Poradna duly
Jana Čurdová
Klučičí jména…Theodor , Oliver , Bernard , Vavřinec ,Alex, Tobiáš ,Eliáš ,Florián -můj favorit , Artuš ,Maxim ,Joshua…
A s těma jménama:když se nás kdokoliv zeptá, co to bude, my řeknem, že Maxim, tak už mockrát jsem slyšela:né,fakt, tak jak se bude jmenovat? no připadám si potom jak debil, fakt.
I když to trošku zavání Ruskem, ale mně se líbí, chtěli jsme Olivera,ale stejně by mu všichni říkali Oli, Olinku a to je pak to jméno na prd ![]()
A holku jsme měli Dorotku, to je Pavlův sen odmalička
medu , ten tlak neni nic moc, zavolej si kdyztak na ambulanci do porodky, a zeptej se jich, at mas klid…ten vrchni tolik nevadi, ale spodni by mel byt do tech 85…muzes to mit samozrejme i psychicky, protoze se tim cely tehotenstvi stresujes, ale at myi ti tady reknem cokoliv, nejsme odbornici…myslim, ze tu nektery holky byly PA? Nepamatuju si kdo, treba by ti poradily…
Lenousku - gratuluju mamince k super zprávě ![]()
Kačenko - taky si myslím že holčičích jmen je moře a pěkných,klučičích fakt moc není.
malvína píše:
Klučičí jména…Theodor , Oliver , Bernard , Vavřinec ,Alex, Tobiáš ,Eliáš ,Florián -můj favorit , Artuš ,Maxim ,Joshua…
no jo,ale co když chce někdo něco míň exotickýho?????Jinak kromě Tobiáše(kterého budeme mít
) se mi líbí Alex (můj další favorit
),jinak možná ještě Joshua,ale to je spíš pro ty co žijí v cizině nebo co mají aspoň cizí příjmení.
Jo bohužel je pravda že češi zprzněj každý jméno .Mě se líbí joshua ale říkali by mu Jožko…Olivie -oliva Elizabeth - betyna,bětka.....
Kamarátka dala kryšpína a já jí psala do porodnice sms jak se má krysa? ( krýša ) prostě krysa nebo špína. Mimochodem kamarátka má 4 děti -Adinu ,Babetu ,Kryšpína a Malvínu
Mimochodem kacud , muj manzel je Tobias Luke, takze jmenovec tvyho miminka ![]()
Z těch, co jmenovala Malvína, by prošel možná tak Tobiáš - těch je teď taky mraky a hlavně ho má moje nejlepší kámoška…No, a maximálně ještě Maxim - ale to nám zase nejde k příjmení. Ostatní by určitě neprošla ![]()
Joshua se m taky líbí, ale nechtěla jsem něco, co má problém s českým fonologický systémem
Jinak se mi moc líbí Alex, ale to nám zase nejde k příjmení
A taky by to nešlo k Šimonovi. Je to těžký ![]()
Jak jsem tu psala odpoledne, muj Ethan Kai by po hodinach chemie tady v Cechach asi dosti trpel ![]()
Samuel , Štěpán ,Matouš -k šimonovi ideální
,Sven ,Dominik ,Matyáš
Ještě se mi líbí Nathan a Damián, ale to si manžel jen poklepal na čelo ![]()
Matouš byl vybraný, ale pak jsem si uvědomila, že by mu říkali Mates, Matýsek, a těch je dnes miliarda (Matýsek je Matěj, Matyáš, Matouš…). Štěpán ani Dominik se mi nelíbí. No, takže jsme trapně skončili na Jakubovi - jediné pěkné jméno, na kterým se shodnem, hodí se nám k příjmení a má hodně obměn. Sice jich bude ve třídě osm, ale co se dá dělat ![]()