kouknout, asi jak jsem byla u moře tak mě to začlo dřív, posledně se mě dělala až ke konci těhotenství) ![]()
Holky, nějak jem se zasekla, a teď už jdu taky do hajan.
Tak dobrou!!!
Holky, nějak jem se zasekla, a teď už jdu taky do hajan.
Tak dobrou!!!
Ahoj holky,tak sem se sem dostala až teď!!!! ![]()
Tak vámt o musím popsat,no hrůza
![]()
Dojeli sme tam s manžou a ještě 15m čekali,pak mě doktorka vzala(byla tam ta moje gynek.tak to bylo supoer,protože je hrozně hodná a ochotná)jak víte,chtěla jsem 3D ultrazvuk,mimi bylo sice otočené k nám,dokonce prý spinkalo,ale chybělo kousek,abych měla ten 3D..tedy měla jsem,viděli sme profil barevně,(viz fotka,i když je přefocená z fotky,tak je to horší kvalita vidět te´d v pc)ale asi to má jít vidět ještě líp…pořád si na obličejík srkalo ruku,tak ji doktorka říkala broučku no tak se nám ukaž,dokonce mi i šťouchala do břicha,aby se pohnulo..ale prý má prostě spánkový režim…Ale řekla nám,že je to určitě holčička,že to nám ukazuje ukázkově,takže opravdu budeme mít Adulku(jak řekl doktor v 20tt)
Dostali sme dvd s 10minutama nahraného 2D utz a pak ještě asi 3min barevného 3D utz plus barevnou fotku a chtěla 250kč,že to bere jako 2D utz(3D=950kč)tak sme ušetřili, ale jinak jsem spokojená…dvd se mi líbí a i fotečka…
Potom sme jeli do obchodů,přebalovák neměli na skladě,že leda z obchodu,ale to sme nechtěli,tak sme si ho objednali rovnou i s postýlkou a k tomu jsem si vybrala nebesa a povlečení,manntinel,výplň do povlečení,matračku a bude to cca za 14dnů,tak jak pojedu na KO,tak se pro to stavíme…Vajíčko máme…no a kočárek taky,ten sme dali k mojí babičce schovat(nechci ho mít doma)
Pak sme se stavili nakoupit a dojeli domů a bylo po 18h.tak sme se koupali,povečeřeli,chvíli kukli na tv a jdeme chrupat(manža budou zítra opět dělat na zídce-betonovat)
Nečetla jsem vás,napravím to zítra,teď jsem už KO…
![]()
http://emimino.cz/…al_001~6.JPG
TAK TOTO JE ADUŠKA
http://emimino.cz/…al_003~2.JPG /> http://emimino.cz/…al_005~0.JPG
A TOHLE SEDAJDA…