Poradna duly
Jana Čurdová
Tak tady už to zasejc jede
.....................................
já jsem odpolko tady čumákovala a nikdo tu nebyl, tak jsem šla zalehnout ![]()
No holky není nad to-si pěkně schrupnout-takhle odpoledne ![]()
A hlavně
DAISY OOOOOOOBROVSKÁ GRATULACE K JINDŘIŠCE-POSÍLÁM VÁM OBĚMA PLNOU NÁRUČ ZDRAVÍ
![]()
No nic manžel je doma tak přeji hezký zbytek večera a pohodovou noc.
kacko , Damiana jsem chtela dat memu prvnimu diteti (kdyby to byl kluk), moje matka tenkrat malem zkolabovala, prece jen to bylo v devadesatym, tak kdyz se nekdo jmenoval treba Rene, tak to byl tak nejvetsi vodvaz…
…prej, ze to je jmeno tak pro kocoura (je totiz pohadka ‚O kocourku Damianovi‘)
Mela jsem holku, dala jsem ji jmeno Marie (do ty doby se Marie uz tak dvacet let nedavala a znela uplne exoticky) a sup ho, jen jsem ji tak pojmenovala, tak se s nima roztrh pytel!
To samy ted…ja to jmeno tak pracne vybirala 2 roky a zacinaj se rodit Jasminky!!!
Nathan se mi taky libi
, je to tak trochu nechemickej Ethan ![]()
No jo, kocourek Damián
Nechemickej Ethan mě teda pobavil
Ještě že se nerýsuje třeba Methan ![]()
Duant: mě se Marie líbí i ted
,ale vím,že by se jí ve škole asi smály ![]()
Jasmínka je krásný,bud ráda,že si takový jméno můžete dovolit ![]()
No prave, tak by mu tady stopro rikali Methan, Prophan, Buthan…jinak me bavi, ze mam, co se exotiky tyce volnou ruku a manzelovi pro nas exoticky znejici jmena pripadaj uplne normalni…taky, ze mame k nasemu prijmeni velikanskej vyber, protoze i holka nebude mit priponu - ova…Ja ji taky nemam ![]()
A zase jména.....no holky není to někdy snadný-kór když to dítě ho má na celej život, co???????
Befi to jsem teda zvědavá, estli teda zůstanete u Elišky, nebo budete ještě vybírat jiný jméno....................
Jinač s tou Terezkou máte všechny pravdu-na ulici zavoláte Terezko…a otočí se jich 10
Ale když jsem ho dávala já-tak tolik rozšířený nebylo............já byla taková průkopnice
![]()
Leňousku super zpráva
to jsem ráda-já čekala, že přijdeš s povzbudivým výsledkem..............to je jasný-prevence, je prostě prevence a je nejdůležitější přijít včas.......tohle říkám tomu svýmu tvrdohlavýmu mezkovi pořád…no jo-jenže chlapi no
jsou jak malí děti-někdy ![]()
Malví ta tvoje dcéra to je éro-teda
![]()
Já si vzpomínám na některý výplody svýho bráchy-jednou našla mamka dopis, kterej psal nějakýmu kamarádovi-byl asi v 7. třídě a psal o nějaký holce-prej, že je „děfka“ no nejdřív se člověk musel zamyslet, co to vůbec je za slovo
![]()
Duant nějak mi to někde uteklo-pospala sis teda odpolko????? ![]()
Kačud tak to docela jde viď????S tím tvým režimem..........asi nesmíš vyhládnout viď???Ale když můžeš vše-no paráda......
Adél maxim ale vůbec není špatný jméno-já už ho párkrát slyšela-ve verzi-Maxmilián-dokonce ho má i Mráčková z Novy..........A stím videem-nejsi sama-taky se mi přo tom chtělo brečet…já jsem strašně dojímavá
![]()
bef nesmali, holka s tim opravdu nemela jedinej problem, akorat, ze ji vsichni rikaj Majdo, ona ji tak rikala nase babicka a spousta lidi si mysli, ze se jmenuje Magda, nebo Magdalena ![]()
Kluk se jmenuje Vojta, tenkrat se taky moc nedaval, az pozdeji…
My jsme mu chudakovi, kdyz byl malej, doma rikali Boldrik
, proste nam to prislo vtipny…ale jen, kdyz byl miminko
dittus , trochu jsem si nakonec dachla, tak zas tak do tri do rana vydrzim
![]()
malvína píše:
Leny…gratuluji mamince k úspěšnému vyšetření . Jinak na kontroli opravdu nechodím byla jsem naposled ve 22 týdnu. Teď po neděli zavolám do porodnice aby mi vzali krev atd. a už budu chodit tam . Jsem už trochu těhulka lempl.
A kolikáty jsi týden??Co na to Tvůj doktor,nenadává??
Kačenko - Damiána chtěl přítel,že se to hodí k Dominikovi.Ale vzhledem k tomu že na Domču volám Domi a na Damiána bych volala Dami......
tak jsem si pro:,–(ila Tobiáše a je to.
Duant
![]()
tak to jsem fakt zvědavá s tím tvým spaním ![]()
Holky-trošku odbočím od těch jmen…jsem asi blbka, ale koupila jsem dneska dudáka-teda i krabičku na něj…ale jak jste je sterilizovaly?????
Rozebírat se to nedá-a celej ho strkat do vroucí vody-no nevim......to už by asi nebyl dudák, ne???? ![]()
Kacudka - no jo, to je pravda
To by se určitě pletlo. Tobiáš je pěknej
Jak jsem psala, má ho best kámoška a říká mu různě - Tobík, Tobišák, Tobule, Tobiša…dá se s tím pohrát.
Dita - jasně že celej! Jsou ze spešl plastu, kterýmu nic neublíží. Normálně to hoď na 10 min. vařit do vody.
kkacenka píše:
Proč jdete, Leni a Miru na vyvolání? Asi jste to tu psaly, ale nějak mi to uniklo.
Já jdu jenom proto,že chci mít u porodu svýho doktora (primáře) a ten 5.2 odlétá někam na Galapágy,takže mě musí vyvolat,abych neporodila až tu nebudu,ale možná to ani nebude třeba,protože mě to už všechno fakt dost bolí a Laurinku jsem porodila spontánně 37+2