JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
20.11.08 20:54

Ilčí jak si vymodelovala ty zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.11.08 21:07

no jen sem si nakrájela bílou hmotu na kousíčky a z těch pak udělala válečky nebo plasky a koncem žličky sem do stoliček udělala dírečky, byla to rychlovka. No stačil nůý kávová žličky a ruce, jen mě trochu vadilo že mám delší nehty, jinak to šlo lehce a hmotu sem koupila, se mi nechtěla dělat. v tescu chtěli asi za 10dkg 10kč a různý barvy. mě vždycky strašně moc bavilo modelovat, i sem si na svatbu dělala 100 labutí aby to vypadalo pěkně na stole ale fotky mám u našich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.11.08 21:13

Ilčí a jak si udělala aby ta bílá hmota držela na té červené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.11.08 21:33

Daisy nijak ona ta bílá bilataková tvárnější a asi i vlhčí tak sem to tam prostě namáčkla, úplně stejně sem si stím hrála jak s plastelínou. Jé já se těším až bude náš rcek větší a bude si hrát s plastelínou :wink:
holky sem dneska mrtvá a zítra na mě celkem brzo vstávám tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.11.08 21:42

Dobrou všem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
20.11.08 22:27

Ahojky, dneska js se dostala na pc až teď, byla js nakupovat, pekla, žehlila a tak, prostě klasika - pohodička :)

Miruš , tak už ses vrhla na ty truhlíky? a o náušničkách js zrovna dneska přemíšlela, líbí se mi jednoduché s kamínkem, ale nevím, jestli by malé nevadily při ležení …jaké jste vybraly vy s mamkou? :wink:
Dituš , tak sis nakoupila věcičky před net …stejně je to paráda, když ti pošťák balík doveze až domů, co? :wink: a já se na cukrblivajz chystám taky až za 14 dní, hlavně, aby nám to dobře dopadlo! A co ta antibiotika, jak dlouho je ještě musíš užívat?
Befi , děláš dobře, že ses rozhodla příští týden seknout s prací, musí to tam být náročný :roll: a ty potřebuješ klídek :wink: Ta kojící košile stojí různě, já chtěla původně tuto (má otvory pro prsa :D )http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=7498512&tab=1 ale nakonec js si koupila 3 normální košile, akorát mají u krku rozepínání na knoflíčky :wink:
Sammy , bezva, že kontrola dopadla dobře! A váha je taky parádní! :wink:
Vladi , kočárek je pěknej, kamarádka ho má a je s ním spokojená. Je teda trošku těžší, ale zase hodně do terénu, tak si ho nemůže vynachválit :wink:
Mischni , tak to se těším na fotku povlečení! :wink:
Daisy , gratulka ke kontrole! a fotka je nádherná!!!! :wink:
Ilco , zuby bezva :lol: :wink:

Dobrou všem :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.11.08 23:11

Holky ještě jsem si vzpoměla, kdybych sem zítra nestihla zajít, tak balím do tábora.A snad to vtáboře nějak zvládnu když ne tak dorazím nejdýl 1.12.papa a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.11.08 06:51

Dobré ráno pupci.

Ilčo, tak zuby jsou parádní :lol: . Líbit se budou určitě :wink: .

Medu, ty jsi tedy pracant. Já příjdu z práce a jsem ráda, když nachystám něco k večeři a uklidím v kuchyni. Nějak se mi do ničeho nechce…

Befi, je rozumné, že ten příští týden končíš. Ty nervy za to nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.11.08 07:49

dobré ranko :)

ilco bezva zuby :lol:

já jsem poslední dobou nějaká nepoužitelná, včera sem šla spát asi v 7 večer :roll: a klidně bych spala ještě teď :lol: a zas plaším že málo cítím prcka, asi tam prostě má málo místa na řádění už no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.11.08 08:14

Peti, neboj, Kubík je určitě v pořádku.
Já jsem tak plašila předevčírem. Malá se za celý den pohnula jen párkrát, až jsem si večer dloubala do břicha ať ji proberu, ale zato mi to včera vynahradila a celý den jančila jako divá. Vůbec bych se nedivila, kdybych na břiše měla vykopanou nějakou podlitinu :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.11.08 08:16

JARŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif

// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 2.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 11.12.
/ 0 dětí / holčička
MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 25.11. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO 4.12. / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO 26.11. / 1 dítko/ holčička
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 2.12. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček
BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 27.11. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 27.11. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 2.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO ?? / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 18.12. / 1 dítko / chlapeček
MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 12.12. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko

Chlapeček 7× Holčička 9×

http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty Jezi //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.11.08 08:18

Hezké ránko :wink:

mažu ke kamarádce na kafíčko, tak jen vkládám seznámek a ozvu se po obídku, pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.11.08 08:24

Ahojky!tak jsem zpět z dia poradny.Jelikož to mám po ránu hraniční, tak se teď musím každý týden jedno za ten týden po snídani píchnout.A jakmile to bude 7,8 a víš, tak mám naklusat, když ne tak se tam mám stavit před vánocema s celodenním profilem…A já myslela že už budu mít pokoj a ono, ne.Musím se stále píchat,chjo!To ten glukoměr sebou potáhnu do Tábora.Super, doufám že ho stratím.
Te´d jsem si udělala snídani a už je spapaná.No a měla jsem chuť na granko.Tak jsem si do mléka hodila kafe, a je to výborný.Tak to bude moje snídaně.Na denním pořádku.Mˇmáááááááááám.
V ordinaci mi řekla sestřička že mám malinké bříško, tak jsem koukala, mě teda přijde velké.

No tak jdu balit a uklízet.R přijde kolem 3. a pak frčíme do Tábora asi kolem 4 až 5.Možná dnes ještě nahlídnu, jsem hroznej závislák, no. :lol:

Pe´to: Kubík je určo v pohodě. Měla si říct dr, že se ti zdá laxní.Já mu to včera řekla. A on skoukl srdíčko a dobrý. A říkal mi že jak teď nejím to sladký tak je to taky tím.

A když s nestavám tak se opatrujte papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.11.08 09:03

Meduli, užij si den :wink: .

Daisy, tak alespoň trošku se ten cukr snad lepší, ne? A to je dobře…
Sestra Ti řekla, že máš malé bříško? 8O . Mě to tvé připadá akorát…
To mě naopak včera v ordinaci sestra řekla, jak jsem za ty 3 týdny pěkně povyrostla. Doslova „Jé, vy jste veliká!!“ Až jsem se začala smát :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.11.08 09:45

Zdravím těhulky,jakpak je u vás?!
Tady zamračené a 4st.takže nevylezu ani na krok(pokud nepočítám odpoledne jak jedem s manžou pro tu postýlku a pult a na nákup)budu vařit,chi udělat truhlíky a taky jsem si včera koupila věcičky na tvorbu věnečků…no jo,advent se blííížííí-to je děs :roll:

DAISY:vždy´t máš pěkné bříško,ale možná nám fotka zkresluje,mě přijde taky někdy na fotce mega a ve skutečnosti je menší nebo naopak…
A v poradně-krááásná fotečka,opravdu,krásnmě se ukázala Jindřiška,jen co je pravda :wink: a v táboře si to užij!!!

MEDUŠKO:ty jsi fakt šikovná,pořád něco kutíš,měla bych si z tebe vzít příklad :oops: no,truhlíky ještě nmám,včera pršelo a to by bylo nanic,stříhat větvičky,když by byly mokré a pak jsem jela pryč a vrátila jsem se až v devět s manžou(byl dýl v práci) a já s těma kamarádkama ze střední-jsem se nadlábla a pokecali sme :lol: A tyk si taky pokec užij,hm?! :wink: Jo a naušničky,máme odložené z bílého zlata jakoby kytičky které na naušničce visí(nejsou to jen jakoby pecky do ucha)a uprostřed je červený kamínek…jsou fakt krásné a měli jedny,tak proto jsem si je nechala odložit a jak se malá narodí,mamka je vyzvedne a manža mi je zaveze do porodky.

ILČI:super zoubky,to brácha určo bude koukat,to byl dobrý nápad,taky si to užij a opak hoď fota,jak vám to slušelo(já byla na promoci bráchovi v létě-to jsem zrovna blila-byla jsem na začátku,tak to byl horor,jsem se bála,a´t se mi tam neudělá šoufl :oops::P

PETI:neboj,doktorka mi říjkala, i jsem to četla,že prcci spí tak 17-20 hodin denně,nebo prostě nekopká tak silně…já ale mám taky obavy,to je asi normální,že pořád se třeseme,jestli je vše ok,viď? :( ty jóó´,už budeš za dva dny v 30tt to letí,to je šílené,co?! Já jsem dneska taky jak koukám 29tt. :) hurá

No nic,jdu se umýt a posnídat.vím,jsem ostuda,ale vzbudila jsem se až v devět :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí