Poradna duly
Jana Čurdová
Sammy moc pěkný pupík . Já taky nemám nějakej extra nález na porod. Ale pořád se tam něco děje takže si říkam že někdy v únoru to zvládneme
. Klidně dřív než později.
Ve 14.00 jsme objednaná na barvičku abych se naší terezce líbila a nějak mě navdí že holčiček tohole jména je hodně, já zrovna žádnou neznám
. u nás žádná neni. Chtěli jsem Verunku a Barborku, ale Barborka je už v příbuzenstvi a Verunka 7.února tak radiči ne.Ale měla jsem i favorita Vendulku, ale manža se seknul že to teda ne?
Kdyby jí něco náhodou dorostlo tak to bude Honzík. teď je taky všude dost.Ale to nečekáme nikdo. ![]()
Ahoj holky, zdravím vás! Noc byla děsná, musela jsem spát dole v obýváku, abych nebudila kluky - chrchlám, třeští mě hlava…
Teď odjeli do Brna - babička má 80, já už nechci riskovat cestu…vrátí se až v sobotu odpoledne. Tak toho musím využít a léčit se. Ale notebook beru do pelechu, nebojte ![]()
Jdu si udělat čaj, připravit postel a pak zkusím něco dočíst…
Tak jsme po obídku, nádobí se myje a Niki v pelíšku. Snad chrupe, ale je tam klid. Bábovku upeču asi až navečer.
Příští týden jedeme na návštěvu ke kamarádce. Patří k ledňátkům a rodila 10. Má Vendulku. Tak se pokochám, než vykoukne ta naše.
Už se moc těším až na mě přijde řada na seznámku.Ubyla Daisy ale jak jsem koukala, tak jsem pořád sedmá. ![]()
Sammy:Sabča má tedy místa.Taky když jezu do vany tak si říkám jestli ještě vylezu.
A ja furt osma a to jeste pred nami bude pilcanda, takze se suneme spis dozadu
![]()
Uf, tak jsem to dočetla ![]()
Befi - magnézko se normálně kupuje, mně ho ani dr.nepředepisovala, vzhledem k poplatku za recept se to ani nevyplatí. Hmmm, mám tu celou velkou krabičku, můžu ti ho poslat, jestli chceš! Jinak brát by se mělo tak do 36tt, ale třeba mně dr.říkala, ať ho kidně beru až do 37+0 (než udělám ty zkoušky:-)
Jindřiška je krásný miminko - normálně se mi zdá, že je Daisy podobná ![]()
duant - gratuluju ke spánku, u mě to dnes byla katastrofa ![]()
Taky mi Pilcanda udělala čáru přes rozpočet - po Lenouskovi, kt.je na rozpadnutí, už bych byla na řadě
No, obávám se, že já si stejně počkám ještě dýl a neochotně pustím pár z vás před sebe… ![]()
No jo, kacko , ale uz jsem zase nejaka chcipla…se v:,–(im, ze ted se mi bude porad chtit spat! Ted, kdyz budu muset rodit a starat se o dite, cely tehotenstvi v noci bdim, pres den pro zmenu nespim!
Doufam, ze ten tvuj problem vykuryrujes, to je taky otrava, takhle ke konci ![]()
ahojte těhumatky ![]()
Daisy obrovská gratulace k Jindřišce a ať roste jen do krásy a samozřejmě taky hodně zdravíčka
tak a hádejte co? opět kojím
v noci sem kojila co hodinu
myslela sem že půjdu z matesa udělat polívku, furt vřeštěl
snad už se to dneska srovná, všude píšou o růstovym spurtu ve 3. týdnu tak snad to je jen ono …
těhulky už to tu trochu rozjeďte ať je vzrůšo, ať se mám u čeho odreagovávat ![]()
Holky,
já se dneska cítím, že někoho ubiju. Nevím vůbec z čeho, ale mám velice bojovnou náladu a to mě nic nerozčílilo. Jsem po dnešku totálně nevyspaná, byla jsem vzhůru co hodinu a o půl sedmé už malý vstával, jsem myslela, že se picnu, fakt. Už ať je to mimino, protože to se naučím míň spát a nebudu jak páclá ![]()
Včera u nás byl tchán a měl zase takové průpovídky, že už je mě dost, když mám sbalenou tašku, tak co dělám doma s takovým pupkem, usmívala jsem se jak telátko, ale nejradši bych ho nakopla.
Ke všemu na mě jde hrozná lenora, ale taková, že se mi nechce vůbec nic, dokonce se mi nechtělo se ani shýbat k malému, abych mu zavázala boty, když se mu po cestě ze školky rozvázaly. Jsem hrozná, opravdu ![]()
ppetra…realita života,měsíce příprav na hodné sladké miminko ,a pak je z toho vřeštící automat ![]()
adelko , to jsme na tom stejne…jsem nekdy tak podrazdena, ze bych se i prala, kdyby na to prislo…jo hormony ![]()
petro , tak pevny nervy ![]()
Ahoj, koukám, že se diskuse z února 09 přesunula sem, tak se také hlásím:-)
Prakticky už sedím na tašce do porodnice, termín mám sice až v úterý, ale pochybuji, že do úterka vydržím. (Ostatně dnes v noci se mi dvakrát zdálo, že rodím- poprvé jsem cítila nějaké vlhko, tak jsem přemýšlela jestli mi náhodou nepraskla voda a pak, když jsem se snažila asi v půl páté ráno otočit z boku na bok, měla jsem tak bolestivé stahy, že jsem si myslela, že to už musí být ono… no nebylo, tak třeba ještě dneska odpoledne stihnu tu objednanou manikůru a porodim až potom:-)
Rdn, , to nam nedelej, takhle se budem posouvat tak dramaticky, ze budu mit za chvili pocit, ze budu rodit az za nekolik mesicu!
![]()
Rdn. - zase další, co předbíhá
Dělám si legraci, vítej…
Já na chvilku vytuhla…no, je mi stejně pod psa…kdyby aspoň ta šiška tak nebolela ![]()