Poradna duly
Jana Čurdová
Adel presne, ale co…to jsou proste ty hormony, ty muzou za vsechno
Já mám nafukovací kruh do porodnice sbalený- minule jsem ho neměla, seděla jsem na půlce zadku. Doma jsem pak na něm seděla ještě asi dva měsíce, jinak se mi pohodlně nesedělo. Takže doporučuji. (Když nebude potřeba, tím líp, lepší, než aby chyběl.)
Duant: Hlavně, že se máme na co vymluvit, že jo?
![]()
Potom to bude poporodní deprese
no mají to s náma ostatní těžké, ale co, mají nás doma, tak se musí smířit s tím, že ženské jsou někdy dost nesnesitelné. Jo a každý máme svoje dny
a nám to teď jednou za měsíc chybí, takže se pak musíme vyřádit najednou ![]()
Já se dneska loučím, jdu se naložit do vany, něco dobrého popapkat a válet se k telce, s drahým ![]()
pa pa
Jezis jeste kruh, na co na vsechno by clovek nemel myslet
![]()
Lidi, ja naposledy rodila pred patnacti lety, to bylo potreba tak 10% toho, co je dnes povazovano za standart!
![]()
Duant - ve finále by ses i teď obešla s desetinou toho, co se doporučuje na netu ![]()
Tak já jsem měla kruh a fakt jsem ho využila.Sice jsem byla jediná kdo na něm seděl,ale na druhou stranu jsem byla jediná kdo si u jídla pohodlně sednul.Teď ho ještě sbalenej nemám - nějak ho nemůžu najít. ![]()
Teda, jestli já toho prďolu nevykašlu, tak nevim ![]()
Duant - taky se mi dnes nechce nic dělat. Koukám na seznam, co jsem si připravila jako program na dva volné dny (umýt dveře, závěsy v dět.pokoji, hodit mimi hračky do dezinfekce apod.) a asi to nestihnu ![]()
Duant - taky se mi dnes nechce nic dělat. Koukám na seznam, co jsem si připravila jako program na dva volné dny (umýt dveře, závěsy v dět.pokoji, hodit mimi hračky do dezinfekce apod.) a asi to nestihnu ![]()
Ještě jednou se omlouvám ![]()
Duant - mytí ledničky je moje „oblíbená“ činnost, k tomu než se vždycky dokopu…úplně to nesnáším
Naštěstí jsem to zvládla min.týden, tak mám zase na pár měsíců vystaráno (častěji to kompletně mýt odmítám a tvářím se, že upatlanost nevidím
)
Nechces si Kacenko radsi zejtra zajit k doktorovi? At se ti nerozjede nejaka hnusna chripajzna…zas je fakt, ze nekde u doktora ji chytnes urcite ![]()
Duant - jednak tam, jak říkáš, lítá milion bacilů, a jednak pokud je i ta chřipka, tak s tím mi dr.stejně nepomůže. Stejně nic moc nesmím zobat. Takže jen ležet, pít čaj s medem a citronem, na noc Paralen. To bude dobrý, znám to, zítra se mi to přesune do nosu, párkrát se to ještě vrátí do kašle a bude klid.
Dnes jsem četla v Mladé frontě o té chřipce co se blíží - projevuje se kašlem a vysokými horečkami. Psali,že k doktorovi nemá cenu chodit,max pro neschopenku,že jediný co zabere ležet v posteli,potit se a pít čaj,a horečku na noc snižovat panadolem.
Já doufám,že jsem si to odbyla virozou,tohle bych teda fakt nechtěla ![]()
Jo,předevčírem porodila kolegova manželka chlapečka - v Českým Krumlově,a normálně už tam mají kvůli chřipce karanténu,takže jakýkoliv návštěvy jsou zakázaný. takže on manželku od porodu neviděl.. ![]()
Obávám se,že tohle přijde v průběhu února do většiny nemocnic,jestli se ta epidemie rozjede
To si nedovedu ani ve snu představit,že bych tam ležela na pokoji a nikdo za mnou nemohl přijít.. ![]()