Poradna duly
Jana Čurdová
JO a ještě k té čokoládě: tak já budu mít nejšťastnější mimčo na světě, protože každý den sním minimálně tabulku čokolády a někdy i dvě, do toho teď ještě uzobkávám bonbošku, tak podle toho taky vypadám. Ale když je to pro dobrou věc, tak co…
![]()
adel , zebra vpravo, to ti fakt nezavidim
…ale musim zatukat, dost mi to vcera povolilo (i jsem zmakla tu kuchyn) a dnes je to taky zatim dobry, tak se mi to asi nejakym pohybem podarilo odblokovat…
S tim spanim, to ti taky nepreju, ja zacinam spat az ted, za coz jsem rada
Nejhorší je, že když mě malý nechá odpoledne, že si hraje s Pavlem, tak já stejně neusnu a jenom se to horší, tak únava. Prostě přes den neusnu a neusnu, kdybych se na hlavu stavěla. Když jsem čekala malého, tak jsem taky na prdlačku v noci spala, ale pak jsem to dospávala třeba do 12, takže mi to tak nevadilo. Ale já už se každý den hroutím dopředu, jaká bude noc ![]()
Už se fakt těším na mimčo, až si na ten nedostatek spánku zvyknu a když si lehnu, tak se klidně rozplácnu na břicho (moje nejoblíbenjěší poloha) a budu nerušeně spát, než se mimčo vzbudí na jídlo.
Teda pokud to nebude řvoucí satánek ![]()
adel , u nas jeste ani obed nebyl. Toby je v praci a deti asi pred hodinou a pul teprve snidaly!!!
Ahojky…
všechny zdravím,tak si tak říkám,že mám zase těch 9 měsíců za sebou,že to uteklo a zítra už bude Matýsek u nás,vůbec nevím,jestli se těším nebo co..Začínám z toho být pěkně nervozní..
No jo,únorky by se měly rozrodit,ale moc nás není,takže to nebude taková strž jako třeba v ledňátkách..ani nevím,jestli už to tam mají všechny za sebou…
Já peru,aby tu měli ten týden co na sebe,pojedeme na obídek,koupit dáreček Laurince (přinese jí o Matýsek do porodnice) a včere zabalím tu tašku…v noci toho asi moc nenaspím
Ilco:Fotky jsou fakt super-krásná památka..
Befi:ono je v kočárku o 5 stupňů víc než venku,takže je vetšinou i kombinace pytle a fusaku až až…v mrazu stejně s mimčem ven nemůžeš.
Duant:No neboj,já si počkám na to vyvolání…=o/,nic spontáního se konat nebude..
Ja tedy mam spousty prace, ale nakukuju a tady chcip pes…asi to znate, prislo mi to mailem, ale pro ty, co ne…tady je to jak pri brutalni parbe na matematicko-fyzikalni fakulte ![]()
Tak se hlásím po obědě. Manža udělal brambory a smaž.žampiony, celý to zvládnul sám ![]()
Duant - já právě v noci nespala díky tý viróze…klepala jsem se zimou, kašlala, frkala, třeštila mě hlava. Ráno jsem měla zase 37,5. Tak jsem si vzala Paralen a teď už teplota není, naštěstí. Ale nemůžu mluvit a polykat, jak mě bolí v krku a pořád ta palice, to je otřesný
Tak jsem zobla další Paralen. Jsem zdechlá jak myš. Jen doufám, že to nemůže mít nějaký vliv na mimčo ![]()
Leni - je to zvláštní pocit, co? Nedokážu si to představit, když je to takhle plánovaný. Na jednu stranu příjemný, že víš, kdy ho budeš mít u sebe, na druhou stranu divný - ta jistota, že zítra se narodí… ![]()
Duant - starý, ale nesmrtelný ![]()
Ke všemu zítra a pozítří je manželák celý den v tahu, má jedno jednání za druhým (když nemá schůzky ve městě, pracuje z domu). Takže jestli se do večera neseberu, tak nevím, jak to zvládnu, ještě ty hormony…už jsem si i pobrečela, jaká jsem chudinka nemocná nemožná neschopná…
![]()
Ke všemu Šimonek má taky teplotu a rýmu. Ale u něj to (možná bohužel) nemá vliv na pohybovou aktivitu
Já zdechám při 37,5, on má 38,5 a lítá jak mesršmit ![]()
Adel - neboj, já to znám…u nás se vstává nejpozdějc v 7 a dost často jsme tak hodinu-dvě nad ránem vzhůru (třeba jako dnes od půl pátý do šesti). Ještě křikloun do toho…no, ani si to nepředstavuju radši. Ale je pravda, že člověk si zvykne a já vždycky okamžitě po kojení upadla do bezvědomí - tělo vědělo, že musí využít každý minutky ![]()
kacko , nestresuj me, vis, jakej to ma ne me hroznej vliv?
![]()
Je to teda v pr…i, neboj na mimco by to mit vliv nemelo, ale nevim, jestli bys fakt nemela navstivit toho doktora…kamaradka dostala vloni asi 14 dni pred porodem antibiotika, proste to jinak resit neslo…a kluk byl v pohode… ![]()
Lenousku : začínám být už nervozní za tebe
. Ty máš aspon dobrý,že tam půjdeš až ráno,a hned se do tebe daj. Co mám říkat já,jestli tam budu už noc předem,to absolutně neusnu,co se mi bude honit hlavou..
Ale zas to musí být fajn,vědět,že už zítra,ne? ![]()
Kkacenko : ty pořádně lež,poť se a pij čaj.Nic jinýho asi moc nezabere. Držím palce,at tě to co nejdřív pustí.Já doufám,že jsem si to vybrala,a už mě žádná viroza ani chřipka do porodu nepostihne..
Jo,a ta bordura,to bylo strašně jednoduchý.jenom se vespod odlepila taková izolepa(jako bývá zespod samolepek) a přilepilo se to a pak přetřelo houbičkou,aby tam nebyly vlnky a nerovnosti.taky jsem střevo,ale dalo se to ![]()
Duant: tvý story a fotky jsou vážně super-mě vždycky krásně odreagujou ![]()
Já měla dnes fotící náladu (35+4tt) ![]()
http://www.modrykonik.cz/…_2336509.jpg
Bef - krásnej pupík, opravdu ti to sekne
Taky mi přijde klučičí
Já bych to určitě nalepila nakřivo, jak se znám ![]()
Duant - vůůůůbec nechci strašit.....ale bude to děsný
Neee, hrozně záleží na mimču - ne všechny jsou tak nespaví a uřvaní hlady jako bylo to moje
K dr.se mi nechce - jednak bych musela autem, jednak i se Šimonkem a ještě bychom tam něco chytli, i když teda už nevím, jestli by to mohlo bejt horší
Dala by mi Mucosolvan a Paralen, stejně nic jinýho nesmím
Jen domlouvám prckovi, ať tam ještě pár dní vydrží, protože by ho za mě musel asi vytlačit někdo jinej
Bych to neudejchala a neměla sil.
kacko , ja to myslela jinak
…jako s tou tvou nemoci, vis, byl to ten stejnej model, jako, ze bych ti moc rada pomohla, ale nevim jak
![]()
bef , sakra, ty ses to doho foceni obula, az jako pro nejakej tehotenskej casak
, moc ti to slusi ![]()