JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
21.11.08 18:56

Befi - přebalovák jse mooooc pěknej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.11.08 19:07

Befi, přebalovák i ta polička jsou nádherné a skvěle se k sobě hodí :potlesk: . škoda, že u nás to nemám kde dát :? .
A žádný průser nebude mamčo :! . Jen pěkně o víkendu odpočívej. Obě s malou budete v pořádku…

Já jsem osiřela. Stavil se k nám můj kolega z práce a vytáhl mi drahého na pivo. Usmažila jsem jim alespoň kapra na paprice, ať dají něco do těch svých panděr, než začnou popíjet a teď odešli a já mám klid :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.11.08 19:33

Ahojky
tak už sme taky doma,ale vše je v krabicích,tak to budem vybalovat až po víkendu,možná v neděli,protože zítra mají tchánovci zabijačku,tak tu bude shon…Ale vybalíme jen přebalovák,do toho dám věcičky a postýlku až ke konci ledna nebo jak budu v porodce tak ji sestaví manža…

BEFI:jéééé,je to moc krásné a polička bude super,tam si dáš takové ty věcičky jako olejíčky apod.takže super!!!
A bříško-hele,mě taky někdy bolívá,že se bojím,ale chce to odpočinek a šetři se,žádné namáhání a bude líp,pokud ne,jdi k doktorovi!!!

DAISY:tak se mějte pěkně a napiš jak budeš moct!!! :-)

SAMMY:jejda,tak sama?Ale já někdy taky jsem ráda sama,člověk si odpočine,udělá jakoby večer pro sebe…ale někdy samota zase vadí,co?!
A to jsi hodná,ještě papu jim udělat :wink:

http://emimino.cz/…al_002~9.JPG

http://emimino.cz/…al_004~3.JPG

TAk to je koupací podložko co jsem vzala a ještě povlečení+mantinel+nebesa (ty nefotím) do postýlky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.11.08 19:59

příjemný večer :)

befi, mae parádní úlovky :potlesk:

bef měla by se víc šetřit, když tě pořád tak bolí bříško :? mě taky občas bolí, ale vyloženě když něco víc dělám. kdy že to půjdeš na tu neschopenku?

já jsem dneska začala malůvku do chodby na zeď, zítra to snad dodělám tak vám to pak vyfotím, snad se mi to povede :) teď jsem zkoukla Přátele a mohla bych jít klidně spát, asi za chvilku půjdu :oops: stejně jsem sama doma …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.11.08 20:05

Mae : to povlečení s mantinelem je úžasný!! :)
Sammy : ten tvůj chlapík je pořád v čoudu,ne? :wink: ale ono je to občas fajn :) Můj zrovna taky vyráží :)

Moc děkuju za pochvalu nábytku,to úzký bude právě na kosmetiku atd. a v komodě bude oblečení :) a ze stejný série budem mít ještě postýlku - tu koupíme až po novém roce.
Jinak pokojík - zatím teda každý pes jiná ves :lol: V jedný části už má místo Eliška a v druhý části je pracovní stůl a křeslo a televize :lol: :roll:
Mým snem je udělat takový starý provensálský pokojíček,ale to asi nevykouzlím :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.11.08 21:43

BEFI:určo to budete mít krááásné v pokojíčku,se vyřádíš…komoda opravdu krásná a mnoho úložného prostoru! :wink: to je fajn…my tu naši už vybalili,ale ještě se tam musí namontovat ta deska(přebalovací) tak pak až hodím foto…jinka je fajn,že bez té desky je to jakoby komoda,která se pak bude báječně hodit do pokojíčku(až bude malá větší)

Jinak zítra se semn asi nedostanu,tak vám přeju krásnou sobotěnku,odpočívejte a snad bude slušné počasí(i když nehlásí a tady lije a fouká vítr,brrr) :roll: :( :wink: papa,těhulky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.11.08 09:27

Dobré ráno , u nás krásně nasněžilo už jsem musela jít odhrnovat sníh. Dnes jsem si objednala kočárek …dala jsem foto do galerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.11.08 10:10

Čuuuus,

Malvi - kočárek vypadá pěkně,co je to za značku??A budete mít i tuhle barvičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.11.08 10:14

ahojky je to abc desing je na něj dobrej ohlas-dobré odpružení ,dobrý v terénu ..... barva tahle ( zlatá ,černá)
Co dnes vaříte? Manžel je celý víkend ve škole tady hustě sněží a s kočárem se mi nakupovat nechce. Navíc včera jsme šli na vycházku a malá se sněhu bála. V ledničce nemám nic tak stejně nakonec budu muset vyrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.11.08 10:47

Já mám od včera čočku na kyselo a možná k tomu udělám nějakou polívku.
Malej konečně usnul tak jdu trochu poklidit.Odpoledne se jedu podívat na barák.Minulej týden jsem tam umyla další 2 okna a koupelnu,ta je už nahotovo.Jestli vezmu foťák,tak ji vyfotím a ukážu.Včera mi přítel sdělil,že asi do vánoc bydlet nebudeme. :cry: Ale zkusím ho nějak popohnat,už nám toho moc nechybí.Teda aspoň z toho co musí být hotové než se nastěhujem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.11.08 10:59

ahoj holky,
tak i v Praze je nasněžíno,a ted se konečně umoudřilo počasí a začalo na ten mrazivý sníh svítit sluníčko - nádhera :)

Kacudko :a už máte kuchyn? já vždycky říkám,že nastěhovat se dá,pokud má člověk koupelnu a kuchyn,ostatní už se dá nějak přežít a zabydlovat postupně :) .Držím palce,at to do vánoc zvládnete,to by byl asi nejlepší dárek pro tebe,co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
22.11.08 11:26

tak jsem nakonec vyjela ven ,po sto metrech jsem to otočila zpět k domovu a objednala jsem pizzu :lol: . Hnusnej vítr ,sníh a zima. Malá nechtěla sedět v kočárku protože jí foukalo do obličeje .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.11.08 12:32

Ahoj holky tak sem tu už od pul 10 ale pořád někam odbíhám a něco dělám tak sem nereagovala, jo a taky sem zapoměla co ste psaly takže super, už i manža si ze mě dělá srandu že asi fakt mám těhu demenci :roll:
Jinak u nás dopoledne úúúúplně krásně bílo a do toho sluníčko no a teď už je hnusně ach jo, ale doma je fajn, teplíčko a pěkně dělám pořádek aby prcek měl dost šuflat na věci, pomale odsouvám nepotřebný věci do krabic a mimoušovi do šuflat atd.
Du pokračovat :-)
jo a asi si něco dám, asi Muller mix :-) no koupila sem si vánoční balení :-) mňam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.11.08 12:38

Jo a holky co se týče včerejší promoce tak super, až na to že mi brácha těsně před tím vrazil do ruky jeho foťák (asi v hodnotě 100tisíc) a nic mě k tomu neřek, jen ať cvakám ale já potřebovala najít zum tak sem pokroutila kolečkama no a nevšimla si že sem jedno kolečko nevrátila do původního místa a cvakala a cvakal, fotek by bylo hodně jenže já to nastavila nějak tmavo takže většina fotek je skoro černá AAAAAAACCCHCH jo :roll: :roll: no ale naštěstí sem tam měla já svůj a ten má i kameru, takže sem ho zapla a vrazila to taťkovy, taťka sice viděl ve foťáku prd ale držel, a aspoň něco z toho máme, a pak ještě máme obědnanou kazetu od profíků, ještě že tak, pak sme byli na obídku a pak sem padla za vlast a začli sme s mamkou chystat chlebíčky zákusky a smažený kuře s bram salátem pro babičky a tetičky co nebyli na promoci snama ale přišli popřát. Dojeli sme dom až kolem půlnoci ůplně mrtvý sem ani na wc vnoci nevstala (naštěstí sem nemu sela :wink: )
Tak jo zatím
holký teď sem koukla ven že je nějaká tma a ono začalo sněžit jak blázen jéééé to je super já to mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.11.08 12:40

Befi - kuchyň máme v krabicích.Potřebujeme vybrousit a nalakovat podlahu a kuchyň se může složit.Teď budeme kupovat dveře,tak si myslím že bysme to mohli stihnout.Nebude hotovej akorát pokojíček,ale to mi neva,protože malej bude spát stejně ještě s náma.Chtěla jsem to stihnout do vánoc,abysme už byli spolu jako rodina.Ale jinak bych nespěchala,to spíš přítel,protože bydlíme u mých rodičů. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí