Poradna duly
Jana Čurdová
tady je poměrně šikovná kalkulačka MD,kdo ji ještě nemá spočítanou.
Vyplnit první 2 řádky a konečnou cifru vydělit 7měsícema
Fakt..jsem si tak užívala,že už jsem konečně na řadě a oni mi to holky tak zkazily.. ![]()
Zdravím Vás únorky..=o)
Rdn. : každou noc jsem na tom jako Ty a každý večer usínám s tím,že dneska v noci už to musí přijít…a to mám normální termín až 12.
AdelaPaja píše:
Já ještě před rokem a půl jsem nosila domů vysvědčení, jsem dodělávala obchodku a vy už máte před sebou vysvědčení potomkůno já se asi picnu, si tady připadám jak telátko
já už chci taky miminooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!už uplně blázním, čekám to každou chvilkou, pořád se sleduju, otravuju Pavla, že mě někde píchne, pak mě zase něco tlačí a já už si představuju,jak pojedu. vím, že to bude velice moc bolet, ale už tu bude nějaký pokrok, mi přijde, že se to poslední dobou vůbec nehýbe, ten čas.
potom si ale budem všechny říkat, jak bylo dobře, když bylo mimčo ještě v bříšku a nevřeštělo celé dnyto si člověk nevybere, fakt
haha…já maturovala v září…ty telátko…
![]()
Ty vado,těch karantén se taky bojím,v porodnici se dělají hned,jak pár lidí zakašle…ale doufám,že to stihneme ještě před tou epidemií.
Holky, nestrašte
To mě ani nenapadlo, že by to mohl být problém…
Já si to nedovedla představit u prvního dítěte- teď se na ty tři dny v porodnici vyloženě těšim jako na dovolenou, takže pokud bude nějaká karanténa, hroutit se nebudu.
Jasně- moc se těšim na okamžik, kdy Vojta za mnou do té porodnice přijde a potká se se sourozencem…ale když by se to o tři dny posunulo a setkání by proběhlo až doma, tak to také nebude žádná tragedie:-)
Tak to jsem si pomohla. Usnula jsem od pul osmy do pul devaty…uz to vidim!
Duant - tak to nebyl dobrej nápad, pravda ![]()
Já bych i šla zahájit spací proces, leč musím čekat ještě asi třičtvrtě hodiny, než dosuší sušička ![]()
To nebyl umysl ![]()
Zacinam bejt jina, nez cely tehotenstvi, asi uz se zacina neco dit…
Neplanovane usinam a hodne piju ![]()
Ahoj maminky právě mi odešla hlednová zátka tak dám vědět jestli se něco rozjelo, jdu si lehnout. Dobrou a klidnou noc.
Já to vypínám, kočky. Takže dobrou noc a žádné předbíhání, laskavě ![]()
kacko , snad ne…ale je fakt, ze proste vykazuju jiste zmeny ![]()
pilcando , tak to jsem tedy zvedava, i kdyz jestli to bude jak s daisy , tak si jeste par dnu pockas ![]()
hihi, pro zmenu kojim
kdyby vas to snad nekterou zajimalo
uz jsem si nasla i kojo polohu kdy jednou rukou hejbu s mysi a druhou datlim na klavesnici
no nejsem ja dobra?
![]()
duant tebe trapi ze furt pises? koukni na muj pocet prispevku a trapit te to prestane
a nespi, ochrapuso
![]()
Pilcando - držím pěsti a kdyby něco tak dej vědět
Pro dnešek se s váma loučím,pa pa