Poradna duly
Jana Čurdová
Lenousku : je mi to taky moc líto.ale neboj,pokud je to chycené včas,tak je to dobré.
Tchán měl to samé,zjistili mu to kolonoskopií a odběrem vzorku.měl teda ohromné štěstí,že šel v podstatě hned na operaci - odebrali mu část střeva,a ve výsledku,je úplně fit a zdravý!!!
Takže co doporučuju,začít rychle shánět známý a konexe,at se co nejdřív dostane na operaci. V našem případě to bez toho nešlo,normální cestou by se dostal na operaci za 1/4 až 1/2 roku. A hlavně,byl vyšetřen prvotně v Krči,a normálně mu to tam na zákadě kolonoskopie diagnostikovali na špatném místě!!! Takže když ho na Homolce otevřeli,divili se,že to má úplně jinde…
Jako šílený,někteří doktoři a některé nemocnice.. ![]()
Ilčo…no dělali mi takový ten UTZ ve 12 týdnu…šíjové projasnění a tak…vše bylo OK…ale Dr. stejně uvažuje o amniu…ví že se toho bojím..tak proto čekáme na výsledky triplů
Mischi..no jo valí to nějak rychle…dokonce už je to na mě i pořádně poznat…myslím, že už v práci asi dlouho nebudu…nevlezu za chvilku s břichem k počítači ![]()
Lenul…je mi moc líto, co vás potkalo, ale pokud to našli včas tak je velice velká šance se toho zbavit. Pokud je to jen tlusté střevo…tak bez něj se dá v pohodě žít…vím o čem mluvím…já už ho nemám 2,5 roku. Moc držím palečky aby to dopadlo nejlépe jak je jen možné.
Aji jo to je to NT+ a je víc spolehlivý než pak triply, tak se neboj pokud byli vpohodě tak to bude v pohodě, jo a na amnio se chodí od 35 povině že?
Lenousku : To mě moc mrzí
Snad to zjistili včas a dr. s tím něco hodně rychle udělají! Hlavně neztrácejte naději! Přeji hodně sil!
No vyloženě povinně ne, ale doporučuje se. dr. říkal, že rozhodnutí bude na mě…už zas… o uvidím jdu nezávisle na 2 UTZ (velké) tak uvidím co mi řeknou..co doporučí… pokud by to nutné bylo tak bych šla i na to amnio
No vyloženě povinně ne, ale doporučuje se. dr. říkal, že rozhodnutí bude na mě…už zas… No uvidím jdu nezávisle na 2 UTZ (velké) tak uvidím co mi řeknou..co doporučí… pokud by to nutné bylo tak bych šla i na to amnio
Zdravím
koukám že Daisy ještě nic, ale to bude co by dup, podle toho co píše. ![]()
Nechápu baby kde berete čes na tolik přípěvků. Já občas nakouknu, ale nějak se mě nechce psát. Zachytila jsem tam naušničky, mám pro Barborku klasiku zlaté s tyrkysovýma poměnkama, po mě. A dírky do uší já mám sama v jednom dvě a v druhém tři a ještě jednu na hoře ne v lalůčku, ale v té chrupavce, to sakra bolelo, ale pecička tam vypadá úžasně. Jenom jednu jsem si píchala jak ppetra spínákem někdy v 16. to opravdu nestojí za to. Další jsem si nechala asi před 6 lety, asi na mě došly telecí léta
ne já to mám ráda zdobení těla. První tetování jsem si nechata udělat v 93 roce, když jsem byla na návštěvě USA u kamarádky.
Leni moje máma je 4 roky po operaci karcinomu tlustého střeva a po chemoterapii a je v pohodě. Tak hlavu vzhůru, ale chce to rychle.
ilco amnio povinna neni nikdy…doporucuje se, ale treba Koucky psal, ze se od ni zase dost upousti…ja trnu, protoze jsem na amnio nebyla, byla jsem na NT, i na genetickym ve 20. tydnu a jeste na kardiologickym vysetreni miminka. Byla jsem na tom v Gennetu… mischni , ty jsi taky na amnio nesla? Mam pocit, ze ne…je to invazivni metoda a vzhledem k tomu, ze jsem v uplynulych dvou letech mela SP a ZT, tak jsem se bala potratu…
![]()
Jsem teď skoukla fotky Matýska a Adélky krásný miminka.
Ráda bych se taky pochlubila, ale máme tu dohodu s manželem. Hlavně je to z dost závažného důvodu. Známou vykradli na základě fotek na spolužácích, někdo se jim tam dostal a ji a ješte další dva lidi vykradli. A moje vlastní sestra měla problém s chlapem kterej se do ní zakoukal na líbimseti. Tak já fotky raděj nikam nedávám. ![]()
Me ta kamaradka jeste neprisla, musi pockat, az se mala probudi
…takze vysledek…zase tvrdnu tady
![]()
Celý těhotenství jsem byla úplně v pohodě, neměla jsem žádnej problém, jen záda. Sice jsem přenášela, ale taky to nebylo nijak hrozný a porod mě začal po sexu. Ale teď mě ty hormony nějak valcujou. Už 3 dny ani nešpiním a tak protože mě sexování chybí jsem se chtěla pomilovat a manžel prý až po šestinedělí aby jsme to neuspěchali
jsem z toho nervózní a mám všelijaké myšlenky ( jestli někoho nemá a tak) když nechce. Včera jsem si navlíkla takovou košilku co se mu moc líbí a nic. Jen mě objal a usnuli jsme spolu v náručí.
Musím jít asi mudr, aby mě prohlídl jestli jsem v pořádku aby to měl potvrzený od doktora. Hrozně mi to chybí
a mám strach jestli se mu budu líbit. Mám pocit, že jak jsem stará tak jsem blbá. Přece jen je mladší.
Holky!jsem zpět, ale zklamu vás plodovka to není.....No a já se tak těšila že už půjdu rodit. ![]()
Je to výtok..koukal se zrcátkem asi mi aj dělal nějakej stěr, cítila jsem jak tam něcím šťourá.Prohmatal mě, šáhl do mě rukou a říká tady je vak blan.Udělal vaginální UZ, a plodovky má mimi dost a ty blány či coto bylo tam jsou…A říkal že čípek nebo to hrdlo děložní je 1.5cm a že je kratší než o víkendu a otevřená na prst. Ještě ni děll Uz na odhad váhy.A vyšel mu o 100g menší takže 3100g.Ale že prý klidně může mít těch 3200g, ale hlavní je že to nevypadá že by byla nějaký obřík, a že je to dobře, že by se mi to špatně rodilo…asi kůli tomu jak jsem malá. No a mám přijít ve čt na kontrolu…Pokud teda už nebudu v porodnici.ještě mi říkal že se to začíná pěkně chystat..Tak jsem zvědavá.Kdy to přijde, nakonec mě budou stejně indukovat, už to vidím.
No a připadám si zas jak blázen, zase zbytečnej poplach.Teď už mě nikdo nikam nedostane, jen když mi voda poteče po nohách.Nebo budu mít bolesti jak kráva…Jinak mě zas začíná bolet bříško..to je zas s toho vyšetření..chjo.
Leňousku: To mě mrzí, mám z toho úplně husí kůži…Ale jestli to odchytli včas, tak by to mělo být dobrý…
Pe´to já měla včera krupičku neslazenou se skořicí k večeři…No a ten Mates se vám fakt poved, je nádhernej!
Daisy ty tam budeš znát všechna doktory a sestřičky ještě než budeš rodit. ![]()
bambula píše:
Celý těhotenství jsem byla úplně v pohodě, neměla jsem žádnej problém, jen záda. Sice jsem přenášela, ale taky to nebylo nijak hrozný a porod mě začal po sexu. Ale teď mě ty hormony nějak valcujou. Už 3 dny ani nešpiním a tak protože mě sexování chybí jsem se chtěla pomilovat a manžel prý až po šestinedělí aby jsme to neuspěchalijsem z toho nervózní a mám všelijaké myšlenky ( jestli někoho nemá a tak) když nechce. Včera jsem si navlíkla takovou košilku co se mu moc líbí a nic. Jen mě objal a usnuli jsme spolu v náručí.
Musím jít asi mudr, aby mě prohlídl jestli jsem v pořádku aby to měl potvrzený od doktora. Hrozně mi to chybí
![]()
a mám strach jestli se mu budu líbit. Mám pocit, že jak jsem stará tak jsem blbá. Přece jen je mladší.
Bambulo, klid.však on se bojí aby si neměla nějaké problémy…Asi před měsícem bych si dala říc, tak jsem to jemně naznačila a R. mi řek až po šestinedělí..asi má taky strach, že…Buď v klídku.A po šestinedělí si užijete jako před porodem, neboj. ![]()