JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
28.1.09 20:27

Tak tady už to zasejc jede :lol: .....................................
já jsem odpolko tady čumákovala a nikdo tu nebyl, tak jsem šla zalehnout :-)
No holky není nad to-si pěkně schrupnout-takhle odpoledne 8)

A hlavně

DAISY OOOOOOOBROVSKÁ GRATULACE K JINDŘIŠCE-POSÍLÁM VÁM OBĚMA PLNOU NÁRUČ ZDRAVÍ :dance: :-) :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 20:28

No nic manžel je doma tak přeji hezký zbytek večera a pohodovou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 20:30

kacko , Damiana jsem chtela dat memu prvnimu diteti (kdyby to byl kluk), moje matka tenkrat malem zkolabovala, prece jen to bylo v devadesatym, tak kdyz se nekdo jmenoval treba Rene, tak to byl tak nejvetsi vodvaz… :lol: …prej, ze to je jmeno tak pro kocoura (je totiz pohadka ‚O kocourku Damianovi‘)

Mela jsem holku, dala jsem ji jmeno Marie (do ty doby se Marie uz tak dvacet let nedavala a znela uplne exoticky) a sup ho, jen jsem ji tak pojmenovala, tak se s nima roztrh pytel!

To samy ted…ja to jmeno tak pracne vybirala 2 roky a zacinaj se rodit Jasminky!!!

Nathan se mi taky libi :wink: , je to tak trochu nechemickej Ethan :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 20:34

No jo, kocourek Damián :lol: Nechemickej Ethan mě teda pobavil :lol: :lol: Ještě že se nerýsuje třeba Methan 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
28.1.09 20:34

Duant: mě se Marie líbí i ted :) ,ale vím,že by se jí ve škole asi smály :roll:
Jasmínka je krásný,bud ráda,že si takový jméno můžete dovolit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 20:38

No prave, tak by mu tady stopro rikali Methan, Prophan, Buthan…jinak me bavi, ze mam, co se exotiky tyce volnou ruku a manzelovi pro nas exoticky znejici jmena pripadaj uplne normalni…taky, ze mame k nasemu prijmeni velikanskej vyber, protoze i holka nebude mit priponu - ova…Ja ji taky nemam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
28.1.09 20:41

A zase jména.....no holky není to někdy snadný-kór když to dítě ho má na celej život, co???????

Befi to jsem teda zvědavá, estli teda zůstanete u Elišky, nebo budete ještě vybírat jiný jméno....................
Jinač s tou Terezkou máte všechny pravdu-na ulici zavoláte Terezko…a otočí se jich 10 :roll: :nevim: Ale když jsem ho dávala já-tak tolik rozšířený nebylo............já byla taková průkopnice :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Leňousku super zpráva :srdce: to jsem ráda-já čekala, že přijdeš s povzbudivým výsledkem..............to je jasný-prevence, je prostě prevence a je nejdůležitější přijít včas.......tohle říkám tomu svýmu tvrdohlavýmu mezkovi pořád…no jo-jenže chlapi no :roll: :roll: :roll: jsou jak malí děti-někdy :roll:
Malví ta tvoje dcéra to je éro-teda :lol: :lol: :lol:
Já si vzpomínám na některý výplody svýho bráchy-jednou našla mamka dopis, kterej psal nějakýmu kamarádovi-byl asi v 7. třídě a psal o nějaký holce-prej, že je „děfka“ no nejdřív se člověk musel zamyslet, co to vůbec je za slovo :lol: :lol: :lol: :lol:

Duant nějak mi to někde uteklo-pospala sis teda odpolko????? :-)

Kačud tak to docela jde viď????S tím tvým režimem..........asi nesmíš vyhládnout viď???Ale když můžeš vše-no paráda......

Adél maxim ale vůbec není špatný jméno-já už ho párkrát slyšela-ve verzi-Maxmilián-dokonce ho má i Mráčková z Novy..........A stím videem-nejsi sama-taky se mi přo tom chtělo brečet…já jsem strašně dojímavá :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 20:42

bef nesmali, holka s tim opravdu nemela jedinej problem, akorat, ze ji vsichni rikaj Majdo, ona ji tak rikala nase babicka a spousta lidi si mysli, ze se jmenuje Magda, nebo Magdalena :wink:

Kluk se jmenuje Vojta, tenkrat se taky moc nedaval, az pozdeji…

My jsme mu chudakovi, kdyz byl malej, doma rikali Boldrik :roll: , proste nam to prislo vtipny…ale jen, kdyz byl miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 20:48

dittus , trochu jsem si nakonec dachla, tak zas tak do tri do rana vydrzim :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.1.09 20:50
malvína píše:
Leny…gratuluji mamince k úspěšnému vyšetření . Jinak na kontroli opravdu nechodím byla jsem naposled ve 22 týdnu. Teď po neděli zavolám do porodnice aby mi vzali krev atd. a už budu chodit tam . Jsem už trochu těhulka lempl.

A kolikáty jsi týden??Co na to Tvůj doktor,nenadává??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
28.1.09 20:51

Kačenko - Damiána chtěl přítel,že se to hodí k Dominikovi.Ale vzhledem k tomu že na Domču volám Domi a na Damiána bych volala Dami......
tak jsem si pro:,–(ila Tobiáše a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
28.1.09 20:58

Duant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tak to jsem fakt zvědavá s tím tvým spaním :lol:

Holky-trošku odbočím od těch jmen…jsem asi blbka, ale koupila jsem dneska dudáka-teda i krabičku na něj…ale jak jste je sterilizovaly?????
Rozebírat se to nedá-a celej ho strkat do vroucí vody-no nevim......to už by asi nebyl dudák, ne???? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 20:59

Kacudka - no jo, to je pravda :lol: To by se určitě pletlo. Tobiáš je pěknej :wink: Jak jsem psala, má ho best kámoška a říká mu různě - Tobík, Tobišák, Tobule, Tobiša…dá se s tím pohrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 21:01

Dita - jasně že celej! Jsou ze spešl plastu, kterýmu nic neublíží. Normálně to hoď na 10 min. vařit do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.1.09 21:04
kkacenka píše:
Proč jdete, Leni a Miru na vyvolání? Asi jste to tu psaly, ale nějak mi to uniklo.

Já jdu jenom proto,že chci mít u porodu svýho doktora (primáře) a ten 5.2 odlétá někam na Galapágy,takže mě musí vyvolat,abych neporodila až tu nebudu,ale možná to ani nebude třeba,protože mě to už všechno fakt dost bolí a Laurinku jsem porodila spontánně 37+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí