JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
21.11.08 10:21

Dobré rsnko dámy!

Tak včerejší kolaudace mimina byla úspěšná. Lucka je nádherná, furt se křenila, dokonce si ji i tatouch pochoval, i když jí držel jak prase kost a maminka se tvářila trochu vyděšeně. :lol: Jinak to pánové důstojně zapili - zlikvidovali ve dvou flašku whisky a pak mi ten můj kecal do řízení… :roll:
Ráno mě zase puboš vytočil do běla a následně k slzám. Dělá zítra ty přijímačky nanečisto a já mám dojem, že na to z vysoka se…e a když se ho zeptám, tak jen hučí nebo mě pošle skoro do háje. No normální puberta, ale občas je to na přeshubu. Tak jsem si řekla, že na to kašlu, ať se tam zítra dopraví jak chce, vezme si s sebou co chce( koneckonců propozice má v mailu) a napíše to jak umí. Je to jeho život a teď si ještě držku vymáchat může, zatím o nic nejde. Třeba se vzpamatuje.

Ilčo - zuby perfektní! Přiznej se, žes někde sehnala od zubaře formu!

Daisy - šťastnou cestu. A to nebudeš na příjmu? 8O A ať tě cukr nezlobí!!!

Petro - neboj, on chrní. A jak budeš ráda, když bude takhklepěkně chrnět, až bude venku. :wink: :lol:

Bef - jasně, hupky šupky na nemocenskou! Žádný nervování, ať si to tam dělá kdo chce.

Ditto - tak taky nákupy?😉 A o cukru se mnou zatím nikdo nemluvil, tak jsem napnutá. Kéž by to vyšlo až po vánocích - já chci cukrovíííí!

A ke KO všem gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.11.08 10:34

Samy:No nelepší......Po ránu naopak ale odpo je to dobrý ba i lepší.
Minule:7,1 6,2 5,7
Te´d: 7,4 5,2 5,7

Takže jde o to ráno…Mám docela strach abych si pak po ránu nemusela píchat inzulín :roll: To bych asi sama nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.11.08 11:03

Ahoj holčičky,
já byla dnes naposledy v bance pro firemní korunky,jsem ještě taková hodná,že jsem jim vybrala do zásoby (ta nová si furt nezařídila podpisový vzor… :roll: ). Jinak jsem strašně unavená,ale po včerejšku už na všechno kácím a v klidu si dělám jen to nejnutnější. Se šéfem jsem se dohodla,že skončím úplně,a nebudu dělat ani z domova,protože jinak má kolegyně furt pocit jistých vrátek za sebou-že to vždycky nějak dodělám…

Už se těším jak taky budu psát,že jsem vstávala v 9h,dělala truhlíky,pak šla do města,na kafíčko,nakupovat.. :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.11.08 11:07

A tady pár slíbených vzorků z Bářiny výbavy:

povlečení, přebalovací podložka s všudypřítomnými medvědy a flanelové plínky

autosedačka a lehátko

…a něco z garderoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.11.08 11:09

Nějak se mi nepovedly všechny velikostui stejně, tak pardon… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.11.08 11:34

Michni, věcičky jsou krásné. Ten růžový vzor, co máš na přebalovací podložce mám jako komplet vybavení postýlky :lol: .

Befi, to jsi udělala dobře, že jsi řekla, že nebudeš dělat ani z domu. Kolegyně se v tom alespoň pěkně vyplácá a to ji naučí nejvíc. A ty se hlavně nebudeš nervovat…
Tak ty už nás „ještě chvíli pracující“ budeš taky natahovat vstáváním v 9. jo? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.11.08 11:43

Sammy - já jsem na těch medvědech totálně ulítla, takže mám přebalovací podložku, rychlozavinovačku, povlečení do cestovní postýlky modrý a do ložnice růžový i s mantinelem. No cvok, no… :lol: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
21.11.08 11:43

Ahojky,

včera jsem na tom srdíčku nebyla,přeobjednala mě na pondělí,že prý doktorka musela odjet.
Dnes jsem byla ráno na genetice a všechno je v pořádku a už potřetí mám potvrzeného kluka. :wink:

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.11.08 11:46

Kačudko, tak to bude kluk jako buk na 300% :wink: .

Mischni, mě se přesně tihle medvídci taky strašně líbí. Musím si doobjednat ještě kapsář na postýlku a uvažovala jsem i o zavince, i když už mám doma 2 :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.11.08 11:55

Tak jsem se vyspršila. Ao obědě si půjdu zabalit věci.
Mischni:hezké věcičky! Já má zas ve stejném vzoru jako ty tu podložku povlečení , mantinel a zavinovačku, akorát ve žlutom.
Befi:to je dobře že už budeš mít klid.Uvidíš že i bříško se zlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.11.08 12:38

Dobré poobědí :lol:

Dneska jsem sežrala muflona - Zvěřinové mufloní nudličky, ovoněné pravými lesními hřiby, jalovcem a černým pivem, v paprikové smetanové omáčce, podávané s domácími bramboráčky provoněnými hranolky uzeného masa a majoránkou - byl výýýbornej :-) jen teď nemůžu ani dýchat a kuba už tam dělá lumpárny, asi tahá za šňůru a řve „mámo pošli mi kus flákoty“ :lol:

bef dobře děláš s tou prací, pokud ti tvrdne bříško a navíc tě to tam stresuje. Tyjo to už budem pracovat jen my se Sammmy nebo ještě někdo pracuje na full time? 8O

mischni moc pěkné věcičky, musím se přiznat že se mi líbí že nemáš všechno jen růžový ;)

daisy s tím cukrem držím palce, inzulin by byl fakt hnus. Já teď uvažuju jestli tu cukrovku nemám taky, když je kuba tak velkej (prý jsou děti v důsledku toho větší) - ale co už, sladký moc nekonzumuju a tu chvíli už to nějak doklepem :wink:

mae no já jsem ve 30. týdnu už teď, když je 29+ něco je to třicátej :) No ale kuba je prej velikostně teď ten 32. týden, takže to odpočítávám už pomalu od toho - takže už jen 8 týdnů do vylodění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.11.08 13:10

PETI:ano,já vím,že jsi te´d ve 30tt,že se to tak počítá,ale myslela jsem to tak,že za pár dnů budeš přesně 30+0 tt. :wink: já už taky zítra začínám 30tt 8O
Tak ty sis dala do nosu,mňamky,zááávidím..já si dneska po x letech udělala buchtičky s krémem,měla jsem na to děsnou chu´t,tak jsem si taky pochutnala :-) :lol:

MISCHNI:krásné věcičky,lehátko,sedajda-a pak že já už mám všechno a jsem dopředu :lol: :wink:

KACUDKO:gratulenka ke KO a že opět je potvrzený klouček,to už te´d není pochyb,ne?! :wink:
Já taky na srdíčku nebyla,tak nevím jak to je…kamarádka mi říkala,že chodila od 25tt. 8O

DAISY:to bude ok,nebo,jak píše,tak jsi hodnoty měla menší,ne?Jen žádný stres!!!Myslím,že je to ovlivněné i tím.
Babička má cukrovku,vždy měla okolo 11ti,doktor jí nadal a ona už se vždy dopředu třepala…no a nejedla NIC sladkého.Potom jí taky dal ten glukoměr a te´d si to měří a má málo a někdy i zhřeší..myslím,že je to i psychikou.

Jinak jdu tvořit ten věneček,první jsem uklidila,uvařila a dala prát bílé prádlo..no a pak s manžou frčíme pro ty věci(konečně si to tam naskládám(přebalováku) a nebude to tu roztahané po půlce ložnice :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.11.08 13:46

Miruš:jedná se právě o to ráno…odpoledne to je dobrý, ale to ráno je bídné.Tak proto mám strach…navíc ke konci těhu se cukrovka zhoršuje, víš…Tak se fakt bojím abych neskončila na inzulínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.11.08 14:52

Tak už tu mám R. jdu se mu věnovat a jdem dobalit ten zbytek.
Tak se tu opatrujte ..Páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.11.08 15:48

Tak já už jsem taky konečně v teple domova :wink: ,to je nádherný pocit :)
Mischni: medvídkový věci super,i ty modrýn dupajdy s žirafou :)

Já přijela domů,a máme tady novinku: přebalovací komodu a takovou úzkou skřín z Ikey. Tomáš jel dnes brzo ze školení,tak to koupil a sestavil :lol:

Peti,DAisy: já vám tak závidím,že už jedete 30.týden.Já už chci takyy,já dneska měla pořád takový vlny a občasný bolesti břicha,že se fakt bojím nějakýho průseru :roll: Takže víkend bude ve znamení odpočívání!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí