JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
27.1.09 11:15

No jo kacudko , a ja bejvala taaaaaakovej spac! Uplne jsem si vzpomnela na svoji babicku, ktera kdyz uz v pozdnim veku nemohla spat, tak klidne ve tri vstala, aby necumela do stropu a sla treba upict babovku, pak si sla zase lehnout…tak to mi tedy zatim nehrozi, ale nespavost je silena vec, to jsem si nikdy neumela predstavit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 11:25

Udelam obed (jen rizoto) a asi taky zkusim jeste chvili zalehnout…kontrolu mam az ve ctyri :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.1.09 11:27

Kačudko ajo, mě nedošlo že malej je tak malej, to potom jo já myslela že je mu přez 2 roky.
Duant no nespavost je děsný, myslím si že skoro horší než neustálá únava.
Medu tak já taky nabírám závratnou rychlostí, otoky mám jak prase, hlava mě někdy bolí když míň piju, a na krev du ve čtvrtek tak sem zvědavá, mám pocit že sme na tom dost podobně, běž si lehnout a hezky se vyspi :-)
Duant a co piješ přez den? já jedině modrej Rájec (neperlivej) jiná voda mi nešmakuje, semtam si dám čaj nebo kakaou nebo džus no prostě něco ale to je tak ty 2 deci a jinak tak 3 litry tý vody. Mám pocit že sem velbloud co vychlemtá studnu aby měl zásoby, manžel mě už v pití brzdil, že určitě otíkám z toho jak chlastám, já většinou mám takovou žízeň že exnu 3dcl. Ale přece nebudu žíznit ne.
No na průkazku sem zapoměla ale tu mám snad skoro pořád u sebe v kabelce když někam jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.1.09 11:29

Já dneska budu vařit koprovku, sem si koupila čerstvej kopr tak už se těším a s vařeným vajíčkem, mňam a zítra udělám ty kuřecíprsa plněný tou nivou a brokolicí, má dojít ta kamoška fotografka kolem poledne, tak ať se prvně nadlábnem :-)
du vařit kašlu na papíry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 11:34

ilco , vetsinou piju jemne perlivej zelenej rajec, donedavna jsem taky dost pila Magnezii perlivou i neperlivou (ja vim, ze perlivy by se moc nemely, ale ja musim aspon jemne perlivy piti mit), opravdu jen obcas dzus, spis denne musim to normalni ovoce, nekdy Colu, nebo Pepsi :oops: (vyjimecne), caj jsem pila hodne, ja jsem na nem zavisla, ale delala jsem si ho hodne slabej, mam nejradsi s citronem, nebo s mlikem, ale ten jsem skoro vypustila kvuli tomu aktifferinu, me to fakt nedelalo dobre na zaludek

Ale tohle vsechno v malejch davkach, zizen prakticky necitim, ale tak to mam i netehotna :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 11:36

ilco , ty prsa s nivou a brokolici jsou fakt dobra volba, nam vsem to ohromne chutnalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.1.09 11:39

No to já zase nikdy moc nemusela perlivý věci, takže většinou vše bez bublinek, mě bublinky vždycky nydýmali, ať to bylo jemě perliví, zelenej rájec není špatne ale taky sem po něm měla menší žízeň ale jak sem si zvykla na modrej tak chlemtá. No náš taťka miluje ten pravej sypanej anglickej čaj s mlíkem, já to moc nemusím, semtam si uvařím jakejsi pro těhotný ale ne moc často, a kolu a kofolu piju taky i kafe, ale koupila sme si bez kofeinu :-) no dřív sem měla problém do sebe nalít 0,5litru za den a teď teda fakt chlemtám. manža mi kupoval jednu dobu magnézku ale mě příde že je děsně hnusná, prostě tam cítím ty minerály a otáčí se mi žaludek, se mi přepila, ale v těhu je to asi to nej co můžeš pít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
27.1.09 11:58

Tak já mám papíry hotovy, nakrmila jsem nás zbytkama z víkendu a konečně si můžu dát oddych..

Medulinko, nic si z toho nedělej. Jak už psaly holky, tak kdyby to bylo moc špatně, tak si tě nechají v nemocnici. Hlavně klid a odpočívej :wink: . Jaký sis tedy vybrala kočárek?

AD papíry do porodnice - těh. průkaz, občanku, karta zdr. pojišťovny, rodný list matky, oddací list a kdo nejste vdaná, tak prohlášení o přiznání otcovství a jménu dítěte z matriky.

Duant, tak ať KO dobře dopadne :wink: .

Daisy, tak pořád ještě nic? Už se těším na další mimčo, tak honem matko :wink: :lol: .

Jinak se přidávám k nespavcům. Usla jsem asi ve 2 a pak se co hodinu budila. Děsně mě poslední týden pálí ta žáha :evil: . Rennie už zabírají sotva na 15 minut a přes noc vypiju i 1 litr mlíka, abych tu žáhu trošku zkrotila. Asi začnu spát v sedě :? .

A k pitnému režimu - vím, že bych neměla, ale poslední dny doslova ulítávám na Pepsině. Úplně slintám, když ji v lednici vidím. Snažím se krotit, ale asi to tělo potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 12:13

Jo…a dnes jsme se dozvedeli, ze kluka neprijali na konzervator :cry:

Ono se to dalo cekat, protoze mel delat prijimacky na elektrickou kytaru (Konzervator Jaroslava Jezka je jedina konzervator se statutem stredni skoly, kde se da elektricka kytara studovat), jenze oni letos (opravdu velmi vyjimecne) NIKOHO NA ELEKTRICKOU NEPRIJIMALI, protoze berou vzdy jen tolik studentu, kolik jich v tom oboru ten rok odejde…a on nikdo neodchazel, asi tam byly nejaky preruseni a prodlouzeni studia…

Tak chudak delal prijimacky na klasickou kytaru, aby se tam aspon dostal a popr. pristi rok prestoupil na elektro, on na ni sice zacinal a ucil se na ni tri roky, ale co naplat, na elektrickou kytaru exceluje, ve svym veku nema asi moc konkurentu, coz proste na ty klasicky nedozene, protoze se ji uz dlouho systematicky nevenuje …no aspon to zkusil…ted se musi na rok nekam dostat a zkusit prijimacky na elektrickou pristi rok. Je mi ho lito, jeste to nevi, pro nej konzervator byla nejschudnejsi stredni skola, protoze jak uz jsem predeslala, treba matika je pro nej neco nepredstavitelnyho a tak gymply apod. skoly jsou asi nad jeho sily :roll: :wink: (i kdyz je to spis tim, ze se venuje prakticky jen kytare a malo se uci! :x )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.1.09 12:19

dobre poledne.

kojim tak jen v rychlosti, piranka se me rozhodll sezrat :twisted: takze od jedny v noci kojim vlastne porad. ale zas vecer spal od deviti az do jedny, tak aspon neco :-) jo a dneska se mu povedlo pretocit se z briska na zada - teda asi to bylo spis omylem ale i tak :-)

medu snad to s tim tvym tlakem bude dobry a uadna preekl. nebude.

holky ti nespani vam nezavidim, ale s ditkem bude hur, mates se jak na potvoru budi zrovna kdyz usnu - mam s usinanim dost problemy :-(

dneska asi ani nepujdu s kocarem, zacina tu prset :( chjo, to je otrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.1.09 12:22

duant to zamrzi :( ale rikej si ze vsechno zly je pro neco dobry - ja se nedostala na vejsku na kterou jsem chtela nejvic tak jsem sla na jinou a ted vim, ze to bylo velky stesti ze jsem se na tu prvni nedostala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 12:25

diky peti , ja si taky myslim, ze kdyz ho stejne nejvic bere ta elektricka, tak by mel jit primou cestou, muze na ni vyborne hrat samozrejme i bez skoly, holt na nejakou stredni skolu musi a ta konzerva byla ‚nejlepsi‘ (spis nejjednodusi) reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
27.1.09 12:33

No to mě mrzí že se nedostal, ale určo bude něco jinýho a taky dobrýho.
tak teď sem se nažrala koprovky, ale kupovanej kopr není ono, ale hlavně že sem se najedla a i si pochutnala.
Du chrnět k telce.
Peťo je otrava být s prckem doma co? já už se taky těším až bude prcek a budeme chodit ven na procházky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.1.09 12:37

Ahoj spolumatky!

My jsme včera byli s tatouchem opět na kurzu a nějak ho to vzalo.Téma:první doba porodní. Vykládala nám, co a jak, úlevové polohy, masáže a video. Když tatouch viděl, jak se úsměv rodičky při příjmu postupně měnil na zatnutý zuby( a to to měli pánové pro jistotu bez zvuku), tak mu taky tuhl úsměv na rtech. A ráno se přiznal, že se regulérně bojí. A to ještě neviděl porod( teda vlastně na pc jo…)

Duant - jo, taky jsem mohla usnou kdekoli a kdykoli a teď…šílím.Buď mě pálí žáha nebo cukají nohy - nejlépe obojí. Včera mi začaly cukat i ruce. Myslela jsem, že mě hrábne. :roll: :evil: JO a s tou konzervou mě to mrzí…znám to zklamání z vlastní zkušenosti. Ale za rok se uvidí, jen ho upíchnout někam rozumně, že jo…

Ditto - vítej marode! Doufám, že už seš ok. TA epidemie se nám teď výrazně nehodí, co?

kacudko - já bych taky hlaskovala pro ten první kočárek - bleděmodrý.

Medu - no to je solidní tlak! 8O Doufám , že z toho nic nebude a prášky zaberou!

O bordelu v dětském pokoji bych mohla napsat román. U nás je to vyšperkovaný tím, že v pokoji má sice nastláno, ale převlíká a sprchuje se třikrát denně… :lol: :lol:

Víc si nepamatuju, dočítasla jsem zas skoro 10 stránek - baby ukecaný!!

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
27.1.09 12:38

Dobré poledne..=o)

K těm sourozeneckým kočárkům,já bych na nich moc nešetřila,je to totiž kolos a když to nneí kvalitní,tak jsou s ním hrozný problémy - jsou hrozně těžký,špatně se s ním manipuluje.Vem si,že v něm máš 12kg a 5kg děti + 15kg ten kočár,špatně se skládají,atd…

Pokud chceš ušetřit,volila bych raději bazárkový kočárek,například Jané je po roce užívání jako nový,je lehoučký a krásně se s ním jezdí…potom pérega a nebo ten Abc Design,ale já jse spíš pro ZOOM…

Sammy už jenom 6 dnů a začínám být lehce nervózní..=o),ale už se na miminko těším,snad to u nás zvedne náladu..

Jdu uklízet,v přízemí je to jako po bitvě,takže mám celý den co dělat…

Daisy:doporučuju pořádně uklidit, dát si horkou vanu,horkej maliník a to by bylo,aby nebylo.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí