JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
3.1.09 16:25

Holky to ste mě stím pomelem překvapili, já fakt myslela že to bude něco jak vodní meloun. Manža mi dovezl kilo hroznů a mandarinek a banánů mňam :lol:
tak sem se přežrala rybích závitků v rosolu, ale pořád mě honí mlsná.

Taky počítám týdny jako že 34+3 =35tt ale u nás ve špitále se ptají přímo na týden i den takže mi v tom aspoň nedělají guláš :wink:

teď s manžem sledujem slováky jedničku a díváme se na Fontánu pro Zuzanu 2 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.1.09 16:30

tak jsem se vychrupkala :) ale musela jsem se teda přemlouvat abych z tý postele vylezla, nějak se mi nechtělo :)

klystýr + holení tak klystýr si dát nechám, lepší než se jim tam pak někde posr*, hlavně mi na něm nepřijde nic divnýho, něco vpravěj dovnitř a člověk si to pak na záchodě pěkně vyloží zas ven - to mi prostě přijde krutá pohodička, nevím proč je kolem toho všude tolik řečí :) A holení - no nechala jsem zapracovat manžela a už jsem dohola :) Teď už budu dělat jen udržovací střih dokud to na mě nepřijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.1.09 17:12

Peto: ted jsem si všimla tvýho podpisu - Matěj je moc hezký jméno,líbí se mi víc než Kuba :wink:

My ted měli návštěvu kamaráda-kolegy z práce s 13letým synem. Ty jo,s ním to teda mlátilo… :lol: ,když si představím,že nás to taky za pár let čeká… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.1.09 17:24

posílám pupík v 31+3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.1.09 18:38

My budeme mít taky Matěje..=o)))

Já bych Vám tedy klistýr moc nedoporučovala,nechte si od svého gyndaře předepsat JAL gel,je perfektní a nic drastickýho…Byla jsem s nim hrozne spokojena …

Muj doktor taky právě vždycky říká,takže 31týden a to jsem třeba 31+5.

Já mám nahoře 16kg,nevím,jak to dělám..=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.1.09 19:35

Ahoj spolumatky!
Teda vy jste to tady dnes rozjely…Já jsem měla příšernou noc, do dvou jsem se převalovala a mlaskala na chrápajícího tatoucha a pak to vzdala a šla spát k poubošovi( ještě je u táty, takže pokoj volný). Myslím, že začínám mít priblémy se spaním…Normálně to neznám, ale poslední dobou blbě usínám no a dneska…No a vstávala jsem v 6.30, protože jsem měla nevěstu na líčení. Naštěstí byla " slušně vychovaná" a donesla výslužku, tak jsme si dali k snídani. A musím přiznat, že to cukroví bylo ještě lepší než naše - a to je co říct!!! :lol: A pak jsem usnula a chrněla do 11h.
Odpol. jsem vyrazila k mamce na kafe a do Tesca pro jogurty, neboť zase s.ru mramor a jsem opět hotová.

Jo a s tím pomelem. Inspirovaly jste mě a tak jsme snědli to, co jsem dostala od kámošky. Ale nadšená z něho nejsem. Je to moc suchý a trochu bez chuti…

Holení - už jsem předala štafetu tatouchovi. Já si tam prostě nevidím. 8)
Klystýr - taky si myslím, že lepší ten, než se na sále posr…Není to teda nic moc( zatím jsem ho jen dávala, jako bývalá zdr. sestra),ale prý jak je to teplý, tak je účinější, něž ten Yal gel. Nevím, moje prdelka nemá zkušenost. Od prvního porodu si fakt nepamatuju, že by mi to dělali. :?

Všechny zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.1.09 20:06

holky,
jakou velikost jednorázových kalhotek jste kupovaly? nevím,jestli M nebo L.
a co odsávačka mléka? pořizovaly jste nebo čekáte až po porodu jak to bude s kojením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.1.09 20:17

No holky ste mě celkem pobavily těma přísěvkama o holení a klystýru, no já pokud ho budou u nás dávat tak du do toho jen se malinko stydím ale asi to v tu chvíli asi ani řešit nebudu, nevím proč ale to že mi bude někdo něco strkat do zadnice je mi víc proti srsti než že mi dr čučí mezi nožky ale myslím si že to bude asi tím že sem v tomhle směru ještě neměla tu čest :oops:
No nic tak se tu pro dnešek mějte du čučet s manžílkem na telku a zítra asi pojedem na to slovenko a nebo budu u našich, tak ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.1.09 20:20

befi pěknej pupík i manža říkal že ho máš jinej než já že to bude určo holčička :wink:
no já mam z DM L a sou mi tak akorát a teď asi mám tak velikost L, stali jen kolem 50,– tak bych se nebála jedny koupit dyštak pak koupíš větší nebo menší. No a odsávačku na tu kašlu dyštak koupím pak nebo manža.
Tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.1.09 21:50

Befi:Pupík pěkný, takový malinký. :)
No a te´d nevím na co jsem chtěla reágovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.1.09 21:51

Befi:odsávačku zatím kupovat nebudu, to se uvidí až po porodu, jak na tom budu s mlíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.1.09 21:58

Dobrou noc tehulinky…Zítra papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.1.09 22:02

No,mě ta fotka připadá divná…jak se fotím sama s fotákem v ruce,tak je to hrozně zblízka. A doma si o vyfocení říct nemůžu,páč to hned schytám,že jsem prdlá se fotit… :lol:

Ted mi říkala kámoška,že ty jednorázovky kalhotky jsou lepší menší,že je to jinak číslovaný..

Ilčo: manžel myslel holčičku u vás nebo u nás? u vás je to přece jako překvapení,nebo už ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
3.1.09 22:09

Ahojky..

on ten klistýr není prej nic zdravýho.Yal splní úplně to samý,jediný rozdíl je,že klistýr Ti protáhne celý to střevo a Yal pouze tu část,která je potřeba,aby jsi se právě neposr…=o)))A není to nepříjemný..

Co se týče odsávačky,je většinou potřeba už v porodnici,takže ja si určitě Aventku beru s sebou,moc se mi osvědčila..Nerve bradavky tak jako ty v porodnici,co půjčují - většinou Medely.

Buď máte tolik mléka,že ho mimčo nevycucne,takže je potřeba odsát to,co malý nevycucne,aby to nebolelo nebo naopak máte malinko mlíčka,je potřeba to pořádně roztahat..=o)Zase jen můj názor z minulého těhu..

Já bych do kalhotek taky šla určo L,jsem docela drobná,ale po porodu jsem tak rozkydlá a navíc,je lepší trochu větší,než když škrtí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.1.09 22:27

Lenousku : a tu odsávačku ruční nebo nějakou spešl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí