JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9096
1.2.09 20:47

Ahojky
Tak postýlka je nastěhovaná, počítač přestěhovaný. Zítra vyndám povlečení a vyperu.Pak už jen dobalit tašku a připravit kočárek.V úterý zase na ko tak jsem zvědavá jestli bude nějaký posun.Podle toho začnu konat a dělat opatření .
Všem co jsou marod, přeji brzké uzdravení. My jsme teď všichni ok. Ťuk, ťuk,ťuk.Snad k nám ta chřipka nedojde.
Už bychom ty porody mohly pomalu rozjet.
Dnes jsem nějaká super nateklá. Když jsme šli od tchánovců, nemohla jsem obout boty.
Jinak klidnou a ničím nerušenou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.2.09 20:52

Nazdáááááárek,

Medu - krásný fotky,hlavně ta s manželem :wink: Kamarádky je mi líto,mě se teda nic takovýho nestalo…naštěstí

Befi - taky pěkný fotečky,si taková štíhlounká.
Díky za odkaz,ale myslím že ta cena se vyšplhá docela vysoko.pro mě by to bylo tak reálné kdyby zůstala tak jak je. :wink:

Lenousku - budeme zítra držet pěsti a hlavně dej hned vědět

Kačenko - brzo se uzdrav

Ostatní zdravím,jestli jsem zapoměla na něco reagovat tak se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
1.2.09 22:32

Ahojky holky,

se všema se loučím a já se ozvu..držtr palce,ať to máme rychle za sebou..=o)

Zatím se tu mějte,pokusím se tam zprovoznit internet,abych mohla komunikovat..=o)

Papa a dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
1.2.09 22:51

Ahojky .
nakukuji jak se máte ..a vidím, že jsem prošvihla nová miminka :oops: takže opožděně gratulace :srdce:

Meduňko ..krásné fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
2.2.09 03:59

lenousku , moc drzim palce! :wink:

Co uz taky, ve tri ctvrte na ctyri rano!

Spala jsem od pul noci do pul treti, tralala, ju, to jsem si pospala!

:cry: :roll: :evil:

Tento obrazek tak nejak vystihuje muj stav…ano myslim, ze v pet na tom budu taky tak…

http://www.infoniac.com/…insomnia.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.2.09 07:39

Dobré ráno… tak chřipka o víkendu přišla i k nám…Timinka 39,8 Sophinka 38,4 a Šimon 37,6 . Navíc jsou u nás jarní prázdniny takže místo rekreace kašlou a soplujou.Bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.2.09 08:13

Dobré ráno, tak Lenousku držím palce,at to má co nejdřív za sebou :) 

HOlky,jakou barvu zavinovačky byste vybrali k této autosedačce? je v podstatě tmavě šedivá,ta zelenkavá bude schovaná víceméně pod dítětem.
 http://www.handypraha.cz/…_338_big.jpg

http://www.malvik.cz/…mal/2344.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
2.2.09 08:18

Ahoj holky,zase se hlásím,něco na mě o víkendu lezlo,měla jsem i teplotu,tak sjem nevystrčila nos,o malou se víceméně staral manža a jen v sobotu jak šel na pivo tak tchýně…takže jsem si odpočinula a je mi líp…brrrr :(
Nedočítala jsem,na netu jsem až dneska a to pár minut,ale chtěla jsem vás pozdravit .
BEFI:há bych brala tu šedou a sedajda je krásná.

Tak jsem si objednala odsávačku Avent,sice je drahá,ale mám pořád moc mléka,prsa mám jak kámen už po 2h a malá se někdy budí po třech,čtyřech(jak kdy)a tak si to musím odstříkávat,jinak fakt hrůza…a to jsem myslela,že ji potřebovat nebudu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
2.2.09 08:32

Já bych brala taky tu šedou zavinovačku.
Já jsem dneska docela spala v pohodě, akorát jsem se budila sama, jak skučím, když se otáčím na druhou stranu. No kdyby mě slyšel ještě někdo jiný, tak by to byla groteska.
Dnes jedeme k tchyňce, docela se těším, protože má ročního chlapečka a náš malý se s ním vždycky pěkně hraje. A taky si možná zítra odvezeme auto, které se nám tam spravuje, tak už bych chtěla, aby to bylo, protože už zbývá velice malounko, do porodu, tak bych pak nechtěla zmatkovat, jak pojedu, to by mě asi piclo :roll: :lol:
Lenouskovi držím pěsti ať je to všechno v pořádku. Dneska jsem měla jít na kontrolu, ale u nás se stejně neobjednává, tak půjdu nejpozději ve středu.
Duant: A jak to zvládáš přes den, když spíš tak strašně maličko? mně by jeblo a to opravdu, musela bych asi dospávat odpoledne, i když to mě samotné moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
2.2.09 08:55

bef , sedou, protoze ta zelena je asi jiny odstin, ne? Aspon to tak vypada…pokud ne, ja bych preferovala zelenou, jako doplnkovou, kdyz ta sedackova neni pak videt :wink:

mae nazdarek :wink:

adelko , musim zkusit nejak dospat pres den, ale taky mi to vetsinou nejde, coz nepochopim…mela bych chodit do prace. Kdyz jsem se tam minuly tyden stavovala, asi po deseti minutach stravenych ve sve kancelari na me padla silena unava a byla bych usnula okamzite, jako cele ty roky, co jsem tam sedela :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.2.09 08:59

Hlásím návrat za Šumavy přes fujtajblový silnice na Vysočině. Prasátko již odpočívá v mrazáku, uzený a klobásy jsou naložený a sádlo se škvaří.
Moc jsem nedočítala, tak jestli je něco aktuálního novýho, tak prosím o stručný výtah.
Lenousku - tebe to dnes tuším čeká - tak držím palce!!!

A jestli máme nový mimča tak je vítám a rodičům gratuluju!
A marodům brzké uzdravení!!!

A za chvíli jedu na gyndu, tak se ozvu odpoledne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
2.2.09 09:06

Zdravím! Ještě že je to tu přes písmenka, jinak bych si moc nepokecala, páč jsem stále bez hlasu. Noc jakž takž…žádná sláva, ale dokázala jsem vstát.

Maminy, jak jste naučily dítě smrkat? Vůbec to nechápu, prostě se mnou bojuje, nechce se to naučit - sám si odsává takovou tou odsávačkou na vysavač, to ho baví, ale smrkat ani za boha :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
2.2.09 09:07

Ja mam do autosedacky tuto, ale ja ji dostala , takze barvu jsem nevybirala

http://img.mimishop.cz/…/a660611.jpg

zdravim Kralovnu Sumavy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
2.2.09 09:11

Cus kacko , rada bych ti pomohla, ale pri nejlepsi vuli si to nepamatuju :roll: :wink: …akorat si pamatuju, ze jsem holku silene dlouho nemohla odnaucit rikat misto kapesnik kasmenik

a pak taky rikala dlouho misto puncochace puchuchanci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
2.2.09 09:12

http://emimino.cz/…al_004~6.JPG

A takhle čučákuje na bříšku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek