JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
30.1.09 14:36

Vladi ahoj jé ty se máš já se už taky těším na monitor :-) sem na to zvědavá :-)
Já sem teď hrála asi hodinu slovní fotbal a teď mi už tak tvrdne břicho od toho sezení u PC tak se du natáhnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
30.1.09 15:21

Jindřiška i chlapeček jsou krásný. Hlavně že jsou v pořádku. Fkt se těším na malou až bude venku ajk bude vypadat:-)). Jinak pořád mě pobolívá spodek jsme jak hroch:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
30.1.09 15:23

Ahojte, tak Alex je už venku. :) Má 48cm a 3200g. Mirka se určitě ozve, až jí bude trochu líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
30.1.09 15:33

:srdce: Mirko, OBROVSKÁ GRATULACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
30.1.09 15:36

Máme další miminko, jupíííííí :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
30.1.09 15:39

KKačenko - skoro si to pamatuješ. Rodila jsem jako ty u Apolináře. Teď jsem to změnila na Podolí. Termín porodu, myslíš teď? To mi posunula Dr, k vůli velikosti a objevení srdíčka miminka o 10 dnů.

Duant - já jsem objednaná ke kadeřnici 10.2. :wink: Rodit se chystám až potom :lol: Stejný metřík jsem měla s Verunkou a čáp mi nedoletěl :lol:

Jé další mimčo Mirko velká gratulace k Alexovi :srdce:

Se nám to tu pěkně rozjíždí :dance: Tak kdo další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
30.1.09 15:43

Juchůůůůůůůůůůůůů, máme tu už miminek jako smetíííííííííííí!!! Už se to sune dolů :lol:
moc moc závidím, hlavně, ať je miminko i Mirka v pořádku. Obrovská gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
30.1.09 15:48

JitkaD - a jo, taky Apík :D No, já bych taky možná zkusila Podolí, je to tam pěknější, ale jsem závislá na mé dr. A taky už vím, co čeho jdu a co čekat. To zase bude lekce asertivity, až mi malýho druhý den namydlej Johnsonem a budou bez mýho souhlasu mu cpát hned dokrm - tentokrát se jako zkušená druhorodička nedám :-) Já si právě pamatovala, žes měla mít původně TP taky 14.2., tak mě to zmátlo :-)

Teď je na řadě Lenousek, Pilcanda…no, a pak asi já nebo co 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
30.1.09 15:51

Mirce velká gratulace, hodně zdravíčka a mlíčka.
My dnes dopoledne trávily v nemocnici. Nejdřív na ko po tom pupíku. Obvaz sundali, zazelenili a stehy nechali.Ko zase za týden. Do školky ještě ne.Pak za vrchní, něco chtěla kvůli mateřské. Pak na ušní na tympano. Levé ouško horší, tak zase za 2 měsíce.A mezi tím jsem se byla ještě podívat za holkama na třech odd.Ještě že jsou na stejném patře. A v Kolíně na novorozencích mají už zákaz návštěv a plný stav dětí.Všichni mi říkali, že mi kleslo břicho. Tvrdnutí už neřeším.Dole mě to bolí.Za dopoledne toho mám plné zuby.Ven ani dnes nepůjdeme. Je tady hnus, jako kdyby měly padat trakaře.
Jak někdo psal, že se mu nic nechce. Tak není jediný. Já taky sedím u pc, myslím na to co potřebuji udělat a najednou je večer.
Dnes mi teda trvdne břicho nějak častěji.Už bych chtěla mít mimi venku a v tabulce se stále posouvám dolů. Jsem osmá.Jestli budu přenášet, tak budu jako slon.Nahoře 18 kg, což při mé malé výšce je hrůza a podle toho i vypadám. :(
Jdu trochu poklidit a pak zase kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
30.1.09 15:55

Já si Podolí vybrala k vůli pokojům, ty boxy u Apolináře jsou děs a taky je tam snažší parkování. Přikrm??? Mě se dlouho mléko rozjet nechtělo a i přes prosbu mi ho nedali, místo toho mi vrazili dudlíka :evil: …fakt záleží, jako všude, na koho narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.1.09 16:01

** Mirko: GRATULUJU K NAROZENÍ ALEXE :) ,A PŘEJI VŠE NEJ DO ŽIVOTA :srdce: :srdce: **

Jindřiška je teda celá po Daisy,fakt,to je podoba :lol: :)

Ad Podolí: - pro JitkuDj jsem tam byla asi o půlhodiny dřív,tak jsem si to tam omrkla.Nejdřív jsem teda byla na pokladně zaplatit ten kurz-bylo mi řečeno,at si to nechám proplatit,že zdr.pojištovny to proplácejí :wink:
Jinak v kartotéce fronta jak kráva…,hlavně čekatelek na registraci.. :roll:
Samotná budova a hlavní foyer v Podolí je teda takový starý a ponurý,vysoký stropy…tak jsem si tam připadala děsně sklíčeně,a říkala si „tak tady jako já budu rodit??“ :roll:
Ale pak už to bylo fajn.Na kurzu nás bylo asi 7 (všechno vyvalený prvorodičky…),2holky tam měly sebou manžely.Bylo to takový povídání o tom jak poznáme kontrakce,kdy vyrazit do porodky,pak popis 1.a 2.doby porodní,zkoušely jsme dýchání,na panence nám ukazovala,jak vychází z pánve a jak se přitom to miminko různě překrucuje..a pak jsme se šli podívat na sály,a musím říct,že bomba :) Je jich tam 8,vždy samostatná místnost ještě se sociálním zařízením,který vypadá skoro líp jak u nás doma.v tý místnosti je takový to polohovací rodící křeslo,balon a různý pomůcky,magneták na pouštění hudby atd. Po příjmu jde každá maminka do té místnosti a ta už ji zůstává po celou dobu.takže si tam nerušeně může chodit do sprchy,cvičit,hekat..,může tam být s partnerem a je plně nerušena,jen tam chodí PA kontrolovat v jakém je to stavu.Součástí je i stůl s váhou,kde udělají základní vyšetření miminka-tudíž je nikam neodvážejí,a pak tam maminka prý ještě asi 2h leží a je kontrolována než ji převezou na pokoj.Musím říct,že porodní sály na mě opravdu zapůsobily.škoda,že já se tam asi nedostanu.. :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.1.09 16:03

Teda já moc gratuluju k malýmu Alexovi hlavně ať dělá mamince radost :-)

chocholko já mám taky 18 nahoře a to sem minimálně o 14 dní zatebou. Pořád se přemáhám že vyklidím ledničku ale mě se taaaak nechce, mám tam v krabičkách zbytky snad z celýho týdne a už byto chtělo vyhodit, ach jo a dneska mi ještě nějak pobolívá hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
30.1.09 16:08

Bef nevěš hlavu, ještě není nic ztraceno, ještě máš měsíc do termínu a třeba se ještě malá otočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
30.1.09 16:10

Befano díky. Budovu znám, když jsem se registrovala, tak jsem došla do kartotéky. Na kurz jsem nešla, absolvovala jsem ho před 2 lety s Veru. Teď jen, aby měli místo.....8 pokojů se mi zdá málo, když jen já jsem tam byla s Veru skoro den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
30.1.09 16:20

Befi - taky myslím, že se ještě může prcek otočit! Teoreticky to lze až do porodu. A snad existují i nějaké hmaty - dr. by ti k tomu řekl víc. Navíc i kdyby byla malá nějak šikovně KP, tak by to v Podolí určitě zkusili rodit přirozeně, mají s tím zkušenost.

JitkaD - to je právě úskalí Podolí…mají malou kapacitu (třetinovou oproti Apolináři). Kamarádka tam chtěla i podruhé rodit, byla zaregistrovaná, přijela jako druhorodička už pěkně „načatá“, a stejně šupajdila PO SVÉ OSE na Vinohrady :( Ale nechci v žádném případě strašit, tohle se může stát kdekoli. Držím palce, ať to klapne a rodíš v klídku na pěkném pokoji v Podolí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí