JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
798
31.1.09 14:39

Děkuju, tak se pak přes SZ domluvíme, jak to provedem 8)

K mání by byla maximálně matká má rozmilá, ale ona je absolutně neschopná, neporadí si s ním. Má ze všeho hrozný pnutí, nervy…když tam párkrát byl na noc (asi 2×, když už nebylo zbytí), tak mi už dopředu vykládala, jak bude stát u okna a plakat a bude smutnej…pak mi 10× volala, že se dusí (měl TROCHU rýmu), co má jako s ním dělat… Naposledy jsme se už tak brutálně pohádaly, že jsem malýho sbalila, ještě než ho tam nechala, a zapřísáhla se, že už ho tam nedám. Přitom podotýkám, že on je úplně v pohodě, není to nějaký extrémní mamánek, vůbec není úzkostný atd. No, prostě něco šílenýho. Takže když chudinka přijede po dvou dnech a dát ho ke druhý vystresovaný „babičce“, to mu nemůžu udělat :( Pomoc za všechny prachy, fakt. Jediný kompetentní na hlídání je moje tchyně a tchán, který se dokáže postarat kompletně už od miminka - leč jsou 200km daleko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
31.1.09 14:44

Podotýkám, že mámě je 51 a vypadá na 40. Bohužel si víc rozumím s tchyní než s vlastní mámou :cry: Po její reakci na to, že čekáme druhého kluka, už jsou vztahy na bodu mrazu - z mé strany. No jo, všude je asi něco, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
31.1.09 14:54

Kači a láduješ paralen?? já sme taky spíš ten typ co teplotu nemá a stačí když se oběví kolem 37 a sem na umření.
já sem si taky zdřímla v křesle a probudilo mě jak prcek začal škytat :-)
Konečně se du dokopat udělat ten koláč :-) ale nemůžu se rozhodnout kterej http://www.mamincinyrecepty.cz/…ericky-kolac nebo http://www.mamincinyrecepty.cz/…lac-s-jablky a nebo http://www.mamincinyrecepty.cz/…ske-splhnuti asi zkusím to poslední.
Jo a holky jak ste se bavily o té postely vyložené vložkama, tak sem si všimla, když sme byla za kamoškou, že paní co ležela vedle ní tak měla pod sebou tu jednorázovou přebalovací podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
31.1.09 15:01

kacko , me odvezou…na tema ‚matka‘ mas ode me SZ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
31.1.09 15:13

Covece ilco , ja snad taky upecu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
31.1.09 15:16

Tak my jsme se byli projít na námko a zpátky (cca 30minut mé pomalé chůze) a jsem krásně provětraná! Dala js si dotrík a horkou čoko, stejně tloustnu i ze vzduchu, tak js si jednou dopřála 8)

Duant , já měla ten skřípúnutý nerv v 7tt a jela js s tím do nemocnice, to se fakt nedalo. Jenže tam mi dali jen kapačku s magnézkem a to bylo vše, prostě js musela počkat cca 3 dny, než to samo přešlo, úpřímně tě lituju :? Jo, mohla js si ale vzít 3× denně paralen (já vzala vzhledem k začátku těhu jen jeden).
Ilco , já ty fotky nemám v pc, musíme je časem naskenovat, ale stejně se není moc čím chlubit. Zítra si vyfotím pupíno (35tt) tak ho sem vložím :wink: Jinak tlak máš parádní, to je dobře!!
Befi , v tom kyblíku jsou prý novorozeňata děsně klidný, připomíná jim to dělohu, tak jestli ho máš od kamarádky, ber ho :wink: S tím spaním, já bych asi na tvém místě volila cestovní postýlku, myslím, že jsi kdysi psala, že bys jí využila i na cestování k rodičům, s partou na víkend a tak …
Kkacenko , koukám, že ti pořád není nejlíp :? a s tím hlídáním to stojí za starou bačkoru, co? :?

JInak my měli k obědu holandský řízky a bram. kaši a musím říct, seže se mi povedly a to js je dělala poprvý.

Holky, taky někdy mrně cítíte některý den jen sem tam trošku a další den máte pocit, že v bříšku rajtuje od rána do večera?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
31.1.09 15:22

medu , ted v prubehu dne se mi to vyrazne zlepsilo, tak doufam, ze to tak zustane…

S temi pohyby to mam stejny, az mi nekdy prijde, ze ji rusim…najednou me napadne, jezis, ona se uz strasne dlouho nehla a v ten moment se zavrti, to je stejne neuveritelny, to napojeni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
31.1.09 15:28

Duant , tak to je moc dobře, že tě to přestává bolet, mě to trvalo fakt tři dny, bylo to úmorný!
S těma pohybama, já třeba včera malou za celý den skoro necítila a dneska sebou mele snad každou půlhodinu 8O tak snad je to ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
31.1.09 15:33

medu , to si dovedu predstavit, ja jsem vcera vubec nevedela, co mam delat…nastesti mame v posteli polohovaci rosty, tak mi to Toby hodne nadzvedl a ja spala skoro vsede, v leze to fakt neslo, to se nedala najit poloha, chvili jsem si navic myslela, ze se udusim :roll:

Je to v pytli, jak clovek porad vysiluje, podle me se mimi taky bud hejba malo, nebo zase moc! Ach jo, je to boj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
31.1.09 15:33

Ahojky.
Tak na mě úspěšně opět vlezl nějaký bacil, takže od včera zase ležím jako placka :twisted: . To už je za poslední 2 měsíce po třetí :roll: .
Moc jsem nedočítala, protože jste ženské ukecané a prostě nestíhám :lol: .

V nějakém časopise jsem narazila na kočárek pro 2 děti, tak maminky, které už máte malé dítko, tady je inspirace. Je to DuoWalker SKY a vypadá fakt dobře..
http://www.kocarky.cz/…cky/navy.jpg.

Meduli, s těmi pohyby to mám taky všelijak. Přes den se tam malá jen tak boulí, ale večer a hlavně v noci okolo 1 hodiny :roll: mi břicho skáče na všechny strany, že to nejde ani spát…

Nahnali jste mi chutě s pečením, tak večer možná zmastím bábovku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
31.1.09 15:39

Jé, teď jsem postřehla Mirku, takže Miruš Veliká gratulace k Alexovi !!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
31.1.09 15:53

Duant , no jo, člověk má pořád strach, jeslti je všechno jak má být viď :D nesmím to tak pitvat 8)
Sammy , copak, zase jsi nastydlá? :roll: :? tak rychle čajík s medem a hezky odpočívej :wink: …hmm, taky mám chuť něco upíct 8)

Já si jdu na chvíli lehnout, jsem po těch práškách fakt utlumená, pořád se mi zavírají oči, zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
31.1.09 16:05

Medu tak hezky spinkej :-) taky bych si dala horkou čokoládu a dortík, jenže u nás není žádná cukrárna, nic, prostě jen dědina, bych musela někam zajet. Tak peču.
Sammy teda ty máš naprd imunitu, kamoška prej bere nebo pije teď nevím nějaký kravský kolostrum nebo co na posílení imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
31.1.09 16:20

Ja myju tu kuchyn a musim porad odpocivat a mela jsem spoousty proslych potravin (jako i mouky apod.), jsem fakt hrozny prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
31.1.09 16:45

Duant seš dobrá že ses vrhla až do takovýho úklidu, já sme ráda když umyju pár talířů a sem hotová, ty chceš rodit co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí