JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
4.1.09 18:54

Petule : jen to tady pěkně ze sebe vyplivni tu špatnou náladu,aspon si ulevíš :)
Jinak to že tě to už strašně neba chápu,mám sama podobnej pocit,rozčiluje mě,jak mě to břicho táhne a začínám být supernemotora.. :roll: , no a ty jsi ještě o měsíc víc. Ježíš,já si to nějak neumím představit vydržet ještě 2 měsíce… 8O

Miru : no,to jsou teda rošťáci od pohledu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
4.1.09 22:19

Petí:Klidně se vypovídej.Od toho tu jsme. A vydrž, za chvilku budeš mít mimi u sebe, neboj to uteče.

Miri:no pěkní ďáblíci :lol:

Jdu do hajan, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
4.1.09 22:38

Tak já jsem si dala sprchu a vytuhla jsem od devíti o telky,tak jsem zvědavá jak teda budu spát v noci…ke všemu mě pořád pobolívá ta hlava a poslíčkuju(trochu mě bolí zase břicho jako u MS) :? :roll: 8O

Zítra dojede dopoledne ve 12h kámojda Dáška na návštěvu…původně mi psala,že když bude sníh,tak nedojede,ale dneska napsala,že mě ještě chce vidět,než porodím a taky,že mi slíbila udělat ty vlasy :wink: zlatíčko moje :srdce:

DAISY,BEFI:jojo,jsou to rošťáci,hlavně když jsou všichni spolu,ale jak jsou každý sám,tak jsou andílci :wink: ale mít děti staré rok,tři a pět to by byla moje smrt 8O 8O 8O

No nic,budu končit,jsem zvědavá,jak se to tu rozjede zítra :wink: tak papa a sladké sníky vám i mimískům. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
4.1.09 23:01

Mae:
Představa,že bych byla zase za rok a pů těhotná mě zabíjí..=o)
Obddivuju ty ženský,co to zvládnou takhle pěkně odnosit - já si teď dám tak 8 let oraz,a pak ještě k Laurince a Matějovi někoho pořídíme…

Ale tohle těhu je oproti tomu minulémi hrůza-už 4 týdny mám pocit,že musím každáým dnem porodit a to i přes ten magnesolv a Utrogestan.Furt mi tvrdne břicho,pobolívá a píchá mě spodek a o zádech (kříži) ani nemluvím - to je hrozná bolest.

PPetra:To víš,taky se přidávám k tomu,aby jsi se tu klidně vykecala..=o)Za pár dnů budeš miminko držet,úplně Ti závidím… :D

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.1.09 08:41

Ahojky!
Přeji krásný den…
Tak konečně jsem se vyspala. Až na jedno čůrání a když šel R. do přáce tak mě vzbudil, kočky tu něco vyvedly, tak je trestal.
Omlouvám se ale budu tu až na oběd, páč mám hafo práce, teď jsem tu 3 dny na nic nehrábla.Tak je tu na koberci pěknej svinčík. A budu dobalovat tu tašku.A umeju nádobí ze včera.
teď si udělám čaj z maliníku, vypiju a jdu se dát do práce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.1.09 08:41

Dobré ranko, tady je halda sněhuuuuuuuuuuuuuuuuuu :pankac: Ani jsem se nemohla vzbudit, máme uplně zapadaný střešní okna, takže je tu tma :)

Já se nějak začínám smiřovat s tím, že bez vyvolávačky prcek nevyleze, no však je taky brzo tak co se divím no - teď jsem zvědavá co mi zítra řeknou kdy mám nastoupit, doufám že si to zas nerozmyslej doktoři jedni :)

Dneska pojedu do cca 15 km dalekého města si koupit kojopodprdy, tchán mi teď volal že mě radši zaveze když napadlo tolik sněhu :)

Holky poslíčky vydržte, mě potrápili na přelomu sedmého a osmého měsíce chvilku, pak nic no a teď od toho minulého týdne poslíčkuju furt - břicho betonový víc jak 20× denně mám určitě a ty ms bolesti do toho, naštěstí ne nijak hrozný, takže docela pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.1.09 08:45

Jo a bolí mě příšerně,asi spona.V noci při otáčení a teď když vstanu a jdu.Jsem zvědavá jak budu poklízet, no ale musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.1.09 08:48

Holky dneska jsem v 9 měsíci, ale ten metřík jeden se zas sek, zmetek :lol:

Petí:Tak zítra na ko držím packy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.1.09 08:49

daisy ta spona je hnus, ta mě bolí taky furt a chodím kvůli ní jak kachna :( a k tomu metříku - já si je včera opravovala, protože jsem zjistila, že se nezasekly o ten 1 den, že až po tom novém roce začly ukazovat správně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.1.09 08:50

Jo ale koukni se Peťo na ně dnes, ten větší je seklej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.1.09 08:53

Petí:A já jí teď cítím zhruba až po čáru (hranice ochlupeni) Je to pořád ta spona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.1.09 08:56

daisy ale ja tvoje metriky vidim ok - oba maj 35+4 a ten velkej je uz v devatym :) a spona me teda boli jen zespodu, takle zepredu ne, ale kazdej to muze mit jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.1.09 09:00

Dobré ráno,
Petro : s tím metříkem máš asi pravdu,protože je fakt,že když jsem byla u doktora,tak tam jsem měla vždy o den mín než na mým metříku.no a ted je to srovnaný :wink:
U nás je taky halda sněhu,už od včera.ani nevím,jestli půjdu sama nakoupit,abych sebou nešvihla..
Jsem zvědavá jak pořídíš s podprdama,mě přijde,že jsou všechny krámy úplně vybraný :roll:

Ad poslíčci: mě pár dní už taky bolí břicho jako na MS,myslela jsem,že to je tou vahou břicha…,ale tak to jsou teda poslíčci?? :lol:
Jo,a u tvrdnutí jsem vypozorovala,že když skoro celý den polehávám,je to mnohem lepší. ale kdo to má vydržet? :lol: ale už jsem si zakázala slídění po obchodech,chození mi fakt dává zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.1.09 09:11

Petí:te´d už je to ok.Ale předtím sem viděla ten velkej o den pozadu a byl na 8 měsíci.
Jinak já na KO vždy měla taky o den míň než na metříku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.1.09 09:21

Tak jdu něco kutit.Tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie