Poradna duly
Jana Čurdová
petro , obdivuji tve ekvilibristicke kousky ![]()
Pocet mych prispevku je za necely mesic registrace, to je proste des
![]()
Neboj, kdyz jsem si dala tu ‚casove nevhodnou‘ hodku spanku, tak to zas budu cumet celou noc.
Za chvili prijde manzel (byl v kine), on je filmovy maniak. Ve svem ‚detskem pokoji‘ v Anglii ma snad tisic dvd-cek.
Ja kdyz byla s ex partnerem, tak jsem si stezovala, ze nechodime ani do kina a ted je muj manzel zklamanej, ze s nim nechci chodit…holt nevim, co chci ![]()
pilcanda píše:
Ahoj maminky právě mi odešla hlednová zátka tak dám vědět jestli se něco rozjelo, jdu si lehnout. Dobrou a klidnou noc.
jezis…tady se to rozjizdi..jka to vypada,bylo toho hodne??
Mne totiz kazdy den uz asi tyden odchazi neco osklivyho,matlavýho,ale nevím,jestli je to zatka nebo zanet… ![]()
Dobré ráno,
taky se hlásím mezi nespavce
, zdravím Duant ![]()
Probudí mě vše (manža chodí z práce v noci domů
), slyším teď každé zakňourání Veru až z pokojíčku. Do toho to časté čůrání a z toho každou noc několika hodinové čumění do stropu a brzké ranní vstávání ![]()
Stejně si to příroda umí dobře zařídit, aby jsme miminka slyšely, ale mohla s tím počkat, až po porodu ![]()
Karantény v porodnici ![]()
I když, tím by byl vyřešený můj strach z toho, že Veru bude po návštěvě plakat, že tam mamča zůstává. Z toho mám totiž strach. To bych obrečela taky.
Veru dřív nikdo nehlídal, protože babičky zájem neměly, jedna ještě pracuje a tím, jak P dělá na směny, tak vše jsem vyřizovala, když hlídal on, tak nebylo potřeba. Myslím, že nezdravá závislost u nás není
, dámský víkend (ještě bez pupku) byl super relax ![]()
Ale je fakt, že jsme se vzdali společných večerních akcí a chodíme každý zvlášť. Do restaurací chodíme na brzké večeře i s ní. Nebo jezdíme po chalupách s kamarádama a dáme děti spát a užíváme si večerů tam s chůvičkou v ruce ![]()
Večer jsem vás pročítala a vaše maturitní okénko mi přineslo sen o škole
Kde jsou ty časy, když jsem maturovala já ?
Strašně to letí.
Pilcando - mě hlenová zátka u prvního odcházela asi dva týdny.
Teď stále nic, doufám, že nebudu přenášet
Nejdřív jsem se bála, abych nerodila dřív a teď abych se s tím pupkem neotravovala dlouho, věčně nespokojená
![]()
Hezký den
, jdu si udělat snídani. (jsem se posledních pár dnů strašně rozežrala
)
Dobré ráno,
tak u mě noc trošku lepší,docela mi pomohlo dát si špunty do uší a neslyšet vůbec nic… ![]()
Ad maturita - já mám tričko MATURANT 1996
, už je kapánek sepraný.. ![]()
Dneska vyrážím na předporodní kurz,tak to aspon omrknu v Podolí
Jé Befano okoukni a pak prosím písni. Já tam jdu v pondělí na první kontrolu
Dobré ráááánoooo
Tak doufám, že nikoho nenaštvu, ale já spala jak zabitá! V krku teda příšerně, nemůžu mluvit, ale kupodivu to nemělo vliv na spánek. I návštěvy WC jsem vždy promptně zaspala, jupííí!
Další zátka na pochodu
Já to při prvním vůbec nepozorovala…a teď samozřejmě taky nic ![]()
JitkaD - je to sranda potkat se zase před porodem po víc než dvou letech…vždycky když tě tu zahlídnu, tak zavzpomínám…hrozně to uteklo
Nerodilas poprvé v Krči? Nebo si to s někým pletu?
Pro ostatní: potkávaly jsme se s JitkouD v diskuzi Říjen20006, když jsme čekaly první
Tady (teda v Únoru2009) jsme se potkaly úplně náhodou a dokonce to zezačátku vypadalo i na úplně stejný TP - jakto, že se to vlastně změnilo, Jituš?
Nebo si to zase pletu? Všechno je u mě možný ![]()
Cus bus,
heec, ja spala od jedny doted!
![]()
Holky pozdravujte v Podoli, ja tam jdu pristi ctvrtek ![]()
bef a ty se moc nekasej…ja jsem maturant 1988!!!
, coz je teda maso ![]()
Ale teda… kdyz polknu, tak me trosku skrabe v krku ![]()
Duant - tělo sbírá síly na porod
Tak vítej do klubu krkavců ![]()
Hm, já jsem maturant 1999 (maturovala jsem až ve 20ti).
Dneska budu muset do prace
, protoze mi doktorka minule vyplnila starej formular na materskou. Vyplnila ho v minulym roce, ale materskou mam az od 12. ledna, tak prudili (az po jaky dobe), ze musim mit novej formular…vubec se mi tam nechce, protoze lidi, co mam nejvic rada, jsou stejne doma s miminama…my jsme jim tam minulej rok normalne atkhle silene zabrezly…jedna tedy mela prvni ve ctyriatriceti a pak jsme tam DVE devetatricitky! Od nas to uz asi nikdo necekal!
![]()
Duant: Když jsi ty maturovala, tak já se přestávala počurávat, byli mi dva
![]()
Já jsem holky, spala od desíti do půl sedmé
ale vstala jsem a vyčurala jsem asi hektolitr, jak jsem nebyla celou noc ![]()
Pilcando: Já chci taky aby mi odešla zátka
U malého mi vůbec nic neodešlo, ale fakt, je to snad možné?
adelko , diky…hned je mi lip…citim se tak ‚mlade a sveze‘
…ha, ha, ha…ale je fakt, ze kdyz jsem maturovala, mymu dnesnimu manzelovi bylo 9! Uplne si predstavuju, jak by mi ho tenkrat privedli a rekli: ‚Tohle bude jednou tvuj manzel‘…to by mi asi hrablo
![]()
Adel - mně taky ne! Je možný, že to třeba bylo až těsně před porodem, a tak jsme to nepostřehly…
Tak já se dnes nudit nebudu - drahý po mně chce zkontrolovat jakýsi dokumenty. Jsem češtinářka, tak toho ve firmě kapku zneužívají ![]()
Holky ja jdu 9. unora jeste ke kadernici, doufam, ze me odtamtud nepovezou s napul ostrihanou palici, nebo namatlanou barvou na hlave!
![]()