JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
25.1.09 15:06

Ahoj holky :wink:

tak koukám, že dnes snad nikdo z nás pořádně nespal :roll: já taky koukala 3h do stropu … holt to nejspíš tak zařídila příroda, abysme byly připravené na noční vstávání k mimču :wink:
Nejvíc mě teda bolí otočit se z boku na bok, ale na dnešek js si kojo polštářem pupíno podložila a bylo to lepší, doporučuju :wink:

Jinak my byli dneska po obědě na procházce a pak v cukrošce na kafíčku a dortíku, venku je krásně, jen to bříško, kdyby nebylo už tak těžký. Počítám, že Stelinka už má ke 3kg, když jsme o půl kila napřed :roll: :)

Befi , já mám postýlku šoupnutou úplně do rohu. Nejdřív js jí chtěla mít úplně u postele, abych do ní viděla, ale tahle varianta zvítězila. Ta tvoje tmavá postýlka je taky moc pěkná!! I to povlečení! :wink: Ty už ho máš vypraný? Já si pořád říkám, aby se mi na něj neprášilo, než se mimčo narodí, tak to odkládám … a jak rýma, je to lepší?
Duant , super fotky, přesně moje krevní skupina!!! Taky miluju anglický styl, ráda i pozoruju americký filmy pro jejich interiéry :P Původně js chtěla na domek lícovky, ale nakonec od toho sešlo. Okna super, i postel! :wink: tý jo a ty obrazy taky krásný, klobouk dolů!
Peti , máš recht, prdím na pověry a taky si nechám kočárek doma, ať si ho můžu pořádně okouknout …zítra si ho jedeme vyzvednout z krámu. Jinak bezva, že Matýsek má takhle krásný buzení, po třech hoďkách to je celkem v pohodě, ne? Teda oproti jiným mimčům. A už jste byli na první procházce?! Závidím :P
Daisy , bezva, že monitor dopadnul dobře! A co ti jinak dr. řekl, jak jsi otevřená? :wink: Moc bych ti přála pak k porodu dr. Špátu, to je můj dr. a je super, děsně citlivej, hodnej …taky bych ho chtěla u porodu …

Všechny ostatní zdravím!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.1.09 15:08

Jo, holky, už jste vyplňovaly dotazník na matriku? Já js se do toho teď pustila, ale nějak nevím, co napsat do mé a manželovi profese, vlastně to, co tam napíšu, bude mít dítko celý život v rodném listě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
25.1.09 15:41

Ahoj holky, tak zdravím už z domovské stanice. Za těch pár dní jsem mimo, zkusím něco dočíst.

Já mám po zkouškách, hurááá! Ode dneška sedím doma a čekám na porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.1.09 15:56

Medu: rýma lepší,ale pořád to není ono :cry:
Já žádné papíry na matriku ještě nemám,my máme jen lejstro na potvrzené otcovství.ale předpokládám,že to dostanu asi v porodnici na první poradně.
Povlečení vypraný mám,ale uklidila jsem ho,zatím mám na postýlce jen prostěradlo a ten mantinel,ale asi sundám i to,anebo to přikryju dekou…

Kkačenko: gratuluju ke zvládnutí zkoušek :wink:

já jdu otestovat monitor dechu a dát ho do postýlky..

Ad kočárek: my ho budeme mít u rodičů,už jen z důvodu,že táta platí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.1.09 15:59

Ahojky maminky u únorátek 09, je nějak ticho tak se jdu podívat na Vás. Mohla bych se přidat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
25.1.09 16:04

Tak jsem to rychlostí blesku prolítla 8O

Jsem celá rozvrkočená z Daisy a Lenouska - vypadá to na brzké porody :potlesk: Kde vůbec holky rodí?

Krásné fotky, holky. My máme sice baráček, ale už vidím, jak všichni 4 obýváme naši pidi ložnici :roll: Postýlka natlačená na postel…Šimon spí víceméně s náma na posteli…fakt sranda :? Málo místa!

Ještě musíme zítra se Šimonkem na očko a na oční…a mám od muže zákaz řídit už, takže všude s ním + dojet metrem. Už teď jsem z toho vyřízená, jak se šplhám všude s golfkama (naše batole jinak zdrhá, když není připoután ke kočáru :x ). Ještě jsme se chtěli podívat po nějakém pediatrovi někde poblíž - máme starého z doby, kdy se narodil Šimon, a to je teď totálně přes celou Prahu:-( Nemáte někdo tip, Pražandy? Někde v jižní části Prahy (Smíchov, Modřany…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
25.1.09 16:08

No cus kacko , taky velka gratulace ke zkouskam :wink:

medu , me se prave vzdycky libilo, kdyz jsi neco posilala, ale tvoje preciznost je nedostizna :wink:

Holky, co ty holky? Myslim sammmy a ilcu , nemate nekdo nejaky zpravy? Ja bych nerada otravovala nekoho smskama, je fakt, ze mi do toho nic neni, tak doufam, ze je vse o.k. :wink:

Dneska tu neco padlo o slunicku, ale tady je celej den tak jako sedo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
25.1.09 16:10

kacenko , kamaradka bydli v Modranech a ma ctyrletou dceru, tak se ji zkusim na pediatra zeptat, my jsme zas uplne na severnim konci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.1.09 16:15

Befi , tak to ten dotazník dostaneš asi až v porodnici, jak píšeš. Já ho dostala naposledy v poradně. ..a jak to s tím tvým kočárkem vlastně vypadá, vím, že jsi psala, že byly nějaký problémy s dodávkou :roll:
Kkacenko , přidávám se ke gratulaci ke zvládnutým zkouškám! :wink:
Pilcando , jasně, že se můžeš přidat, vítám tě u nás :wink: jeslti chceš přidat do seznámku, napiš mi údaje o sobě :wink:
Duant , kdyby jsi to u nás viděla, tak bys změnila názor :lol: máme všechno tak napůl a to tady bydlíme už rok :oops: :wink:
Jinak myslím, že Sammy chodí poslední dobou míň, tak snad je v pořádku a Ilča nevím, u tý je mi to divný, ale možná se jen o víkendu věnuje manžílkovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
25.1.09 16:22

Ahoj pilcando , koukam, ze uz to mas ‚za par‘ :wink:

medu , jak jsem psala, ja delam ty vyrezy fotek…nas barak je porad vicemene v dezolatnim stavu, to nekecam :roll:

Holky, ja ten dotaznik taky jeste nedostala…jestli nezapomenu, tak se na to v utery v poradne zeptam …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
25.1.09 16:43

Duant , jasně, taky dělám výřezy, není nad výřezy!! :D taky pokud si fotím bříško :lol: 8)
ohledně těch dotazníků, já si ještě zkusím vyžádat ten na epidural, ať se pak nezdržujeme vyplňováním v porodnici … jinak u občanky i oddacího listu dám porodnici jen kopii (prý to stačí) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
25.1.09 16:49

Holky, děkuju za gratulace - jednu mám určitě a druhou ještě nevím (bylo to písemný), ale snad to klapne.

Ad dotazník - já si musela všechny formuláře vyzvednout v porodnici, protože budu chodit až do konce ke své dr. (má monitor). Ale pokud budete normálně chodit od toho 36tt do porodky, tak tam byste všechno měly dostat… Je děsný, jaký s tím nadělaj obštrukce - místo, aby to flákly na net a každá si to mohla dle potřeby vytisknout - a za svý! No, prostě české zdravotnictví :evil:

Duant - a kde bydlíte? My jsme dva roky žili v Tróji..teda jakoby v Bohnicích, ale patřilo to ještě do Troje - na kopci nad ZOO. Sice v paneláku, ale s nepřekonatelným výhledem na celou Prahu. Hrozně se mi tam líbilo. Ale manžel převzal rodinnou firmu v Brně, tak jsme potřebovali bydlet někde na jihu blízko D1. A taky jsme chtěli něco většího… Při stěhování jsem ale hodně bulela a dodnes to nesu těžce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
25.1.09 16:51

Meduňko - nevím, jak to chodí jinde, ale u Apolináře je v pokynech napsáno, že musíš vzít originál nebo ověřenou kopii (já měla origoš, vrátí ti to ještě v porodnici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
25.1.09 16:59

Ahoj holky,
tak my musíme mít taky originál nebo ověřenou kopii. A já tam nikde zaměstnání nemám. Jenom jméno, adresa obou a potom jméno pro holku a kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.1.09 17:11

Medu,Duant: jo,udělat fotku je umění :wink: ,já se s tím teda moc nes…,ale ono není co pěkného vyřezávat… 8O U nás doma max. kuchyn a koupelnu,to mám jediný nový.
Jaký máte vůbec obklady do koupelny,holky? jste ted nakupovaly,ne? :wink:

V Podolí dávaj prý vyplnit i nějaký dotazník - porodní plán,co vše se přeje maminka podstoupit a co ne.. (klystýr,epi atd.). Mě u doktora teda žádný formuláře nedali…uvidíme,co na poslední návštěvě.
Jo,zítra v 7.20 jdu na ten UZ,jsem zvědavá,kolik bude vážit,jestli se bude umět poprat s malou Stelinkou,nebo to bude jiná váhová kategorie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí