JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
29.1.09 19:54

tady je poměrně šikovná kalkulačka MD,kdo ji ještě nemá spočítanou.
Vyplnit první 2 řádky a konečnou cifru vydělit 7měsícema

http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.1.09 19:59

Fakt..jsem si tak užívala,že už jsem konečně na řadě a oni mi to holky tak zkazily.. :lol:

Zdravím Vás únorky..=o)

Rdn. : každou noc jsem na tom jako Ty a každý večer usínám s tím,že dneska v noci už to musí přijít…a to mám normální termín až 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.1.09 20:05
AdelaPaja píše:
Já ještě před rokem a půl jsem nosila domů vysvědčení, jsem dodělávala obchodku a vy už máte před sebou vysvědčení potomků :roll: no já se asi picnu, si tady připadám jak telátko :oops:
já už chci taky miminooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!už uplně blázním, čekám to každou chvilkou, pořád se sleduju, otravuju Pavla, že mě někde píchne, pak mě zase něco tlačí a já už si představuju,jak pojedu. vím, že to bude velice moc bolet, ale už tu bude nějaký pokrok, mi přijde, že se to poslední dobou vůbec nehýbe, ten čas. :twisted:
potom si ale budem všechny říkat, jak bylo dobře, když bylo mimčo ještě v bříšku a nevřeštělo celé dny :lol: to si člověk nevybere, fakt :wink:

haha…já maturovala v září…ty telátko… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.1.09 20:24

Ty vado,těch karantén se taky bojím,v porodnici se dělají hned,jak pár lidí zakašle…ale doufám,že to stihneme ještě před tou epidemií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
29.1.09 20:49

Holky, nestrašte 8O To mě ani nenapadlo, že by to mohl být problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.1.09 21:19

Já si to nedovedla představit u prvního dítěte- teď se na ty tři dny v porodnici vyloženě těšim jako na dovolenou, takže pokud bude nějaká karanténa, hroutit se nebudu.
Jasně- moc se těšim na okamžik, kdy Vojta za mnou do té porodnice přijde a potká se se sourozencem…ale když by se to o tři dny posunulo a setkání by proběhlo až doma, tak to také nebude žádná tragedie:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.1.09 21:37

Tak to jsem si pomohla. Usnula jsem od pul osmy do pul devaty…uz to vidim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
29.1.09 21:58

Duant - tak to nebyl dobrej nápad, pravda :?

Já bych i šla zahájit spací proces, leč musím čekat ještě asi třičtvrtě hodiny, než dosuší sušička :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.1.09 22:04

To nebyl umysl :?

Zacinam bejt jina, nez cely tehotenstvi, asi uz se zacina neco dit…

Neplanovane usinam a hodne piju 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
29.1.09 22:16

duant - že by......? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
29.1.09 22:17

Ahoj maminky právě mi odešla hlednová zátka tak dám vědět jestli se něco rozjelo, jdu si lehnout. Dobrou a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
29.1.09 22:17

Já to vypínám, kočky. Takže dobrou noc a žádné předbíhání, laskavě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.1.09 22:20

kacko , snad ne…ale je fakt, ze proste vykazuju jiste zmeny :wink:

pilcando , tak to jsem tedy zvedava, i kdyz jestli to bude jak s daisy , tak si jeste par dnu pockas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
29.1.09 22:23

hihi, pro zmenu kojim :lol: kdyby vas to snad nekterou zajimalo :lol: uz jsem si nasla i kojo polohu kdy jednou rukou hejbu s mysi a druhou datlim na klavesnici :lol: no nejsem ja dobra? :lol: :lol: :lol:

duant tebe trapi ze furt pises? koukni na muj pocet prispevku a trapit te to prestane :wink: a nespi, ochrapuso :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
29.1.09 22:29

Pilcando - držím pěsti a kdyby něco tak dej vědět

Pro dnešek se s váma loučím,pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...