Poradna duly
Jana Čurdová
Končím taky 15.12. Peťul, ale máš pravdu, mám to za 17 pracovních dní
. I tak je to fous. Dnes už jsem začala dělat pořádky, vyklidila a probrala jsem 3 šuplíky, předala skoro vše zástupkyni a zbývají mi jen 2 šuplíky, vyčistit počítač a dodělat kopku restů…
Na tu se vrhnu během tohoto týdne…
Já holky skončím asi na konci listopadu a na prosinec až do 7.ledna(nástup na MD) si dám nemocenskou.
Už mě to neba,do toho mi celkem dost tvrdne to břicho,kolegyně seká jednu chybu za druhou,a mě pak všichni telefonujou…a já furt jenom něco vysvětluju.. No,a taky mě dost lidí pomlouvá za to,jaký mám podmínky,že mám dvojí pracoviště…Musím říct,že někteří lidi by fakt závistí pukli…Šéf i ředitel za mnou stojí,protože mě potřebujou,a je jim jedno kde sedím,ale normální zaměstnanci,ti to nemůžou překousnout… ![]()
JARŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif
// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 2.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 20.11. / 0 dětí / holčička MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 25.11. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO 20.11. / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO 26.11. / 1 dítko/ holčička JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 18.11. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 27.11. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 27.11. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 2.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO ?? / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 18.12. / 1 dítko / chlapeček MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 12.12. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO 18.11. / 1 dítko
Chlapeček 7× Holčička 9×
http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty Jezi //
Hezké ránko! ![]()
tak si představte, že vstanu a za oknem sníh!
asi už dám na okna ty vánoční truhlíky
…u vás nic?
Já se dnes chystám uklízet a po sto letech si dám barvu, ale u mě je to spíš pro lesk vlasů, mám tmavé i tak, takže žádná velká změna ![]()
Befi , to jsi udělala dobře s tím Podolím, např. u Apolináře měla kamarádka manžela až ke konci. U nás v porodnici naštěstí manžel taky může být už od 1. doby porodní. A prosím tě, nečti takové články, co js těhu, tak to taky nedělám a člověku je líp
teď js se teda nachytala a vyjímečně to přečetla a bylo mi z toho na nic ![]()
Ajiku , jé, co to čtu!
to je hříčka přírody, to ti řeknu! Moooc ti držím pěsti, ať to do těch 14 dnů příroda vyřeší sama a nemusíš už na žádný zákrok, těch sis už užila dost, viď!!!! Drž se!!!
Daisy , juu, další věcičky, ty už musíš mít pořádnou výbavičku!!! ![]()
Peti , Sammy , tak to máte za pár, co?
stejně jste dobrý, že jste to takhle dlouho v práci vydržely, především kvůli dojíždění!!! ![]()
Dobré ranko dámy!
Koukám, že zástupkyně pracujících už jsou na svých pozicích a ostatní chrápou… ![]()
Jo, krátí se to, co? Za chvíli vánoce a pak to začne. Já už se těším, jak začnete rodit… ![]()
U nás v noci padalo cosi jako krupice( asi zmrtzlej déšť), tqak jsem měla strach se ráno podívat z okna, ale nic z toho nezbylo - naštěstí…
Daisy - krásný věcičky…
Medu - taky jdu dnes na barvu, ale ke kámošce kadeřnici. Já jsem si to taky plácala doma, ale teď s mojí žaludeční kyselinou se vyhýbám ophybům, jak to jde.Takže když je možnost, že mi to tam naplácá ěkdo jinej, jdu do toho.. Tak ať se líbíš.
Bef - no jo, lidi jsou děsně přející, co? Ale kašli na ně a udělej to, jak jsi psala a máš to. Koneckonců too tvrdnutí břicha nic moc, ne?
Peti, Sammy - tak už balíte kufry, co? ![]()
Jinák mladá včera nacvičovala asi na spartakiádu, mlela se mi v břiše celej den a večer dokonce prokopla mou „tepelnou izolaci“ a jak jsem měla ruce na břiše, tak mě ťukla. Bylo to super. Na tatínka se ovšem už nedostalo… ![]()
Všechny zdravím a jedu. ![]()
Medu : sníh?? V Praze je dnes teplo,ráno když jsme jeli autem,tak to ukazovalo 7st.
S tím článkem- já si občas čtu diskusi o Podolí,jsou tam docela zajímavý postřehy,a na tohle jsem tam zrovna narazila..,no ![]()
Jednu známou zas před týdnem poslali do nemocnice v 36tt - měla preeklapsii (nebo tak něco).Přibrala 20kg,byla samá voda,a měla vysoký tlak.ale už jí to povolilo a je zase doma,a čeká na porod ![]()
Ahoj holky tak sem vás dočetla,
včera to byla celkem sranda na veterině, když chtěl doktor dát kočce injekci na uspání tak se kočka celkem dost bránila a švagrová se jí bála (ale je to jejich kočička) no dr mě dal rukavice a ja číču pěkně přimáčkla ke stolu a bylo to, pak sme si pro ni za hodinu jeli, no koča měla pěknou kocovinu, celou cestu nám ze spaní v košíku vrčela, no sem se ji malinko nedivila když sme ji nechali dělat bebinko. No a veterinář pak něvěděl na koho má mluvit jestli namě nebo na švagrovou, ale pěkně sem se zapotila, kór stím pupíkem.
Peti- gratulace ke KO a moc ti závidím že je malej větší aspoň to budeš mít dřív za sebou. Já chci taky ![]()
Aji neboj semnou ležela paní vpodstatě ve stejné situaci jako ty, ale zjistili ji že má 3 až po 10tt. No nakonec byla na obilňáku na redukci, což je vlastně jakýsi usmrcení, a usmrtili ji rovnou 2, no a ona pak nějakou dobu ležela ve špitále a čekala až ji postupně samy vstřebají, mělo to vpodstatě podobnej průběh jako by si měla hematom nebo by ti samovolně miminko umřelo. Neboj všechno dopadně dobře
Daisy ty teda máš výbavu, tak to já sem slabčák.
jo a těma lidima co závidí, těch je a bude, sem si řekla že se na keci lidí vykašlu ikdyž někdy to nejde.
Jo a stím porodem, já tam chci manžu mít snad pořád a i on mě tam chce podporovat, a prej si nechá i nadávat
jinak unás v porodce může být manža s tebou celou dobu i klidne 24h denně
Jo a přesně jak holky říkáte plno chlapů oak manželku mělo ve větší úctě.
Manža má kolegu, debila a jeho manželka je kráva, no a on normálně ani nespěchal aby ji tam odvezl no jen ji vyklopil před špitálem tak už byl zase v práci a v klidu dělal dál, kretén. No buran a tý manželce to nevadilo ale celkově sou to divná rodinka
No u nás vnoci asi taky něco padalo a bylo něco kolem nuly ale teď je všude sucho a já se strašně moc těším na sníh.
Jo a tu Ikeu sme včera nezvládli, já byla unavená a manže bolela hlava, nebylo mu dobře, tak sme to přesunuli na dnešek
Ahojka holčiny,
fotečky bříšek máte moooooc hezký. Všechny těhu pupíky jsou roztomilý. ![]()
Medu, máš krásné zimní truhlíky. Také přemýšlím, že si nějaké takové vytvořím do okna. Děkuji za inspiraci. ![]()
Jinak já včera na KO, snad OK. Pořád mám CS 2, tak jsem ráda, že se to nějak nezhoršilo. Tlak 110/70 a váha…no mám nahoře 10,5kg. ![]()
Jinak další KO mám 02.12.
Včera jsem byla aktivní. Nakonec jsem si po dlouhém vybírání vybrala kočárek x-lander xa. A tak jsem si volala do firmy a objednala ho. A ani né za 5 minut mi volali zpátky, že kočárek mám připravený a kdy si ho vyzvedneme.
Takže zítra dopoledne pojedeme do Prahy pro kočárek. ![]()
Dneska za chviličku jedu k zubaři, vypadla mi plomba, tak jsem se objednala. Akorát mám hroznou rýmu a pomalu nemůžu ani dýchat…
Peti, gratuluji ke KO. Tak že prcek je ještě o 2 týdny větší?
Téda to to letí, když už budeš mít malýho u sebe v polovině ledna, to je za chviličku. ![]()
Jééé to je krása, že už někde i sněžilo. Já se hrozně ráda dívám, když venku sněží, to je taková romantika. U nás včera bylo -5st. a škrábala jsem auto. Dneska jsem si kvůli tomu přivstala a ono nic. Ani nevím, kolik bylo stupňů. Jinak zataženo, ale sucho. ![]()
tak jsem zpět, a nepamatuji si co jsem chtěla napsat
![]()
Befi:Hele na lidi se vyprdni, ať si říkaj co chtěj!prostě jen závidí, to je normální, ale měli by chápat že jsi těhu a držet hubu.Fakt se nad tím ani nepozastavuj..nemá to cenu.A s tím tvým bříškem bude lepší když budeš doma.
Tak já dnes pokoupila kamarádkám dárečky, mají 25 a v so to slaví.Jedný velký polštář(vońavý na dobré spaní)+ dárkové balení Muler Thurgau. A té druhé malý polštářek pro dobré spaní
Jinak jsem se porozhlídla po Dobrušce a měla jsem cukání, že bych koupila už nejakou tu vánoční výzdobu, ale to by jsme neměli co jíst, tak jsem se na to vyprdla
na pracáku jsem byla hned hotová.Naštěstí.
Jo holky já si říkám aby se mi všechny ty věcičky vešli do skříňě až si přivezu i ty od mamky
Nu což aspoň Jindřiška bude velká parádnice. ![]()
ad sníh.tak já to zjistila když jsem vylezla před barák, docela mě to zaskočilo, ale měla jsem z toho radost(až jsem se tomu sama divila) ![]()
Tak u nás je ještě sněhový poprašek i teď, ale už je místy, kde nikdo nešel/nejel. Alespoň, že nemrzlo a nemusela jsem škrábat okna…
Befi, závistivci byli a budou. Vybodni se na ně. Nic z nich nemáš. Nechej si napsat tu nemocenskou a budeš mít klid
.
Holky, my máme úplně bílou zahradu a nevypadá, že by to mělo dneska roztát. Ale je pravda, že co nedojíždím tu dálku do práce, tak mě ten sníh taky nestresuje ![]()
Já už mám barvu na hlavě a jím meruňkový kompot. Poslední dobou začínám mít problémy s chozením na záchod
po obědě se půjdu projít do města, ať mám trochu pohyb, snad to pomůže
![]()
Mischni , tak ať jsi kočka!
hmm, to ohýbání mi taky nedělá dobře, ale stejně si myju obden hlavu, tak se tomu nevyhnu ![]()
Befi , no člověk se občas dočte i věci, který je dobrý vědět, ale holt něco bysme číst radši neměly
![]()
Ilco , jste si užily s tou kastrací. My taky byli asi před dvěma lety s naší Pusinkou a hrozně js jí litovala, skoro dva dny pak nejedla ani nepila
já js na tohle slabá povaha, čekala js v čekárně a držel jí manžel …obdivuju tě ![]()
Vladi , to je fajn, že kontrola dopadla dobře, ale stejně se musíš šetřit, viď? A s těma kilčama si nedělej hlavu, já už mám taky 6kg navrch, poslední 2 týdny mi to vylítlo, já si říkám, že 12 kg můžu, ať mám sílu na porod
pak se začnu krotiť. Tak ať vrtání nebolí!! ![]()
Holky,právě mi volal táta a vybafl na mě,že dneska pojedem zajednat kočár (budou nám ho kupovat).je to nějak narychlo. a já nevím co fusak,jestli to taky rovnou objednat?? ale já nemám ještě vybraný..
![]()