Poradna duly
Jana Čurdová
ILČI:mě napuchaly nohy v porodnici,sestra mi ukazovala jak mám ležet,mít skrčené nohy nahoru..a fakt to pomohlo…zkus to..ale tohle asi k těhulovství patří…vydrž,už se to všem tady krátí,uteče to.
DUANT:děkuju,je to od tebe milé..ale taky bych asi měla hodit fotku semnou,co?Pořád dělám jen fotografku
tak večer řeknu manžovi nebo zítra jak dojede kámojda…první oficiální návštěva,zatím tady moc lidí nebylo,ani jsem nechtěla,když malá byla tak malinká a ke všemu teď řádí chřipky
ach jo…
PETI:ty už máš návštěvy za sebou? Nás teprve čekají,brácha(holky ale mají neštovice,tak to bude trvat dýl),švagr se švagrovou,babičky,tety a moje kamarádky,bratránek s přítelkyní…je toho dost,takže to bude postupně,i když každý se už ptá,kdy malou uvidí
ve čtvrtek jdeme do poradny,tak jsem zvědavá kolik malá přibrala za těch 14dnů,co ji vážila doktorka… ![]()
Ahojky!
Mischni: děkuji za odkaz.Jinak mě by tam přítomnost nevadila.Ale nechtěla bych aby mě šily nebo nastřihávali…Mo ještě uvidím, pořádně to promyslím.Ale je fakt že se to někde naučit musí…A když by to odmít tak se to nikde nenaučej..Tak já uvidím.
Medu:R.dělá tady v dobrušce, myslým že na VHGMÚŘ.Strašná skratka, věčně jí pletu.
Befi:Gratuluji ke ko..No neboj malá má ještě měsíc čas a poviroste ještě dost
Aspoň se nebudeš muset tlačit s nějakým obrem…
Jinak holky mám strašnej vítok boco.Včera když jsem v těch 18 hodin vstala tak ze mě vyhrklo toho tolik že jsem měla mokrou celou vložku ale je to slizký a vodnatý.
Občas když vstanu tak ze mě taky něco vyteče..A hlavně když spím a pak vstanu tak to vždy vyteče.Teď je to ale celý vsáklí tak je to spíš vodnatý.
Nevíte jak se pozná zda to je výtok nebo plodovka?
bef , zase kdyz je to takovej prdousek, tak ma lepsi sanci se jeste otocit ![]()
Mae : myslela jsem půl kila za týden,už mi hrabe ![]()
Duant: to si nemyslím,že se otočí,podle toho jak má i nasměrovaný ty nožičky,přesně jak na fotkách v chytrých knížkách… Hlavně aby mě nepřwsvědčovali do porodu KP,když bude malá… ![]()
Mirko : dík za ten odkaz,uklidnil mě ![]()
Jo,holky,přišly mě ty kojící podprsenky.brala jsem o velikost a košíček víc,než mám normálně a musím říct,že bych možná snesla větší aspon obvodem a z těch košíčků mám taky hrůzu,snad moc nenakynu ![]()
befi , to si opravdu myslim, ze v Podoli nehrozi, tam jsou dost zarizeny na ruzny rizikovky a statisticky delaj dost SC, prave ze se tam soustreduje hodne rizikovejch tehuli…ja se schvalne zeptam zejtra svy doktorky, jaka tam je bezna praxe u KP ![]()
Tak js zpátky a úplně hotová, už nic nevydržím …bolí mě celá pánev, šla js jako kačena ![]()
Na matrice mi samozřejmě řekli, že už se povolání do rodného listu dávno nepíše
nevím, co to máme za šílený dotazníky u nás v porodnici, navíc js v něm našla i pořádnou chybu, tak js jim to tam přeškrtala ![]()
Duant , aha, tak u bráchy …koukej ho pořádně okouknout
a autosedačku máš taky Casual nebo jinou?
Befi , hlavně, že jste s Elinkou v pořádku, nijak se tou váhou netrap … chtěla bys raději obříka, jako mám já?
Četla js, že mimča na konci přibírají hodně po mléčných výrobcích a sladkém ![]()
Peti , tak ty jsi měla u porodu takovouhle delegaci
Jinak koukej přihrát taky nějaký fotky Matýska, ať se pokocháme!!!!!
![]()
Ilco , taky jsem nějaká oteklá, to je hnus, co?
hlavně to mravenčení v pravý ruce mi dost komplikuje život, taky mám někdy pocit, že v tý ruce nic neudržím … já jen, že v tom nejsi sama, však už se brzy dočkáme, neboj ![]()
Miruš , Adélka je prostě k sežrání!!!
a na fotku s tebou se těším! a super zpráva, že jsi se rozkojila, to je fakt bezva!!!!!!! ![]()
Daisy , ježiš, není to plodovka? Prý má nasládlou vůni nebo prodávají test v lékárně, tak si tam skoč …držím pěsti!!!
Mae:Ahojky!malá je krásná a kočárek moc pěknej…
No tak jak jsem si přečetla že si to taky tak měla, tak jsem zavolala svému gyn.dr..ten mě odkázal na porodnici, tak mu říkám že jsem tam byla o víkendu a nerada bych tam jela zbytečně aby si nemysleli že jsem blázen.Jestli by to nemoh zjistit jako on.Tak mám přijít po obědě…
JInak js si taky dneska dokoupila poslední věci, co js měla na seznamu do lékárny - krémík proti mrazu pro malou, ten gel z dubové kůry na poporodní poranění, čaj pro kojící …no a už to mám všechno, ještě dobalit tašku a můžu jít rodit
né, ještě musím měsíc vydržet!!
Taky js si měřila v lékárně tlak a vypadá to, že se mi srovnal, tak js zvědavá, jak zítra u dr. na kontrole! To zase bylo, kdykoliv vlezu na ten děsnej přístroj, tak se v lékárně udělá fronta a všichni na mě zíraj
ale co, kašlu na všechny ![]()
Daisy , to je dobře, že ses domluvila s dr., přeci jen pořád jezdit do Náchoda je trošku z ruky …
medu , ja prave kupovala Casual na doporuceni od kamaradky, ktera s nim je strasne spokojena (a to ma fakt velkyho - myslim vyska, vaha), kluka. Koupila jsem jen sportak a korbicku, protoze ona mi autosedacku Casual pujcila. S tou jedinou nebyla moc spokojena, protoze kluk v ni moc nechtel bejt, nejak mu nevyhovovala…taklze uvidim, jak se osvedci a kdyztak koupime potom taky jinou ![]()
Duant , aha, teď jsi vzpomínám, že jsi to už možná zmiňovala. No a máš od ní tu Primu nebo tu otevřenou? Mě se právě ta Prima líbila, že je i s nánožníkem, že tam je mimčo hezky schovaný, jako v kočárku …
tak sem to konečně dočetla ale v hlavě toho uvízlo sakramensky málo ![]()
Mae malá je kočička už se těším až budu mít prcka taky.
Bef kamoščin malej měl taky malou váhu tak začala baštit hroznovej cukr, pomohlo to.
Medu já vím že ty taky otíkáš, je to hnus co, jo a Mae to stěma pokrčenejma nohama sem už vydedukovala taky jenže prďousovy se moc nelíbí když ležím na zádech, ach jo, ale s rukama netuším co mám dělat, nic nezabírá ani to když je máchám v ledový vodě. Jo a zásabo vody se dělaj hodně já sme schopna za noc vypít i litr a půl vody ![]()
Jo a holky v sobotu sme si byli pro kočárek, sedačku a fusak, všechno je moc nádherný, už se fakt těším až vyjedem
manža pomáhal paní v obchodě ho dovest ze skladu (paní měla zlomenou nohu) a tak ho pyšně tlačil, celej zářil, sme se shodli na tom že je to jakö kdyby sme si koupili nový auto
, kočárek máme u našich všichni sou pověrčivý a já je nechci oničem přesvědčovat, takže sem se podvolila.
Včera u nás byli naši s babičkou mě přát k narozkám a už mám doma i chůvičku ![]()
jo ad ikea máme v každý místnosti aspoň nějakej kus, ložnic celou Anebodu (provizorka protože doufám že za 2 roky se budem stěhovat do novýho, takže šetříme na barák, pak nám nějakou dobu poslouží to co máme a pak si koupíme něco pořádnýho)
Holky sem hotová taže du zase zalehnou asi k telce
Gel z dubové kůry maximálně doporučuju!! Měla jsem ho na ty hemeroidy a krásně chladí a fakt hojí ![]()
dík za radu s tím sladkým: ale kdyby to platilo,tak mám mega tlouštíka
. Včera jsem snědla pytlík ovocných čoček a celou bonbošku čokoládových mořských plodů
Ted jsem teda vypila vanilkový mlíčko Kravík a dám si nějakej jogurt,když Medu píše ty mléčný výrobky - a ty já tuze nerada..A včera jsem upekla drobenkovou buchtu s broskvema,taky sladkost ![]()
Ted jsem volala do obchodu s kočárkama,tak tam je už nachystanej,ale prý mi nevolali,že maj u mě napsáno,volat únor..,ale asi si pro něj už sjedem,at mi ho někdo v tom skladu nevyfoukne ![]()
Medu : budeš ho chtít na krámě sestavit a ukázat? asi je to dobrý,co? já než to natrénuju..