JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
28.1.09 16:26

Ja jsem kacko totiz peknej debil…vcera, kdyz jsem jela z kontroly, stavila jsem se u kamaradky, potrebovala jsem se s ni domluvit o vycisteni jednoho koberce…a jeji syn ma antibiotika, rekla mi to az kdyz uz jsem tam sedela, me bylo uz trapny se hned zvednout a jit, pritom jsem to uplne citila ve vzduchu, protoze tam ani nebylo vyvetrano :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
28.1.09 16:27

zas kojim, dneska kojim snad nonstop :evil:

v poledne sem psala daisy, zatim zadna odezva tak chudinka asi jeste rodi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 16:32

Chudak daisy , snad je to v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 16:38

Duant - no jo, je toho plná Praha :( Třeba to ustojíme! Jo, Luci, představ si, že ze stěrů dr.nezjistila vůbec nic - ani kvasinku!!! Tak nevím, co mě tam svědí a teče ze mě :evil:

Taky myslím na Daisy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
28.1.09 16:42

Ahojky,

tak Daisy rodí jo?Doufám že už to má za sebou a jen nemá čas napsat.

Já jsem byla dnes v té rizikové poradně,no děs.Nejdřív jsem čekala 20 minut u okýnka než někdo přišel,potom jsem čekala než mě zavolá sestra aby mě zvážila a změřila tlak.Když se na mě dostala řada,tak šla sestra na oběd.Potom volala nějaká sestra kdo jde ještě do poradny,tak jí říkám že já,ale že musím ještě na změření tlaku a na zvážení.Prý:Půjdete potom :roll: .Doktor co byl v poradně si nic moc nepsal,jen základní údaje atd a hned mě poslal na diabetologii :roll: .Tam mě doktorka měřila tlak a vysvětlovala co a jak,pak mi vzali krev a pak přišla sestra( moje spolužačka :wink: ) a vysvětlovala mi co můžu jíst a co ne.No a přístí týden si mám v úterý 9 krát odebrat krev z prstu a ve středu jim to donést,pak jít za doktorem do poradny,na UTZ a pak pro výsledky té krve za 2 hodiny. :roll:
Omlouvám se za vyčerpávající popis.
Ale důležité je,že se sice musím hlídat a jíst pravidelně,ale že můžu jíst úplně všechno.takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 16:43

Teda kacko , to je telepatie! Zrovna jsem ti ohledne kvasinky posilala optimistickou SZ, ja tam tedy pry kvasinku mam, ale to muzes mit taky, protoze jsem cetla u Kouckyho, ze se kvasinka kolikrat v kultivaci neobjevi, protoze nektery druhy pri tom transferu mrchy ryhle hynou, ci co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 16:45

kacudko , tak aspon, ze tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 16:47

Kacudka - promiň, přehlídla jsem…vyšlo ti špatně oGTT? To je mi líto… Mám kamarádku, která má zkušenost… Dá se to, akorát jde o to hlídat množství sacharidů. Vážila si těstoviny, chleba…a sladký hoooodně sporadicky. Jinak se to prej dá přežít a díky tomu ve finále i málo přibrala, mimčo něco málo přes 3kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 16:51

Daysi ještě nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.1.09 17:16

Moc moc myslím na Daisy, jak to zvládá.
Dneska je malý teda tak otrávený, že to není ani možné, nepomáhá nic, lego, pohádky, knížka, pračka, fotbal, nic. Opravdu mi z něj asi picne. Venku je šílený vítr, takže mě tam nikdo nedostane.
Sbalila jsem si tašku a můžem vyrazit, už aby to bylo, protože jsou mi i trička, co jsem měla obrovské tak tak. A do bundy dám už jen tak max 2cm a pak už se ani nehnu :D a novou na 14 dní kupovat nebudu.
Pája večeří, tak mám chvilku klidu, juch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 17:27

adel , jeste snad mame chvili cas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 17:28

Jsem pro dnešek volná :D hurá. Přišla mi zavinovačka,dlouho jsem váhala jestli jí budu používat ,vybrala jsem klasiku je pevnější akorát ta cena :oops: 760 Kč a to přišel ještě balík pro naší Áňu -trikoty na gymnastiku za 2000,– Prostě mé drahé děti. Vždycky jsem říkala ,že investice do dětí je dobrá ,že nám to vrátí v důchodu :lol: a teď mi jedna mamina ve školce říkala,že kdybych si ty peníze místo dětí ukládala tak se mám královsky :lol: nevím čím ty výdaje budu omlouvat :lol: Šimonovi chci vzít zítra na pololetí nějakou levnější kameru , chce si natočit film :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 17:37

Tohle vyplodila má dcera v druhé třídě : Jmenuji se Anna Marie. Bidlime v jihlavě.Rádachodím do Školi.Můj oblíbený předměd je vítvarka.když přijdu ze školi. udělámsi úkoli a pak jdu ven. Až se vratím z procházky jdu se navečežet. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 17:43

malvina …ha, ha, ha!

Ja jsem zjistila az kdyz klukovi bylo asi osm, ze on si mysli, ze slovo ‚prijemny‘ ma tvar ‚trijemny‘…Nekam to napsal a kdyz jsem ho na to upozornila, divil se, ze je na zacatku ‚p‘. Nevsimla jsem si, ze to do ty doby i vyslovoval s ‚t‘ :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.1.09 17:49

Duant:
ale opravdu už jen chviličku. Vůbec by mi nevadilo porodit v 38 nebo 39. týdnu. už opravdu totiž nemůžu vydržet, jak natíkám, opuchám, jsem nemotorná koule. Fakt už blázním. A sbalená taška mě tak uklidnila, že už opravdu může třeba voda prdnout i v noci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí