Poradna duly
Jana Čurdová
bef barvicka uzasna
a nanoznik bych brala na tisic procent ![]()
holky me zacina nehorazne honit mlsna. dokonce mam naprosto konkretni chute - ted napriklad na sekanou s kasi a rajcatovym salatem a cely to zality nivovou omáčkou
![]()
No teda Peťo máš chutě já teď jím čínu s rejžou co sem vařila.
Bef fakt pěkná barvička (u nás ji má půlka dědiny tak mám smůlu se zelenou)a o nánožníku bych ani nepřemýšlela,prostě bych ho vzala.
Holky byla sem u kamošky co má za 14dní termín, a je pěkně čupr a má super velký dopředu bříško, ale má problém že se prcek neotočil, tak jí řekli že pokud bude mít pod 3,7kg tak může rodit normálně a pokud víc tak císař. Takže tak chudina. Ale šla sem tam prvně na chvilku a skysla sem tam na 3 hoďky no síla ![]()
Peti, já bych taky posldní dobou žrala vola. Ale jelikož mě pak neskutečně pálí žáha, musím se krotit. Nobelovku tomu, kdo vymyslel Rennie
.
Tak jsem Vám matky vyfotila ten můj vorvaní pupek v 27+6 tt

Ahojky holky!!! Že vám bylo smutno po mě?!
![]()
Já se vrátila ve tři,takjsem šla na vás hned mrknout ![]()
Včera to bylo super,byla jsem s mamkou ve městě,koupila malé kapsář na postýlku(tygříka) a kukali sme se na naušničky…vybrala jsem si náááádherné kytičky z bílého zlata a kamínkem uprostřed(Aduli).Mamka si je nechala odložit(má tam kamarádku) a hned jak porodím je vyzvedne,aby mi je manža dovezl..u nás v porodnici pichají hned tam mimískům uši…
No a večer sme šli na besedu a došli sme s mamkou až o půl desáté(v telefonu jsem měla tři sms od manži,že je mu smutno a že to byl blbý nápad,že spím u mamky a i vyznáníčko lásky
) a hned šla chrnět..jé,zase po xté době v „mé“ postýlce ![]()
No a ráno jsem jela s tou kámojdou po obchodech,koupila jsem pár dárků na Vánoce,věcičky na dělání květináčů(zítra budu dělat) a Aduli dvě bodíčka-normálně jen za 80kč(obě) a krááásné.
Jinak co si pamatuju…
Všem gratulka ke KO,VLADĚNCE..odpočívej a kilča neřeš…mě viděla teta po měsíci a říkal,že mám břuch,že mi pořádně povyrostl,mám nahoře 5,5kg,takže už to taky roste nahoru
![]()
SAMMY:jééé,to je břišátko,Sabinka má krásný domeček
a s prácí to neřeš,budeš doma odpočívat a budeš si chystat věcičky,tak to uteče a nebudeš se ani nudit,hm?! ![]()
BEFI:kočárek fakt super,i ta barvička,moc krááásný výběr a ten nánožník určo vem,i když bude pršet nebo tak,v zimě,hodí se to vždy,nebo když bude foukat…já myslela že je to vždy spučástí kočárku?!
Jinak všechny moc zdravím,já si už prostě za tolik stran nic nepamatuju
![]()
Jo-holky,stalo se vám někdy,že mrňos kope i v noci třeba hodinku nebo tak a vy nemůžete spát,nebo že kope někdy až moc,že to zabolí?!Mě už asi třikrát dala takovou ránu,že jsem vyjekla
![]()
Tak se zase hlásím a koukám, že nejsem při chuti sama!
Já se byla projít do města, nejdřív js si zašla sama do cukrošky a zdlábla 2 dorty
, pak js koupila ve špešl obchodě 2 pixly zrnkového kafe k Vánocům pro tchánovce, sobě dekorační věci do domku, fakt krásný, mám radost, pak noční košili na kojení, další umělý sníh na truhlíky, no docela js pořídila a i se hezky provětrala ![]()
Sammy , krásný pupíček, tak akorát
a věřím, že se ti po práci stýskat přestane, až budeš mít Sabinku ![]()
Miruš , to vyznání od manžela muselo být milý, to bych taky brala
a taky jsi koukám pořídila dost věcí, bezva! s těma kopanečkama neporadím, jsem od tebe měsíc, tak je nemám ještě tak silné, aby mě budily
ale poslední týden je mám mnohem častější, to joo ![]()
tak holky všechno nafoťte co ste nakoupily a mi valíme taky nakupovat, ahojky
Miruš, tak vyznání muselo určitě udělat radost. Já dnes Péťovi z práce napsala, Milujeme Tě taťko a taťka nám odpověděl Já vás taky vy dvě dupy moje
. No byla jsem rozněžnělá půl dopoledne
. A taky mě dnes dostal.
Jelikož mám zítra poradnu, šlo se na holení. No groteska houby. Mám co dělat, abych se nějak Petrovi v té vaně natočila, takže jsem funěla jako lokomotiva a drahý mě chtěl utěšit hláškou :
„Miláčku, neboj, kdyby to šlo, tak to stříknu do vaty, dám to na topení a nechám 9 měsíců v teple vyrůst“.
. No já jsem šla do kolen
.
K tomu koání v noci, taky to mívám. Malá se budí kolem 3 ráno
a skoro hodinu řádí jako černá ruka. A kopance jsou občas bolestivé, když sedím a trefí se do žeber, Budeme muset ještě chvíli vydržet
-
Meduli, ty jsi tedy nakupovala jako divá
. Ale ono je fajn se občas takhle odreagovat, viď?
.
Ilčo, dobře na nákupech pořiď…
Ahojky ,omlouvám se že nepíšu ,ale pročítám vás zodpovědně
. Jdu jen trošku rozvířit vody… Poraďte mi … Winona nebo Scarlett?
Jinak je mi fajn , akorát jsem vyhodila učitelku ze školky tak pracuju od rána do večera. Všem přeji hodně zdraví .
Manža měl teď hlášku,jsem se musela smát
voalla paní,že na obchodě máme už postýlku a přebalovák,tak až budem chtít,máme se pro to stavit..takže dalších osm tisíc padne a manža-jéje,to tak blbě vychází,to na tebe asi miláčku nezbyde nic od ježíška,to je mi líto
a já se smála a říkám-ale já už pro tebe něcp mám a on-hmmm,to je pech,já budu mít a ty nee
srandista,co?! Ale řekli sme si,že letos so díme jen nějaké drobnosti,když te´d utrácíme za malou a na jaro začneme stavět…
SAMMY:tak holení,joo?Tak já docela zvládám nebo pomůže zrcadlo,to je pomocník,manžu mě teda zatím nenapadlo „prosit“ ![]()
A vyznáníčko jsi taky měla,vidíš
Jen-co to znamená DUPY?!
A hláška o vatě,topení-no
![]()
MEDUŠKO:jééé,a jakou dekoraci a jakou košilku sis koupila?!Fotit,fotit,fotit!!! Já se chcio zítra pustit do těch truhlíků,už jsou na balkoně na ostudu(muškaty)
snad se povedou,taky vám sem pak hodím kdyžtak fota,hm?!
Zdravím MALVI,asi hodně práce s dětičkama,viď? A nějak jsem nepochopila-tys vyhodila učitelku,ty pracuješ?!Vždyť máš doma prcka,ne?! ![]()
Mae nejmladší dceři je 18 měsíců ve školce je se mnou je v pohodě zapojuje se do hry už je chudinka zvyklá že se o mě dělí s 15ti dalšími dětmi .Někdy na mě volá teto.
Jak se ti líbí výběr jmen?
Ahojky. .jen nakukuji … ![]()
jinak hezké pupíčky …
![]()
doufám, že jste vy i mimi v pořádku …
Ahoj maminky a miminka ![]()
dočítám Vás pilně, ale pořád nějak nemám čas každý den přispívat…holky, jak vy to děláte
![]()
Teď jsem se kochala fotečkama miminek holek z Prosince a úplně jsem se u toho dojímala
![]()
Dneska jste mi káply do noty-s tou matrikou......zrovinka dneska jsem tam chtěla jít a zeptat se, jak a co mám udělat, aby malá měla příjmení po tatínkovi hned po narození.Já jsem si holky myslela, že to nejde, ale zjistila jsem, že to jde..... Terezka, když se narodila, tak měla chvíli příjmení po mně a moc se mi to nelíbilo
![]()
Na tu matriku jsem ale nedošla, přijela mamča, tak jsme šly nakupovat do Pompa…koupily jsme Terce Barbie-dům a mamča mi koupila pro Eminku krásnou hrací deku ![]()
A přišla mi dneska nádherná fleesová kombinézka-tu budem mít na cestu z porodnice.....a nádherný bodýnka s dlouhým rukávem........
Befi barva kočárku-super, taky se mi líbí a ten nánožník jsem si říkala, že ho určitě využiješ…už to máš tedy vyřešené ![]()
Sammy bříško krásný a musím říct, že vy dva s Petrem jste pěkná dvojka…vždycky se nasměju těm hláškám-fakt… ![]()
Medulinko takovej hezkej den sis udělala-tak to má být…a ještě to bylo i k užitku-no ideální…já se vždycky takhle taky chystám a vždycky mě jak na potvoru-začnou bolet záda
…musím vyrazit halt hned ráno.A chválím truhlíky…si šikulka-taková všestranně zaměřená ![]()
Ilci jejda si mě rozesmála s tou kočičkou-i když to asi nenbylo k smíchu
a ještě s tou dělohou a vaječníkama
no tě prsty-co všechno je dneska možný
![]()
Ppetí tak jak to vypadá, tak budeš mít u sebe Kubíka možná už v půlce ledna???Tý brďo-to je za chvíli
…já se taky těším, až to tu začne rodit ![]()
Miruš teda-ty si asi s těmi nákupy nejvíc napřed…dokonce už náušničky máte-no myslím, že už ti nechybí skoro nic, viď?Škoda, že nám je nemůžeš vyfotit-bílé zlato je nádherný…taky se mi líbí víc, než to klasický-žlutý ![]()
Vladí kontrola super-gratulace…a přesně, jak říkaj holky-z kil si nic nedělej…mě je teď nějak všechno ukradený-jestli vypadám tak, či onak-nejdůležitější je, aby jsme donosily miminka…až pak mě to možná začne zajímat…abych pravdu řekla, tak by mě ani kila netrápily-mě se dělaj křečáky-měla jsem na levým lýtku už leta jednu křečovou žílu tesně v ohybu nohy, ale to, co se mi tam objevilo za tu dobu, co jsem těhotná
chjo…to nevím, co s tím budu dělat ![]()
Kacudko teda dort je nádhernej-kam se na Vás hrabou profíci
taky jsem se musela pousmát tomu nápisu Shell-super
Jinač ať ti ty výsledky na cukrovku dopadnou dobře.........
Daisy prosímtě a jak to tedy chodí na té matrice-šla si tam s R., měli jste oba rodné listy a co dál???Paní Vám dala nějakej papír do porodky, ju???
Mischni tak už to začíná-tělocvik viď???Prosimtě a neřikej, že malá prokopla jak ty říkáš „tvojí tepelnou izolaci“........dyk tam žádný špeky nemáš-kecko jedna ![]()
Malví jestli myslíš postýlky, tak bych volila Scarlett
.....tys vyhodila učitelku???A za co???
Jinač se mi zdá, že jsem jsem snad poslední, kdy nebyl na tom sladkým blivajzu
kromě Mischni......jdu ode dneška za týden ![]()
Jééé holky a závidím Vám, kdo máte prcky už hlavičkou dolů.....já zatím žádné kopance do žeber necítím-maximálně v úrovni pupíku se mi dělaj boule a nadskakuje mi to tam
........a teď například už hodinu cítím rejpání vyloženě do močáku…před chvílí jsem musela normálně vystřelit na WC, pač mi malá přejela něčím fakt přes močák, že to úplně zabolelo a měla jsem co dělat, abych...........
![]()