JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
5.1.09 14:44

Kacudko: obalím ji v hladký mouce a smažím na pánvi. je výborná!!!
Já si ji vždycky u řezníka nakoupím víc,a zamrazím ji ve stočených kolečkách už naporcovaný,no a pak ji jen kdykoliv vyndám,je za chvilku rozmrzlá a je to rychlý jídlo. a nejlepší je s bramb.kaší :)

Já byla ted ve vaně,potřebovala jsem si nahřát bolavý břicho,no,je to o malinko lepší.
A volal Tomáš,at jsem v půl čtvrtý nachystaná,že až přijede,půjdeme na ten úřad kvůli otcovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
5.1.09 15:06

Ahojky matky.
Co jsem doma, tak mi připadá, že mám míň času, než když jsem chodila do práce :oops: .

Vidím, že tady probíráte výbavičku, praní apod. tak taky házím trošku do mlýna.
Prala jsem úplně všechno i žehlila a žádná nehoda se nestala. Stejně jako Miruš mě to i bavilo :lol: .
No a krom vyžehlení 20 látkových plenek mám nachystáno vše. I tašku do porodky sbalenou, pro Petra jsem nachystala oblečení malé z porodnice, postýlka stojí, kočár je složený, přebalovák hotový… Teď už jen Sabča :D .
Kojo podprdu jsem si koupila minulý týden. U nás stojí 270,– takže taky žádná hrůza a ty jednorázové přebalovací podložky mám taky od Fixies. Do porodky mám sbalenou přímo cestovní přebalovací podložku. Taky se mi nechce nechat malou válet někde na ošumtělém stolku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.1.09 15:09

Tak mám hotovo a jsem hotová. 8) Za chvíli vyrazím do města a na ten kurz. Teda kdybych to neměla zaplacený, tak čumák nevystrčím.Je mi dnes nějak blbě od žaludku.

vinná klobása - je to takový to stočený bílý? Každej to chválí , ale já jsem něměla odvahu to nikdy koupit. jako co to chutná? :lol:

ajik - co u tebe novýho? Jak pokračuje vaše trojice? :wink:

bef - užijte si úřad a ať to všechno klapne.( tím myslím zejména všechny papíry, tatínek se předpokládám přiznat chce. :lol: )

Tak se zatím mějte, buď nakouknu večer nebo až zítra.podle toho, jak mě to cestování zmůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
5.1.09 15:19

Vy jste mi tím jídlem nahnaly takovou chuť, že jsem teď snědla 3 misky bramboračky s hřibama 8O . Fuj, mi bude těžko :lol: .

A dávám taky inspiraci k vaření - Petrovi jsem dnes dělala bramborové placky s hovězími nudličkami na asijské zelenině. Je to rychlé a měl boule až za ušima :lol: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.1.09 16:16

tak sem si prijemne schrupla :) holky myslite ze me porad boli podbrisek ze to je normalni? neboli to v zadnych intervalech, boli to proste porad, ale intenzivni bolest to taky neni, jen takova otravna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.1.09 16:17

jo a tema vasima inspiracema k vareni jste me donutily vyndat z mrazaku vanocku :lol: nojo, jak jsem sama doma tak se varit nedonutim, ale tak vanocka bude taky fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.1.09 16:22

¨Peťo:raději si zavolej do porodnice a zeptej se, jestli je to normální.Mňám a vánočku bych si dala taky, chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.1.09 16:27

Tak my jsme zpátky z úřadu. no řeknu vám,česká klasika :lol:
Uřednice nepříjemná jak prdel…a když jsem se ptala,jestli malá bude moct mít adresu po otci,tak mě zpražila,že adresa je automaticky po matce! Takže já mám trvalý bydliště ještě v Kolíně,tak tam asi bude chodit veškerá korespondence než jí předělám trvalý bydliště 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.1.09 16:51

Tak Befi že to máš už za sebou, jo a ještě info aby si se nemusela ptát těch krav na úřadech tak mimčo má i automaticky po matce pojišťovnu, já mám 211 tak prcek bude mít taky 211 :-)
No nic já sme taky spala že mě bolely záda, sem se vyspala že dobrý a teď už jak tu chvilku sedím mě bolí zas, musím jít uvařit brambory a upíct tu rybku, už se těším až se mi manža vrátí, snad z něj nebide rampouch.
Jo a není ta viná klobása něco jak jitrnice? tu miluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.1.09 17:06

ahoj holky , týden na horách nám utekl jako voda… no ale bylo tam náádherně, do středy azuro a sluníčko a ani potom to nebylo nějak hrozný, tochu se zatáhlo a sněžilo :-)
Taťka se vylyžoval na Portáškách, já si troufla akorát na svah u chalupy. Ani tak ne kvůli svému lyžařskému umění, jako spíš kvůli mladým bezohledným snowborďákům, aby mě nesestřelili, i když lyžování miluju…

Koukám, že přípravy na mimísky už u vás dosti vrcholí, postřehla jsem dobře, že nejblíž to má Peťa ? Vůbec nemám šanci dočíst všecko :wink:

Befi to je neuvěřitelný, ty český úřady… čeká nás totéž, svatbu jsme mezi oběma těhotenstvíma nějak nestihli, to druhý přišlo sice ne neplánovaně, ale nečekaně rychle, a vdávat se těhotná - akorát bych byla ve stresu a z toho by prcek asi nebyl moc nadšenej.
Takže „automaticky trvalá adresa matky“? To je teda pakárna, proč si člověk nemůže vybrat trvalou adresu otce?Normální byrokratická buzerace :evil:

Ilčo S tou pojišťovnou to je ale pohodlný, takže to se nemusí nic vyplňovat a zařídí to matrika?
A máte někdo zkušenosti s „vymáháním“ bonusů po pojišťovně? Nevím, jestli bonus platí na těhotenství nebo na rok… resp. kdy se dává žádost o vyplacení bonusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
5.1.09 17:32

Ahojky holky,
tak kámoška mi odjela,byla tady tři hodinky,udělala mi vlasy a jak odjela,tak sme s manžou zjistili,že tu nechala tašku s těma jejíma serepetičkama..a jelikož jde zítra do práce,tak ji potřebuje 8O tak jsem jí volala a ptala se,zda něco nazapomněla a ona co a tak jsem jí to řekla,tak jsem v telefonu slyšela jen k..a :lol: tak sme jí to s manžou zavezli a rovnou se stavili v obchodě na pečivo :wink:
Zítra má dovolenou,jede semnou na tu kontrolu,jdu už na deset,tak po deváté nějak vyjedeme,ještě se pak stavím v obchodě pro mimísky,chci tam koš na plínky(nebudu v noci lítat nahoru dolů ji vyhodit)a ještě jedny ty kalhotky do porodky…

SAMMY:ahoj mamuško,a copak děláš,že za náma ani nedojdeš nakuknout? :wink: I já mám přebalovací podložky Fixies,bohatě stačí…
A tak jsem dobalila tašku,mám tam už vše,teda kromě kosmetiky pro mě..to až nakonec až pojedeme…na papírku to mám popsané,co tam ještě vrazím :lol: a stejně jako ty mám už v tašce na přebalováku pak pro manžu nachystané věci,co mi pak má pro malou dovézt,až pojedeme domů..teda kromě naušniček,ty musí dát pak desinfikovat,než mi je doveze.

BEFI:a teplá voda ti na bříško pomohla?To já nezkoušela,ale mě bolívá až večer…A s tím jídlem ste tu udělali jídelní debatu :lol: my měli na oběd zbytek číny s rýžou a zítra se někam stavíme,jak pojedeme od doktorky…
Tak to jsou blbci…proč by si každý nemohl říct kde chce bydliště,i když zase je to trochu logické,že dítě má adresu jako matka…

ILČI:bolí záda?Mě dneska nějak taky,tak dopíšu a jdu zalehnout s knížkou k Tv…manža odhrnuje sníh,pořád tady poletuje-to je počasí,brrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.1.09 17:37

ahoj Obrázku ty se teda máš že si si zalyžovala, taky bych chtěla ale mám smůlu, ale manža už plánuje na rok že by sme jeli tak na 4 dny do rakouska už s prckem někdy v březnu tak jak loni, bylo tam fajn a sněhu taky dost a svah hned u baráku takže bezva.
No nevím přesně jak to je ale prej to tak je že nemusíš vpodstatě nic jen tehdy pokud to chceš změnit.
holky mě vůbec ty pidivěcičky neschnou, mám strach aby mi nezasmrádli tím dlouhým sušením, a to v tompokoji topím jak zjednaná, takže postupně dávám věcičky v koupelně na žebřík, ale je to krásný se na to dívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.1.09 17:40

obrazek tak hory fakt zavidim, ja lyzovani miluju ale uz mi to letos treti rok nevyslo :(

holciny tak ja jdu zase prcka vyhanet - dneska jsem se rozhodla pro svarak s asi tunou skorice (doufam ze nejakou najdu at nemusim sesbiravat skorici z vanocnich ozdob :lol: ) a pak opet horka vana - i kdyz tu jsem mela i vcera a moc se mi nelibila, ani prckovi, dost divne se tam mlel a ja se po ni taky necitila dvakrat nejlip - asi ji dneska dam o neco studenejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.1.09 17:41

Mae:A jak jsi na tom Ty??Ty jsi byla v nemocnici a měla jsi nějáké problémy,že se bojíš předčasného porodu nebo co,abych byla taky v obraze..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.1.09 17:51

Peťo prosimtebe, to je to až takhle hrrr? Než bych se k tomu dokousala - proč ti chtěji vyvolat porod už takhle brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí