JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
27.1.09 19:48

no právě, že to my nikdy zepředu neuvidíme, tak jsem to chtěla vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 19:57

Jsem se tak naštvala,že asi přijdu vlastní rukou o nejstarší dítě :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 19:58

Ja budu mit napul anglicky dite, ale do anglicky skolky ho asi nedam… :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:02

Duant … :lol: to je jasný proč platit za něco co bude umět :lol:
My máme ve školce sourozence -tatínek němec,maminka češka -umí česky a německy, dva roky byli v číně-umí základy čínsky a teď bouchaj angličtinu . je fakt že umí z každý řeči jen něco -zvířata německy barvy česky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 20:07

malvi , prave…my doma stejne mluvime s Tobym vsichni anglicky, protoze on cesky proste neumi, tak je zbytecny do nekoho cpat takovy prachy :wink:

Navic se tam mozna jednou presunem, ale to je zatim daleko…

Tak to musi byt s tim multilingvistickym prckem docela sranda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.1.09 20:09

Duant: díky,že ses mi zeptala. Koukám,že Jasmínka je slušnej macík :wink:

Malvino : a kde přesně bude ta vaše pražská pobočka?

Já se docela těším,až příští rok uzákoní ty možnosti miniškolek ve firmách a taky rodinné školky,kdy sousedka bude moct hlídat až 4děti.
Jako v Praze někam rozumně umístit dítko pod 3roky je snad nemožný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:10

duant …až budeš mít vážně chuť mluvit na prťata anglicky ozvy se já tě beru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:14

Befana … jedna je u Říčan a druhou ještě zvažujeme lokalitu -někde buď 5 nebo 9 Čerňák nebo dál Počernice,Letňany … mimochodem berem po dohodě i mladší děti ,nejmladší nastupovala ve 3 měsících :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.1.09 20:16

Malvíno: tak Počernice beru,blíž mám Dolní :lol:
a Říčany máme asi 15km :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:20

Befana …firemní školky a hlídání doma má spoustu nevýhod a pro firmy malé buňky firemních školek taky… max 4 děti na jednu vychovatelku je hodně finančně náročné když vezmeš v potaz , že musí být minimálně dvě na střídačku( prac doba cca od 7 do 17-18 hod) A co v době nemoci jedné z nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:22

Befana… :lol: :lol: :lol: a kdy nalá nastupuje :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:22

befana…malá Eliška myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
27.1.09 20:23

malvi diky za nabidku :wink:, navic tu prazskou pobocku budete mit asi blizko, kde ja bydlim, ale ja se obavam, ze nejsem vhodny kandidat na praci s malymi detmi :roll: :wink: doufam, ze vubec budu mit dostatek trpelivosti na to svoje vlastni…preci jen uz zacinam byt nerudna baba :roll: :wink: obdivuji, ze zvladas takovou smecku :wink:

…ale dite k vam pak do skolky treba soupnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
27.1.09 20:25

Malvína - já hlasuju pro Prahu 5 :-) no, možná i ty Říčany by ušly - kde přesně?

Já na to mám vlastně vzdělání, ale vím, že to není sranda - mít vlastní business v tomhle odvětví.

duant - jo, tak bilingvní prostředí je terno, fakt super - bude umět anglicky zadarmo a skvěle, fakt to funguje! My ostatní holt musíme sázet prašule, a to ještě nemá ani takový efekt. Tchyně do mě klavíruje, proč to nezkusíme aspoň doma (já jsem profesí učitelka AJ), ale to není ono.

Adel - vidíš, vidíš, máš, cos chtěla 8)

Právě jsem se přežrala chipsama, jsem fakt čuně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
27.1.09 20:26

Duant… :lol: taky pořád říkám že nemám ráda děti :lol: nevím jak jsem přišla k těm vlasním natož kdy mi hráblo a já se začala starat ještě o cizí . holt blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí