Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, je to zrovna na dvojce, tak jsem si vzpomnela, jak me vzdycky dostanou Nightwork s touhle vanocni boybandovou parodii…vsem, kdo ulitavaj na sladkych, chlapeckych kapelach se omlouvam ![]()
A kacko , tohle specielne pro tebe, tenhle sketch proste miluju ![]()
Duant - nedívala ses na seriál Kancl (The Office)? Dávali to několikrát na ČT2.
Ilčo: ty kyblíky jsou hrozně drahý,na to,že je to tak na 1-2měsíce…Já bych si ho teda sama nekoupila,taky mi to přijdou vyhozený peníze,ale když mi ho kámoška nabídla na půjčení,tak to jsem neváhala ![]()
Medu: ten tvůj tlak…hlavně si ho nezvyšuj dohadama s manželem
Úplně vidím tu situaci,kterou moc dobře znám..,když já si něco vymyslím a Tomáš to pak dělá,a brblá,co jsem si to navymejšlela..
![]()
Tak vám nevím,do čeho investovat na spaní miminka v obýváku - kolébka,ohrádka,cestovní postýlka (ta se mi teda nezdá na celodenní ležení)
Jinak u nás oběd: kuřecí vývar se zeleninou a smažený květák s bramborem,tatarčičkou a já eště třešnový kompot,na kterým ted ulítávám (už jsem našim vybrala skoro všechny zásoby kompotů..
)
kacko , ja na tyhle vsechny anglicky sitcomy koukam s Tobym, takze jsem i Office videla, jeste nez to prislo k nam
, znam spoustu dalsich, ktery jsou absolutne super, napr.: Peep Show, Green Wing, Spaced, Lead Balloon apod., jestli chces, muzu ti je (ted tu mluvim protipravne) zkopirovat, fakt to stoji za to a musi se to videt v puvodnim zneni, znas to, ja vzdycky myslela, jak mame skvelej dabing a cim vic jsem se dostavala do anglictiny, tak jsem zjistila, jak jsou nektery veci proste neprenosny, a i kdyz se to nahradi nejakym hodne podobnym obratem, kterej funguje v cestine, stejne to pak ztraci smrnc ![]()
Duant : nějak mi vypadlo jak je to v Podolí s erárníma košilema na šestinedělí? Na porod nám říkala,že si máme vzít nějaké starší triko nebo něco po manželovi s krátkým rukávem.
Jinak když popisovala,jak odchází očistky,že je dobrý si postel vyskládat vložkama a pak si na to lehnout…tak to teda bude humáč ![]()
Ještě že vložek a kalhotek tam maj mraky ![]()
bef , kamsatradka pouziva cestovni postylku v obyvaku a byla spokojena, ale zeptej se radsi odbornika Lenci ![]()
Ty jo, co jsem to tam napsala?
KAMSATRADKA?
…ja mam teda dost ![]()
bef , na sestinedeli tam nepisou, ze bys mela mit sve kosile, jen ze je muzes mit sebou na porodni sal, tak ja vybec nevim, novy kosile jsem si koupila ty kojici, tak prece v nich nebudu rodit ![]()
Co s sebou do porodnice
Prosíme, vezměte s sebou do porodnice malou tašku (objemné věci - plenkové kalhotky, apod. stačí až druhý den). Vezměte si také bandáž dolních končetin (punčochy). Možno zakoupit i v ústavní lékárně za Kč 200,–.
Duant: dík,jsem vlastně tenhle seznam včera dostala.. ![]()
Právě na ten porodní sál doporučovala staré triko nebo košili po manželovi,že se to často pokape dezinfekcí aj.Seš tam stejně sama jen s partnerem,takže ti to může být šumák v čem seš navlečená
A jinak tam bývá bud doktor+PA anebo 2PA - při 2.době porodní,kdy už tlačíš.
Já si musím ještě koupit ty punčocháče na bandáž nohou,to je na plánovaný SC povinné..jinak při aktuním CS to pak bandážujou oni sami obinadlama (kdyby se tě to náhodou týkalo).
Jo,a z oddělení šestinedělí je prý nejlepší P2,tak se musíme modlit,at se tam dostanem ![]()
Tomáš byl ted v obchodě pro bonboniéru pro švagrovou a přinesl mi Betynku (žasnu…),tak se jdu natáhnout a počíst si.
zatím pa ![]()
bef , taky ty puncochace jeste nemam, 5. unora tam jdu na ten monitor, tak je radsi koupim…
Ja jsem premyslela o tom nadstandartu, ale zase na druhou stranu, ony ty pokoje stejne nebyvaj volny, kamaradka sla vloni na ten za 2500,– za den, protoze levnejsi nebyl k dispozici, tak to bych teda nedala!
Cejtim v kostech, ze se tam sejdem, ty budes stejne rodit driv, kdyz se prdolka neotoci a ja podle ty vahy si myslim, ze mozna je taky trochu starsi, to by byla sranda ![]()
Tak jsem si chvíli schrupla…probudilo mě pípání sušičky
Holky, mně je čím dál hůř
Polehávám už dva dny a cejtim se nejvíc bídně a navíc mám teplotu (já jsem nízkoteplotní typ, když mám dvakrát za rok 37, tak umírám a mám zimnici) - 37,5. Je to málo, ale mně to stačí, abych byla úplně KO. Všechno mě bolí
Jestli do tohodle začnu rodit, tak vážně na tý koze CHCÍPNU ![]()
Duant - to bys byla moc hodná pirátka
Já cejtim, že jak ten jazyk teď pár let nepoužívám, už jsem úplně mimo. A mám moc ráda tenhle humor.
kacko ,
jasne ![]()
Ale to je teda debilni s tou nemoci, nemuze ti jeste malyho nekdo chvili pohlidat? Aby ses opravdu mohla poradne vylezet, nic moc jinyho s tim asi fakt neudelas ![]()