Poradna duly
Jana Čurdová
Kacudka - mně se víc líbí ten horní modrý. Ale chce si to osahat a vzít ten kvalitnější. Jinak bohužel neznám nikoho s takovým kočárkem, tak nemám reference ![]()
No holky, proste jsem ‚bez priciny‘ votravena…tak jako se mi nic nechce…
Ja vas chapu, s malejma detma to je daleko narocnejsi......
Moje holka byla tak do dvanacti let az pedanticka, ona kolikrat rikala me, ze mam neporadek…no, ale pak se neco zvrtlo a skutecne je schopna neuveritelnyho bordelu ![]()
Ja nejsem nijak zvlast poradkumilovna (tedy ja ve skrytu duse jsem), ale kolikrat bejvam lina…ale ted, co jsem tehotna, tak mi samozrejme bordel vadi mnohem vic, ale copak se tu neco da, kdyz je dole staveniste? ![]()
Kačenko - já si je právě nemám kde osahat,tady nikde sourozenecké kočárky nemají.Tak jsem říkala že když už budu objednávat přes net,tak raději nové,tam mám záruku atak.Proto musím vybrat podle obrázku ach jo.
kacud me se zas vic libi ten dolni, ale to hlavne proto, ze ja nemam rada tu modrou, co je na obrazku…ale taky nevim, co se kvality tyce ![]()
Duant - poslední týdny před porodem jsou obzvlášť emocionálně náročný. Já jsem votrávená každou chvíli, mění se mi to třeba několikrát denně. Člověk už nic moc nemůže podnikat, i kdyby chtěl, zároveň má ještě povinnosti, které ho vyčerpávají (domácnost, dítě) a každý den dumá, kdy to asi přijde a jak to začne…na jednu stranu už chce, na druhou stranu má trochu obavy, jak to bude pak zvládat (teda aspoň já)…špatně spí, je nemotorný… Prostě vopruz ![]()
kacenko …ja jsem cely tehotenstvi doma…pokud jsem nebyla tehotna, spala bych neustale, nejradeji takhle o vikendu odpoledne, to bylo moje…pointa…takze ja jsem cely tehotenstvi doma a jeste jsem se poradne nevyspala!!!…proste mi to nejde! Sileny!
![]()
Kacudka - zkoušelas projít nějaké diskuze na tohle téma (souroz.kočárky)? Zkus buď tady na e-miminu nebo na www.dama.cz. Není špatný přečíst si názory a zkušenosti ostatních mamin.
kkacenka píše:prostě jsi ráda že bez úhony přežiješ den
Malvína - už máš grif, co?Je fakt, že asi se vzrůstajícím počtem potomků roste i práh citlivosti k nepořádku
Malvina:tak to smekam… ![]()
Budte v klidu,náš obývák s jedním batoletem vypadá stejně,i s tím tatínkem na gauči..=o)
Holky díky za odkazy.Na Dámě jsem ještě nebyla nikdy takže se tam nevyznám,teď jsem tam byla ale diskuzi na sourozenecké kočárky jsem tam nenašla.
A tady na emiminu je nějaká diskuze,ale buď je stará nebo je jen na kočárek Phil & Ted (nebo jak se to píše).Nikde se moc o sourozeneckých kočárek moc nepíše,jakoby nebyly děti narozené bbzo po sobě. ![]()
Zkus ještě www.rodina.cz nebo zadat do vyhledávače (diskuze sourozenecké kočárky).