Poradna duly
Jana Čurdová
tak snad to kačudko stihnete moc vám to přeju, já taky byla ráda že sme byli s manžem na vánoce ve svým, sice snáma byla i tchýně ale nevadí, ale těším se až budem ůplně v novým a sami jen mi rodinka, ale asi bude manža tchýni zace chtít aby byla u nás nebo si ji pozve sestra no uvidíme, nebudu předbíhat ale těším se
Befi jo a to sem si vzpoměla přebalovák super, se mi taky moc líbí ale taky nemáme místo takže sem se spokojila stím leskvik nebo tak nějak je to jen jako stolek, ale pší než nic ![]()
U nás taky dochumelilo a svítí sluníčko, je to nádhera jen kdyby bylo pod nulou aby to nebylo mokrý, u nás je 1 stupeň nad.
Já teď popíjím čajíček a doůkliduju a pak se vypravímna procházku, pokud nebude sněžit a mám s raz s manžem na kamošově baráku tak se hezky projdu
se těším asi vezmu foťák a nafotím to jak to u nás vypadá ![]()
Dobré odpoledne pupci.
Nejdřív hláška počasí - na Ostravsku minus 1 stupeň, venku sněhovvý poprašek a zatím sluníčko, ale myslím, že to sněžení k nám už taky jde, protože v dáli už se hromadí černo…
Ale doma v teplíčku mi to vůbec nevadí
.
Dnes jsem vstávala až v 11 hodin
. Péťa mě tak opatrně budil, že už má hlad, jestli bych nešla dělat oběd
.
Takže jsem dala péct kuře a oběd byl za chvíli…
Kačudko, taky doufám, že bydlení ve svém stihnete do Vánoc. Jak psala Befi, pokud má člověk kuchyň, koupelnu a kde složit hlavu, tak zbytek se už dá za pochodu. A tu podlahu v kuchyni byste snad zvládnout moli. Rodina je fajn, ale být sami je…no prostě být sami
.
Malvi, kočárek vypadá moc pěkně.
A vůbec se nedivím, že jsi ty nákupy vzdala. Pizza je taky fajn
.
Ilčo, udělej si pěknou procházku. Pokud svítí sluníčko, tak je to fajn
.
A všechno pořádně nafoť, ať se můžeme kochat
.
ahojte spolutěhulky
všecny sáňkujete že tu nikdo není? ![]()
já byla dneska opět kreativní
takže posílám výsledek - výmalba v hale, blbě se to fotilo, je to docela úzká chodba tak jsem si neměla moc kam stoupnout aby to bylo vidět

Peti - pěkně máš vymalováno,závidím Ti ty nápady.Já bych chtěla něco namalovat do pokojíčku(teda spíš přítel,já malovat neumím),ale nějak mě nic nenapadá. ![]()
Ahoj holky,
tak sme konečně doma, sem se krásně prošla a něco sem nafotila a teď to du stáhnout.
Ale po cestě sem potkala 2 volně pobíhající psy, vlčáka a černýho labradora, celkem ve mě hrklo, ale tvářila sem se že se nebojíma když se ke mě řítili tak sem stála a nechala se očuchat, no te¨n labrador vrtěl ocáskem jako že mě rád vidí, no tak sem si řekla že mám z půlky vyhráno a ten vlčák mě jen očuchal a pořád kolem mě pobíhal, chvilu šli semnou a pak se zas vrátili na „místo činnu“ sem si oddechla a pak sem s manžem pěkně prolezla kamošovu stavbu. Ale „točilo“ mě že ještě toho hodně nemá, hlavně WC !!!! sem musela hodinu čekat než se manža vykecá, no hrůza sem myslela že se počůrám.
Peti to vypadá opravdu moooooc pěkně, mě se takový věci líbí ale abych pravdu řekla tak na to moc nemám odvahu, bojím se že by se mi to nepovedlo a pak bych se na to musela nějakou dobu dívat, protože bych byla líná to přemalovat ![]()
tak já du stahovat ty fotky
Ahoj, se ještě teď směju manžel mě ukázal co objednal pod stromeček pro bobečka, prý už tu bude a tak tam něco musí mít
http://www.dracek.cz/ShowImage.asp?… /> Jo, budeme novorozenci hrát loutkové divadlo., ale on manžel má loutky a loutkové divadlo moc rád, bobek to určitě ocení.
![]()
JARŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif
// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 2.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 11.12.
/ 0 dětí / holčička MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 25.11. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO 4.12. / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO 26.11. / 1 dítko/ holčička JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 2.12. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 27.11. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 27.11. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 2.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO ?? / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 18.12. / 1 dítko / chlapeček MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 12.12. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko
Chlapeček 7× Holčička 9×
http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty Jezinka //
Hezké nedělní ránko všem ![]()
Dneska js vzhůru od 7h, nějakej aktivní chlápek naproti u bytovky asi nemohl dospat a šel vyhrnovat sníh, tak mě vzbudil ![]()
Jinak v pátek js se hezky prošla k té kamarádce, je to 15 min. chůze do kopce, ale funěla js teda jako mašina, přitom před 14ti dny mi to problém nedělalo !
no, zpátky to bylo příjemnější!
Včera jsme se prošli s manželem na náměstí a já si dala zase 2 dortíky
, už vážím 69,5kg (z původních 62,5), snad se pak ta váha zase zpomalí.
Dneska nás čeká oběd u tchýně, ale vařit musím stejně, prže mám od včera vyndané maso z mrazáku, tak to budu mít zítra k obídku.
Daisy , ta cukrovka je na prd, viď?
držím pěsti, ať je to brzy ok!
Miruš , tak to jste vybraly s mamkou hezké naušničky, podobné mám asi já, jen s bílýma kamínkama. Malé bych chtěla koupit menší a jen s jedním kamínkem …musím se pak poptat, jestli u nás taky píchají ouška už v porodnici! To lehátko je fajn, kamarádka ho fakt chválila, taky si ho objednám! a
a do postýlky nádherná, můžu vědět, na kolik tě přišla?
mě ta moje na 2 tis.
ale je taky super a včetně výplní, držáku na nebesa, zavinky, kapsáře, …
Mischni , koukám, že ratolest zkouší tvoje nervy
vidím to samý u ségry, klukovi je 13 a mlátí to s ním náramně, samý hmmm, jooooo, jéééžiššš
tak se drž
…jo a hezká výbavička!!
Kacudko , bezva, že ta genetika dopadla dobře!!!
Peti , tý jo, za 8 týdnů
to to letí, pak ti budeme všechny závidět, že už to mám za sebou
a chodba je povedená teda, to je vlastní nápad? ![]()
Befi , tak nakonec přeci jen Ikea? No vypadá to parádně, jistě už jsi ráda, že to máš doma pod střechou, viď ![]()
Ostatní moc zdravím! ![]()
Ahoj holky, zdravím při neděli.
holky my sme s manžem dostali chuť na buchtičky s krémem,(sice je neděle ale máme na to chuť) jenže já sem zapoměla koupit kvasnice, dá se to nějak nahradit? nebo budu muset manže vzbudit ať se projede do obchodu? ![]()
Přeju hezkou neděli,
tak já si teda naopak dneska přichrupla,stávala jsem v 9.30
Je fakt,že jsme včera byli na večeři a spát jsem šla před půlnocí
.
Praha je úplně bílá,včera večer jsme viděli z auta nasvícený Hrad,no nádhera v tomhle počasí. Už se těším na předvánoční trhy a všchnu tu atmosféru,doufám,že si to ještě aspon trochu užiju
.
Peti: malůvky jsou super,máš skvělý nápady. Chci se zeptat,zda to děláš podle nějakých šablon (obkresluješ) nebo jak?
J8 bych chtěla něco vytvořit v pokojíku
Krásné nedělní odpoledne,
jsem u rodičů na návštěvě, tak můžu napsat. Jsem u nich od včera, pekly jsme s mamkou cukroví na vánoce. Tak už vše máme napečeno, kromě perníčků. Ty budeme dělat později, mám recept na perníčky, které jsou hned měkké. ![]()
Jinak počasí u nás -1st. a snížek. Před chvilkou svítilo sluníčko, ale teď už je to tam zase zatažené a asi zase bude padat, prostě je to nááádhera…
Medu, krásnej pupík máš. ![]()
Befi, Mae, moc hezký věcičky. Befi, super přebalovací pult, škoda, že mi nic takového nikam nenarveme.
Peti, ty jo ty jsi šikovná. Mě by něco takového ani nenapadlo. Ta chodba vypadá teď moc hezky. ![]()
Pro mě za chvíli přijede přítel a asi složíme kočárek, aby jsme se mrkli, zda je tam vše. Akorát tu nemám foťák, tak fotečky nebudou.
Zatím se mějte krásně a užívejte zbytek neděle. PA ![]()
ahojky,
tak mě ted odjeli rodiče z návštěvy a přítel se vydal do sauny,tak jsem osiřela…
,asi se půjdu naložit do vany. Tady je stejně mrtvo.. ![]()