JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
28.1.09 18:32

Ježiš marjá nevíte někdo jak se dělají chytrý děti? Vona už to přepisuje po desátý a furt píše ty samý chyby plus jiný jako např Jmenuji se Anna Marye

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.1.09 18:39

Duant , no vidíš, už js to napravila …i Kačudku :wink:
Malvíno , já jím 2× týdně rybu, abych měla chytrý dítko, tak ti pak můžu dát vědět, jestli to k něčemu bylo :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 18:42

Medu ujišťuji tě že u prvního těhu jsem jedla ryby snad každý den a pouštěla bříšku vážnou hudbu… Toto dítě je nejblbější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
28.1.09 18:47

Daisy:

Moc moc gratuluji k narození JIndřišky,a přeji jen to nej do života :srdce: :srdce: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.1.09 18:51

Malvíno , tak to bude zakopaný pes někde jinde :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
28.1.09 18:52

Medu: rýma zažehnána (ťuk, ťuk, ťuk).
Ad to tvoje jídlo. Fakt co člověk to individuál,a žádná super strava či cvičení nijak nepomůže a každý tělo si dělá co chce… Jo,ale už jsem taky poznala,co je to pálení žáhy,už jsem to měla asi 3večery,, :roll:
Co ti vůbec doktor doporučoval na ten tlak,pomáhá něco?

Malvíno : si mě fakt rozesmála,nad spojitostí zdravé stravy,vážné hudby a budoucí inteligence… :lol: :lol:

Holky,my pořád bojujeme se jménem, Eliška rozhodně není definitivní… :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 18:54

bef , jakto? Ja jsem na Elisku zvykla 8O :wink:

Jaky jmena mate v zaloze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 18:57

Je to pravda u druhého jsem pila kafe a jedla jen míchaný vajíčka a kila pomerančů. Je to chytrej kluk . No ale já mám jiný bohužel né moc lichotivý vysvětlení - Dan,Anička a Timinka jsou po mě ( nechtěj se učit a jsou tvrdohlavý ,ale sportovně nadaní ) No a Šimon a Sophinka jsou jak kdyby manželovi z oka vypadli - jsou i cílevědomí a chytří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.1.09 18:57

Befi , bezva, že je rýma pryč, to vidím u sebe, už takhle funím jako mašina :lol: tak tebe už taky stihla potrápit žáha? :roll: Na tlak mi dr. dala prášky (2× denně Dopegyt) a rozpoustný magnézko. Byla tam na zástup, příště už tam bude můj doktor, tak js zvědavá, co on na to, týhle doktoce js moc nedůvěřovala, vypadala nezkušeně :? Jinak co vím, nemá se moc solit, jíst zdravě a tak, no ..ale v těhu to stejně asi nepomáhá.
Mě se Eliška líbí k vašemu příjmení a dá se jí hezky říkat, Elinka, Eli atd. atd. …nad jakým jménem ještě váháš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
28.1.09 19:04

Daisy - oooooobr gratulace k holčičce,hlavně ať jsou holky obě zdravé a Daisy má hodně mlíčka :-)

Befi - tak Eliška je v ohrožení jo?A co třeba Ella nebo Elena?Je to podobné. :wink:

Malvi - tvoje dcera je fakt dobrá :lol: Ale zase to ber tak,že je teprve ve druhé třídě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 19:07

Kacudka…no to mě moc neutěšuje že je v druhé třídě ve třetí se k tomu ještě přidá puberta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
28.1.09 19:12

Malvi - teď jsem si všimla - tak nakonec to bude Winona jo?Asi to ještě není definitivní ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
28.1.09 19:14

My právě začínáme být na tu Elišku trochu alergičtí,jak o ní už každý hovoří.. (vás nemyslím,spíš všichni známí a rodina)
U nás se to vše točí kolem klasických českých jmen-přítel by chtěl Helenku nebo Terezku. Já nevím… :roll:
Na Elišce mi trochu vadí,že v dospělosti je to takový dětský,stejně jako třebo Adélka (doufám,že se Miruš nebude zlobit :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 19:16

Co se týče jmen u nás je neustále nejasno… Manžel chce jen Winnie já nechci ,Winona se mi líbí a zatím je to jméno u kterého se shodnem. Jinak Tamara,Scarlet ,Elisha, Valentýna,Elizabeth
Asi zvítězí Winona taky se mi líbí Olivie ale tady by jí říkali Olivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
28.1.09 19:20

Ahojky..

Holky dneska mi spadl balvan ze srdce - rakovyna to sice je,ale prej je mamina ukázka prevence,chytli to na úplném začátku,nádor je prý strašně malinkej,takže ho vyoperujou a bude zdravá. Čekala jsem na ní 20minut,co byla na UTZ a myslela jsem,že tam zkolabuju,nemluvě o tom,jak strašně mě od včerejška bolelo břicho,už jsem se nemohla ani postavit......ale…bolest je rázem pryč a mně se fakt ulevilo.Hned zítra jde k primáři na chirurgii a domluví si operaci,ale doktor jí i řekl,že může v klidu počkat na vnoučátko,oslavit ho a až potom nastopit,že v jejím případě je ten nádor tak malinkej,že nějákej týden nehraje roli..užasná zpráva.

Moc děkuju za podporu tady,je to paráda tady se vykecat,když jsem to musela držet v tajnosti a nikomu to nesměla říkat,ale při tom mě to úplně složilo..

A teď už konečně k tý daisy…=o))Huráá,ta to měla napínavý..
veliká gratuluace… :D

A teď už můžu rodit já,ale Mirka bude mít miminko asi dřív..=o)

Taky mi jel manžel pro auto,měla jsem si jet dneska koupit auto,ale kvůli mamině a jak je všude namrznuto jsem zůstala s malou doma,tak jsem na něj zvědavá…musela jsem si pořídit velký a bezpečný auto.

A ještě info:dneska jsem se pěkně natáhla…ale díky bohu jenom jsem se svezla po zadku a trochu to odnesl kotník,ale jsem ok a hlavně bříško neutrpělo.. :wink:

Malvíno:Ty nechodíš na žádné kontroly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital