Poradna duly
Jana Čurdová
Ježiš marjá nevíte někdo jak se dělají chytrý děti? Vona už to přepisuje po desátý a furt píše ty samý chyby plus jiný jako např Jmenuji se Anna Marye
Duant , no vidíš, už js to napravila …i Kačudku ![]()
Malvíno , já jím 2× týdně rybu, abych měla chytrý dítko, tak ti pak můžu dát vědět, jestli to k něčemu bylo
![]()
Medu ujišťuji tě že u prvního těhu jsem jedla ryby snad každý den a pouštěla bříšku vážnou hudbu… Toto dítě je nejblbější ![]()
Daisy:
Moc moc gratuluji k narození JIndřišky,a přeji jen to nej do života
Medu: rýma zažehnána (ťuk, ťuk, ťuk).
Ad to tvoje jídlo. Fakt co člověk to individuál,a žádná super strava či cvičení nijak nepomůže a každý tělo si dělá co chce… Jo,ale už jsem taky poznala,co je to pálení žáhy,už jsem to měla asi 3večery,, ![]()
Co ti vůbec doktor doporučoval na ten tlak,pomáhá něco?
Malvíno : si mě fakt rozesmála,nad spojitostí zdravé stravy,vážné hudby a budoucí inteligence…
![]()
Holky,my pořád bojujeme se jménem, Eliška rozhodně není definitivní…
![]()
bef , jakto? Ja jsem na Elisku zvykla
![]()
Jaky jmena mate v zaloze?
Je to pravda u druhého jsem pila kafe a jedla jen míchaný vajíčka a kila pomerančů. Je to chytrej kluk . No ale já mám jiný bohužel né moc lichotivý vysvětlení - Dan,Anička a Timinka jsou po mě ( nechtěj se učit a jsou tvrdohlavý ,ale sportovně nadaní ) No a Šimon a Sophinka jsou jak kdyby manželovi z oka vypadli - jsou i cílevědomí a chytří ![]()
Befi , bezva, že je rýma pryč, to vidím u sebe, už takhle funím jako mašina
tak tebe už taky stihla potrápit žáha?
Na tlak mi dr. dala prášky (2× denně Dopegyt) a rozpoustný magnézko. Byla tam na zástup, příště už tam bude můj doktor, tak js zvědavá, co on na to, týhle doktoce js moc nedůvěřovala, vypadala nezkušeně
Jinak co vím, nemá se moc solit, jíst zdravě a tak, no ..ale v těhu to stejně asi nepomáhá.
Mě se Eliška líbí k vašemu příjmení a dá se jí hezky říkat, Elinka, Eli atd. atd. …nad jakým jménem ještě váháš??
Daisy - oooooobr gratulace k holčičce,hlavně ať jsou holky obě zdravé a Daisy má hodně mlíčka ![]()
Befi - tak Eliška je v ohrožení jo?A co třeba Ella nebo Elena?Je to podobné. ![]()
Malvi - tvoje dcera je fakt dobrá
Ale zase to ber tak,že je teprve ve druhé třídě. ![]()
Kacudka…no to mě moc neutěšuje že je v druhé třídě ve třetí se k tomu ještě přidá puberta ![]()
Malvi - teď jsem si všimla - tak nakonec to bude Winona jo?Asi to ještě není definitivní ne? ![]()
My právě začínáme být na tu Elišku trochu alergičtí,jak o ní už každý hovoří.. (vás nemyslím,spíš všichni známí a rodina)
U nás se to vše točí kolem klasických českých jmen-přítel by chtěl Helenku nebo Terezku. Já nevím… ![]()
Na Elišce mi trochu vadí,že v dospělosti je to takový dětský,stejně jako třebo Adélka (doufám,že se Miruš nebude zlobit
).
Co se týče jmen u nás je neustále nejasno… Manžel chce jen Winnie já nechci ,Winona se mi líbí a zatím je to jméno u kterého se shodnem. Jinak Tamara,Scarlet ,Elisha, Valentýna,Elizabeth
Asi zvítězí Winona taky se mi líbí Olivie ale tady by jí říkali Olivo
Ahojky..
Holky dneska mi spadl balvan ze srdce - rakovyna to sice je,ale prej je mamina ukázka prevence,chytli to na úplném začátku,nádor je prý strašně malinkej,takže ho vyoperujou a bude zdravá. Čekala jsem na ní 20minut,co byla na UTZ a myslela jsem,že tam zkolabuju,nemluvě o tom,jak strašně mě od včerejška bolelo břicho,už jsem se nemohla ani postavit......ale…bolest je rázem pryč a mně se fakt ulevilo.Hned zítra jde k primáři na chirurgii a domluví si operaci,ale doktor jí i řekl,že může v klidu počkat na vnoučátko,oslavit ho a až potom nastopit,že v jejím případě je ten nádor tak malinkej,že nějákej týden nehraje roli..užasná zpráva.
Moc děkuju za podporu tady,je to paráda tady se vykecat,když jsem to musela držet v tajnosti a nikomu to nesměla říkat,ale při tom mě to úplně složilo..
A teď už konečně k tý daisy…=o))Huráá,ta to měla napínavý..
veliká gratuluace… ![]()
A teď už můžu rodit já,ale Mirka bude mít miminko asi dřív..=o)
Taky mi jel manžel pro auto,měla jsem si jet dneska koupit auto,ale kvůli mamině a jak je všude namrznuto jsem zůstala s malou doma,tak jsem na něj zvědavá…musela jsem si pořídit velký a bezpečný auto.
A ještě info:dneska jsem se pěkně natáhla…ale díky bohu jenom jsem se svezla po zadku a trochu to odnesl kotník,ale jsem ok a hlavně bříško neutrpělo.. ![]()
Malvíno:Ty nechodíš na žádné kontroly??