Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak už zmenšuju fotky od kamošky, včera mi jich poslala 14 a mi sme smanželem čučeli, no holt je dobrá, se za ně normálně nestydím ![]()
Caro piju taky a teď sem na ně dostala chuť takže si je du udělat, dělám si je do mlíka, chutná mi víc než do vody.
Kacenko ten nemocnej stav ti nezávidím. A bereš na to něco?
Tady vám sem vkládám 3 fotky jinak zbytek je v galerce ![]()
http://emimino.cz/…ormal_p6.jpg http://emimino.cz/…ormal_p4.jpg
Dobré ráno,
Ilčo: teda fotky jsou moc krásný!! závidím vám,budete mít hezkou památku ![]()
Jinak v Praze hlásím bílo a stále sněží…to zas bude naklouzáno ![]()
Bef díky, taky sme z manželem znich nadšeni, si na nich nepřidu ani jak oteklá koule
sem ráda že sem do toho šla ![]()
tady kousek od brna krásný sluníčko ale pěkně mrzne
včera tu bylo hnusně.
Ilco , kráááásný fotky
Mě hrozně mrzí, že jsem to ani tentokrát nezvládla nafotit pupík ![]()
Tak já nakonec nikam nejela, když jsem viděla tu chumelenici. Je mi jasný, že silničáře to zase zasekočilo a já se bohužel nevyhnu cestě údolím, kde je to trochu masakr. Tak nevím, co budu obědvat ![]()
Vzala jsem si včera ACC Long, dnes Paralen, ale vůbec nezabral, je mi hrozně
Bolí mě hlava a jsem šíleně rozlámaná. Ach jo, děsím se návratu toho našeho malého tajfuna, budu muset fungovat, protože hned manža zase odjíždí do práce… Finišujou nějakej projekt nebo co…
Mě ted kamarádka přivezla kyblík na koupání,mám z něj docela radost.sama bych si ho nekoupila za ty prachy,ale mám z něj dobrý pocit,aspon do začátku,proti té velké vaničce ![]()
U nás k obědu bude květák s bramborem ![]()
JARŇÁTKA 2009
http://www.beruska8.cz/…romy1/42.GIF http://www.gify.nou.cz/…bory/270.gif
//TĚHULKY
PILCANDA / (27) / TP 9.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka LENOUSEK / (21) / TP 12.2.2009 / 1 dítko / chlapeček Matýsek
KKACENKA / (30) / TP 14.2.2009 / 1 dítko / chlapeček SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / 0 dětí / holčička Sabinka
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / 1 dítko/ holčička Emička ADELAPAJA / (Adéla, 23) / TP 22.2.2009 / 1 dítko / chlapeček CHOCHOLKA / (Monika, 27) / TP 22.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka
DUANTNEFRET / (Lucie, 39) / TP 23.2.2009 / 2 děti / holčička Yasmin Nia
JITKAD / (30) / TP 24.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / 1 dítko / chlapeček BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / 0 dětí / holčička Eliška ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / 0 dětí / chlapeček Mikulášek MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / 0 dětí / holčička Stelinka KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 20.3.2009 / 1 dítko / chlapeček Tobiášek
PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / 0 dětí / chlapeček MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / 1 dítko / holčička Barunka
MAMINKYhttp://www.gify.nou.cz/…bory/551.gif
PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / 7.1. ve 13:10 / Matěj - 3,2kg a 50 cm MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / 8.1. v 17:24 / Adélka - 2,7kg a 47 cm DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / 28.1. ve 14:05 / Jindřiška - 3,29 kg a 48cm
MIRKA82 / (Mirka, 26) / TP 16.2.2009 / 30.1. / Alex - 3,2 kg a 48cm
![]()
RÉBI / (Markéta, 36) / TP 23.2.2009 21.11. / Judita - (26tt+4)
http://www.sirmi.ic.cz/cara/92.gif Chlapeček 11× Holčička 14×
http://www.sirmi.ic.cz/cara/92.gif
NAŠE SNAŽILKY - Katkaty NAŠE NÁLEZKYNĚ - Ajík, Jezinka, Obrázek //
Bef kyblík na koupání? já o něm pořád uvažuju, protože vaničku mám od švagrový, tak sem si říkala že bych do toho investovala, ale ani nevím kolik vlastně stojí.
Kači dík za pochvalu
a na tebe spíš asi leze chřipka co? jako že klouby a tak, no tak se nadopuj paralenem, prej se můžou i 2 zaráz a 3× denně tak tomu dej záhul.
Medu tak co nedodáš taky nějaký tvöje foto?
Koukám kolik už máme miminek a je to sranda zatím by to myhly být párečci ![]()
Dobré ránko . Manžel odjel do školy jsem celý den doma sama jen s dětmi.Copak vaříte?
Tak sem se dívala ny ty ceny a max bych za to dala 500,– vic ne, ale na dobírku se mi nechce obědnávat, no uvidím. Manža mi konečně donesl desku na vanu abych se nemusela k prckovy ohýbat, je pěkně pevná takže u něj budu moct i pěkně sedět. No a teď sme přišli na to že já budu mít sice prcka zezačátku v košu ale že ho asi nebudu moc kde přebalovat (v ložnici) jinak přebalovák bude v koupelně, takže asi sestavíme už i postýlku jen kvůli přebalování ![]()
já dneska nevařím mám tam játrovou omáčku s rejžou od včera.
Holky, k tomu kyblíku…nechci chytračit, ale já taky u prvního skoro hned kupovala každou hňupovinu…nakonec jsem se spokojila s vaničkou, že uvidím…no, a od 6 týdnů se prcek koupal s manželem ve vaně na férovku - narozdíl od řevu ve vaničce s 10cm vlažné vody (doporučení z porodnice) byl naprosto blažený s taťkou v plné vaně teplé vody (jednou jsme si pozvali paní, aby nám ukázala, jak „plavat“ - jak prcka ve vodě držet, co s ním jde dělat, co se mu bude líbit a tak)
Abyste pak nelitovaly vyhozených peněz ![]()
Jinak já objevila v lednici brokolici, tak si ji zapeču se sýrem a smetanou ![]()
Ahojky všem!
v první řadě moooc gratuluju Mirce k malému Alexovi!!!!!
Já mám dneska náladu pod psa, od rána se s manželem dohadujeme kvůli koupelně, obkládá jí sám (není obkladač) a já ten návrh vymyslela, takže za všechno můžu atd. atd.
chjo
Jinak js už čtvrtou noc spala dobře, asi po těch práškách na tlak, dokonce i přes den usínám. Tlak je ale vysokej pořád, tak js si teď volala do porodnice a prý se nemusím bát, že by to nějak mimčo ohrozilo, když je ten spodní tlak kolem stovky, no tak jim budu věřit, co mi zbývá …
Ilco , teda tvoje fotky jsou nádherný, jsem z nich úplně unešená! My vůbec tak pěkný nemáme, fotografka to trošku odflákla podle mě a to js na ní slyšela chválu. S tím pitím jak jsi se ptala, jj, hodně piju, hlavně čistou vodu. Co tvoje otoky, dá se to? Mě to vlastně ani není nepříjemný, jen to blbě vypadá a ta ruka že mě brní, to je na prd …
Kkacenko , teda ty máš bříško jako malovaný, jsi štíhlounká - jako Befi ![]()
Duant , taky hezká fotečka! Akorát mě překvapilo, že jsi tmavovláska, myslela js, že jsi blond
a tak jsi měla skřípnutý nerv, jo? To je pěkně bolestivý, měla js to na začátku těhu a nemohla js se ani nadechnout …doufám, že už to máš dobrý!!
Befi , tak předporodní kurz tě zaujal, bezva! ohledně toho lehátka, myslím, že ve většině těhle lehátek nemá být mimčo dýl než 20 minut, je to jen na chvíli, rozhodně né na celý den
ale bylo by to praktický! No já mám dole v přízemí postýlku, tak budu mít malou v ní …
Ostatní zdravím!
Jo a Jindřiška je suprová, taky mi přijde, že je Daisy podobná!! ![]()
my jsme Vojtu koupali v kyblíku ze sparu- mám to na fotce. Vložila bych to sem, ale nevím jak se fotky vkládají.
medu , neni to dobry, nemuzu se poradne pohnout, o dychani nemluvim…mam to na pravy strane a jde to az do zad, stalo se mi to vcera ze vteriny na vterinu…ani nemam naladu psat ![]()
Ja nejsem tmavovlaska, na ty fotce mam ty vlasy prakticky jeste mokry a ulizany, ja barvy casto menim, ja mam svou barvu takovou tu nepopsatelne nevyraznou
ilco , krasny fotky
Tahle je par tydnu zpatky (pianova serie), takze nejaky zbytky barvy porad mam ![]()