Poradna duly
Jana Čurdová
A ještě hlásím,že mi dneska přišel kočárek..takže nakonec je to Concord Fusion-korba Proton a autosedačka ION.
Leny…gratuluji mamince k úspěšnému vyšetření . Jinak na kontroli opravdu nechodím byla jsem naposled ve 22 týdnu. Teď po neděli zavolám do porodnice aby mi vzali krev atd. a už budu chodit tam . Jsem už trochu těhulka lempl.
Tak manžel konečně jede domů nejsem zvyklá být bez něj . A to bude celý víkend pryč ![]()
Leni , bezva zpravy! Tak ted se muzes v klidu soustredit na sebe, mas to za dverma! ![]()
Leni - gratuluju ke skvělým zprávám!!!!!!!!!!!!!!! Bude to dobrý, uvidíš!
Malvíno - to zírám
Jinak Winona se mi líbí moc - manžel je cizinec?
Proč jdete, Leni a Miru na vyvolání? Asi jste to tu psaly, ale nějak mi to uniklo.
KKacenko
nacopak zíráš? Manžel je maďar ale z maďarských je hezké opravdu jen Timea. Jinak je tam např. Gunda ,Borbála,Bogra…bleee
Kdo jste toužili po tom porodu on-line - tady je moc hezký odkaz…je to animace, jak leze mimi a není to vůbec žádná hrůza (ani tam není nic vidět, čistě animace). Mrkněte:
Malvína - zírám, že vydržíš bez ko tak dlouho! Já se vždycky na kontrolu těšila a uklidnilo mě to, že je vše ok. I když ty už si asi fakticky gynekolog-porodník-amatér ![]()
Lenousku , tak to je skvělá zpráva!
Určitě jste si všichny děsně oddychli! Jsem za tebe moc ráda, i když se neznáme, fakt!!!
Befi , stejně by jí v dospělosti říkali spíš Elča, teda aspoň co vím podle Elišek v okolí … Terezka je už několik let nejčastější jméno, to bych nedala ani za nic
ale je to na tobě, nebudu ti do toho kecat, že
![]()
Tak já js si v klidu u tv měřila tlak a mám 137/104
se na to vy...... ![]()
Jdu si lehnout, zítra pa, opatrujte se
kkacenko doktor není neomylný tvor a já s nimi nemám dobrou zkušenost .U Timinky mi řekla dr v 21 týdnu že má těžkou srdeční vadu a roštěp patra i rtu a ať jdu na potrat. Byli jsme v motole tam řekli že malá je zdravá ,tak jsem radostně nesla výsledky doktorce a ona mi řekla že to není tak vada že tam je a ať jdu na potrat. Máme zdravou krásnou holčičku a ohromnou pachť k lékařům .Vždyť kolik maminek takhle hnusně mohla připravit o dítě? A v tomto stádiu těhu? Jsem v klidu ,pohyby cítím ,děloha roste jak má zvážit se umím taky sama a co jiného dělá doktor?
Hm…no, já mám s doktory zkušenosti jen dobré, takže to vidím jinak…
Befi - Eliška je pěkné jméno, i když už prý taky dost časté. I když na Terezku nemá…nicméně Tereza se mi líbí taky moc
Ela, Ella taky teď frčí… Hm, co třeba Elena, Evelína? To nezní moc česky zase
Mně se líbí Linda, Vanda, Magdaléna (ale Magda už ne), Amálka…holčičích jmen jsou mraky! My, co rodíme kluky, to máme těžší ![]()
Kkacenko : vidíš, a mě se zas líbí mrak klučičích jmen a holčičí mě prostě žádný neoslovuje.to co se mi líbí,tak se nehodí k příjmení,nebo se to přítelovi zdá moc exotický. Jo,Magdalenka je taky hezký
A taky se mi líbí Ellen a Sofie,ale to doma neprošlo ![]()
kacenko:to bylo tak strašně milé, to video. Chtělo se mi uplně plakat, asi jsem opravdu jeblá.
Medu: Jak jsi opravila ten seznam, tak jsem teda poskočila, až jsem z toho skoro na židli poskočila ![]()
Leni:No vidiš to, ještě, že jsi se to dozvěděla před narozením mimča, můžeš si to v klidu užít, když víš, že maminka bude v pořádku. Obrovský balvan spadl, co? ![]()
Duant:jak jsi napsala, ze adelka ma byt vic vepredu, tak jsem se uculovala. dlouho mi tak nikdo neřekl, fakt jen, když jsem byla malá.Děkuju ![]()
Malvi:tak to je síla, s těma doktorama, fuj teda. Tolik dětí, pořád to nechápu a v koutku duše obdivuju, já mám zatím jedno a kolikrát šílím. Jsi dobrá, fakt ![]()