JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
798
27.1.09 20:29

Malvína - vypadá to moc dobře :wink: Hm, škoda, že to nemáme blíž :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:30

Nebudou to přímo Říčany tam už jsou 3 nebo 4 školky. Plánujem blízké okolí ,zítra jedem na prohlídky a podepsat smlouvy …můžu pak hodit přesné místo pro ty co mají zájem ,nebo se ozvěte ráda poskytnu info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.1.09 20:30
malvína píše:
Befana… :lol: :lol: :lol: a kdy nalá nastupuje :lol: :lol: :lol:

Malvino : ještě jsem to s ní neprobrala,uvidíme jak se na to bude tvářit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.1.09 20:33

Malvína - určitě poskytni info! Prosím prosím někde od Říčan směr D.Břežany :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 20:34

Je kacko , tak vidis, dej ho nekam, kde bude ucitelkam rozumet a mluv na nej obcas anglicky sama :wink:

A nebo si opravdu zrid tu skolku, kdyz je anglina tvoje profese :wink:

malvi , ja i snad mam rada deti :wink:, ale ja jsem takovej prchlivej neurotik :roll: :wink: , je fakt, ze kdyz byly moje deti maly, tak jsem s nima mela docela trpelivost, nebyly s nima moc problemy…ale ted, ke staru, mam obavy, jak maly dite zvladnu…abych to psychicky ustala a bud silene nerozmazlovala, nebo nebyla vecne zdeptana :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.1.09 20:39

Hlásím se do klubu neurotických matek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:44

Já se nebojím mimina…mě děsí puberta mého syna to asi neustojím a než odejde jeho puberta prd ho je tu puberta mladších potomků. Dnes drahoušek donesl poznámku typu…Během půl roku měl váš syn vypracovat dva povinné referáty . Nedonesl ani jeden. Pak se ho ptám co bylo za známky…dvě čtyřky a zalezl do svého kutlochu. Na závěr mi zdělil ,že nemohl udělat ony referáty když jsem mu neumožnila přístup k informacím svým sezením u netu :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.1.09 20:45

ahojte, teda holky, jeste nemate prcky venku a uz je upichujete do skolek jo? :lol: :lol: :lol:

na porody na videu nekoukejte jestli vas to stresuje. ja je teda zezacatku tehotenstvi zkoukla a vubec mi to neprislo strasny, na vlastni porod mam ted vcelku pekny vzpominky :) to jsem to ale uchylna :lol: a to me to taaaak bolelo, nebudu rikat ze ne, ale fakt si ted pamatuju jen to prijemnejsi.

nakonec jsme dneska s matesem vyrazili i ven, i se psem, ale zima teda byla, foukalo a vypadalo ze kazdou chvili zacne prset. No ale nezaclo a my se pekne vyvencili vsichni tri. Mates ted chrape ale cekam ze se kazdou chvili vzbudi.

Me se udelal puchyr zespodu na pate a boli me uplne kazdy krok, fakt chutovka, nechapu jak se pod tou zrohovatelou kuzi na pate muze udelat puchyr :roll: hnus velebnosti …

Padla na me dneska nejaka unava, asi je to i proto ze jsem od pondelka sama doma tak je mi trochu smutno a taky ze mi nikdo ani na chvilku prcka nepohlida :( No zejtra vecer uz chlap nastesti prijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:53

No já se jdu věnovat manželovi ať se necítí zanedbán :) Přeji všem krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 21:02

malvi , ha, ha…mam ctrnactiletyho, tak vim…viz me predesle stesky o stredni skole…

Ty mu znemoznujes prisun informaci sezenim na netu, me zase onehda bylo receno (kdyz jsem mu rekla, ze fakt bude muset zacit dodrzovat nejaka trochu pravidla, aspon co se poradku tyce, ze tu bude maly mimino, tak nebudu mit na vsechno cas): ‚Je to snad moje vina, ze cekas dite?‘ :roll: :wink:

To jsem v prvni chvili myslela, ze ho snad skopu ze schodu, pak jsem tedy jen durazne vysvetlila, ze to, ce cekam dite, neni samozrejme nici VINA! :roll: :wink:

peti , me ohledne hlidani asi ceka totez…Toby bude vecne v praci, ty moje dve skoro dospely ratolesti se do toho urcite nepohrnou, tchyne za kanalem, svagrova, ktera bydli blizko ma tri kluky, nejmladsi se narodil ted v rijnu, takze ma sama co delat…a co tvoje tchyne, vzdyt bydli v baraku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
27.1.09 21:04

duant nojo, tchyne bydli v baraku, ale ted je to zatim tak maximalne pohlidat kdyz spi - a to zrovna nepotrebuju. Prijemnejsi je mi kdyz je doma manzel, kterej prebali v noci a pak mi ho jen prisune k prsu a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 21:11

Tak to jo, chapu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
27.1.09 22:24

Ha tady se řeší školky - tak to nás zatím nezajímá.Domča půjde určitě do normální školky,na vesnici nám stejně nic jiného nezbyde.

Jo a s kočárkem jsme pokročili tak,že ještě žádnej vybranej nemám,ale přemýšlím o ojetém Jane powertwin,vypadá moc dobře.

Jdu spát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
27.1.09 23:03
kacudka píše:
Ha tady se řeší školky - tak to nás zatím nezajímá.Domča půjde určitě do normální školky,na vesnici nám stejně nic jiného nezbyde.

Jo a s kočárkem jsme pokročili tak,že ještě žádnej vybranej nemám,ale přemýšlím o ojetém Jane powertwin,vypadá moc dobře.

Jdu spát..

Dobrá volba..=o)

Dobrou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
27.1.09 23:14

Holky dobrou…

ad porod na videu..Objednala jsem si to DVD a viděla to v 5 měsíci..jediné co mě rozhodilo byl ten nástřih…teď už mi to nevadí…Koukala jsem na to nedavno a ani mi nevadí koukat na toho císaře…

papa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital