Poradna duly
Jana Čurdová
Ja jsem kacko totiz peknej debil…vcera, kdyz jsem jela z kontroly, stavila jsem se u kamaradky, potrebovala jsem se s ni domluvit o vycisteni jednoho koberce…a jeji syn ma antibiotika, rekla mi to az kdyz uz jsem tam sedela, me bylo uz trapny se hned zvednout a jit, pritom jsem to uplne citila ve vzduchu, protoze tam ani nebylo vyvetrano
![]()
zas kojim, dneska kojim snad nonstop ![]()
v poledne sem psala daisy, zatim zadna odezva tak chudinka asi jeste rodi ![]()
Duant - no jo, je toho plná Praha
Třeba to ustojíme! Jo, Luci, představ si, že ze stěrů dr.nezjistila vůbec nic - ani kvasinku!!! Tak nevím, co mě tam svědí a teče ze mě ![]()
Taky myslím na Daisy…
Ahojky,
tak Daisy rodí jo?Doufám že už to má za sebou a jen nemá čas napsat.
Já jsem byla dnes v té rizikové poradně,no děs.Nejdřív jsem čekala 20 minut u okýnka než někdo přišel,potom jsem čekala než mě zavolá sestra aby mě zvážila a změřila tlak.Když se na mě dostala řada,tak šla sestra na oběd.Potom volala nějaká sestra kdo jde ještě do poradny,tak jí říkám že já,ale že musím ještě na změření tlaku a na zvážení.Prý:Půjdete potom
.Doktor co byl v poradně si nic moc nepsal,jen základní údaje atd a hned mě poslal na diabetologii
.Tam mě doktorka měřila tlak a vysvětlovala co a jak,pak mi vzali krev a pak přišla sestra( moje spolužačka
) a vysvětlovala mi co můžu jíst a co ne.No a přístí týden si mám v úterý 9 krát odebrat krev z prstu a ve středu jim to donést,pak jít za doktorem do poradny,na UTZ a pak pro výsledky té krve za 2 hodiny. ![]()
Omlouvám se za vyčerpávající popis.
Ale důležité je,že se sice musím hlídat a jíst pravidelně,ale že můžu jíst úplně všechno.takže pohoda.
Teda kacko , to je telepatie! Zrovna jsem ti ohledne kvasinky posilala optimistickou SZ, ja tam tedy pry kvasinku mam, ale to muzes mit taky, protoze jsem cetla u Kouckyho, ze se kvasinka kolikrat v kultivaci neobjevi, protoze nektery druhy pri tom transferu mrchy ryhle hynou, ci co ![]()
Kacudka - promiň, přehlídla jsem…vyšlo ti špatně oGTT? To je mi líto… Mám kamarádku, která má zkušenost… Dá se to, akorát jde o to hlídat množství sacharidů. Vážila si těstoviny, chleba…a sladký hoooodně sporadicky. Jinak se to prej dá přežít a díky tomu ve finále i málo přibrala, mimčo něco málo přes 3kg…
Moc moc myslím na Daisy, jak to zvládá.
Dneska je malý teda tak otrávený, že to není ani možné, nepomáhá nic, lego, pohádky, knížka, pračka, fotbal, nic. Opravdu mi z něj asi picne. Venku je šílený vítr, takže mě tam nikdo nedostane.
Sbalila jsem si tašku a můžem vyrazit, už aby to bylo, protože jsou mi i trička, co jsem měla obrovské tak tak. A do bundy dám už jen tak max 2cm a pak už se ani nehnu
a novou na 14 dní kupovat nebudu.
Pája večeří, tak mám chvilku klidu, juch ![]()
Jsem pro dnešek volná
hurá. Přišla mi zavinovačka,dlouho jsem váhala jestli jí budu používat ,vybrala jsem klasiku je pevnější akorát ta cena
760 Kč a to přišel ještě balík pro naší Áňu -trikoty na gymnastiku za 2000,– Prostě mé drahé děti. Vždycky jsem říkala ,že investice do dětí je dobrá ,že nám to vrátí v důchodu
a teď mi jedna mamina ve školce říkala,že kdybych si ty peníze místo dětí ukládala tak se mám královsky
nevím čím ty výdaje budu omlouvat
Šimonovi chci vzít zítra na pololetí nějakou levnější kameru , chce si natočit film ![]()
Tohle vyplodila má dcera v druhé třídě : Jmenuji se Anna Marie. Bidlime v jihlavě.Rádachodím do Školi.Můj oblíbený předměd je vítvarka.když přijdu ze školi. udělámsi úkoli a pak jdu ven. Až se vratím z procházky jdu se navečežet. ![]()
malvina …ha, ha, ha!
Ja jsem zjistila az kdyz klukovi bylo asi osm, ze on si mysli, ze slovo ‚prijemny‘ ma tvar ‚trijemny‘…Nekam to napsal a kdyz jsem ho na to upozornila, divil se, ze je na zacatku ‚p‘. Nevsimla jsem si, ze to do ty doby i vyslovoval s ‚t‘
![]()
Duant:
ale opravdu už jen chviličku. Vůbec by mi nevadilo porodit v 38 nebo 39. týdnu. už opravdu totiž nemůžu vydržet, jak natíkám, opuchám, jsem nemotorná koule. Fakt už blázním. A sbalená taška mě tak uklidnila, že už opravdu může třeba voda prdnout i v noci. ![]()