JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
28.1.09 19:25

A ještě hlásím,že mi dneska přišel kočárek..takže nakonec je to Concord Fusion-korba Proton a autosedačka ION.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 19:26

Leny…gratuluji mamince k úspěšnému vyšetření . Jinak na kontroli opravdu nechodím byla jsem naposled ve 22 týdnu. Teď po neděli zavolám do porodnice aby mi vzali krev atd. a už budu chodit tam . Jsem už trochu těhulka lempl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 19:28

Tak manžel konečně jede domů nejsem zvyklá být bez něj . A to bude celý víkend pryč :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
28.1.09 19:32

Leni , bezva zpravy! Tak ted se muzes v klidu soustredit na sebe, mas to za dverma! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 19:33

Leni - gratuluju ke skvělým zprávám!!!!!!!!!!!!!!! Bude to dobrý, uvidíš!
Malvíno - to zírám 8O Jinak Winona se mi líbí moc - manžel je cizinec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 19:35

Proč jdete, Leni a Miru na vyvolání? Asi jste to tu psaly, ale nějak mi to uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 19:37

KKacenko :lol: nacopak zíráš? Manžel je maďar ale z maďarských je hezké opravdu jen Timea. Jinak je tam např. Gunda ,Borbála,Bogra…bleee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 19:42

Kdo jste toužili po tom porodu on-line - tady je moc hezký odkaz…je to animace, jak leze mimi a není to vůbec žádná hrůza (ani tam není nic vidět, čistě animace). Mrkněte:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 19:43

Malvína - zírám, že vydržíš bez ko tak dlouho! Já se vždycky na kontrolu těšila a uklidnilo mě to, že je vše ok. I když ty už si asi fakticky gynekolog-porodník-amatér :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
28.1.09 19:45

Lenousku , tak to je skvělá zpráva! :) Určitě jste si všichny děsně oddychli! Jsem za tebe moc ráda, i když se neznáme, fakt!!!
Befi , stejně by jí v dospělosti říkali spíš Elča, teda aspoň co vím podle Elišek v okolí … Terezka je už několik let nejčastější jméno, to bych nedala ani za nic :roll: ale je to na tobě, nebudu ti do toho kecat, že 8) :wink:

Tak já js si v klidu u tv měřila tlak a mám 137/104 8O se na to vy...... :(
Jdu si lehnout, zítra pa, opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
28.1.09 19:50

kkacenko doktor není neomylný tvor a já s nimi nemám dobrou zkušenost .U Timinky mi řekla dr v 21 týdnu že má těžkou srdeční vadu a roštěp patra i rtu a ať jdu na potrat. Byli jsme v motole tam řekli že malá je zdravá ,tak jsem radostně nesla výsledky doktorce a ona mi řekla že to není tak vada že tam je a ať jdu na potrat. Máme zdravou krásnou holčičku a ohromnou pachť k lékařům .Vždyť kolik maminek takhle hnusně mohla připravit o dítě? A v tomto stádiu těhu? Jsem v klidu ,pohyby cítím ,děloha roste jak má zvážit se umím taky sama a co jiného dělá doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 19:56

Hm…no, já mám s doktory zkušenosti jen dobré, takže to vidím jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
28.1.09 19:59

Befi - Eliška je pěkné jméno, i když už prý taky dost časté. I když na Terezku nemá…nicméně Tereza se mi líbí taky moc :) Ela, Ella taky teď frčí… Hm, co třeba Elena, Evelína? To nezní moc česky zase :? Mně se líbí Linda, Vanda, Magdaléna (ale Magda už ne), Amálka…holčičích jmen jsou mraky! My, co rodíme kluky, to máme těžší :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
28.1.09 20:03

Kkacenko : vidíš, a mě se zas líbí mrak klučičích jmen a holčičí mě prostě žádný neoslovuje.to co se mi líbí,tak se nehodí k příjmení,nebo se to přítelovi zdá moc exotický. Jo,Magdalenka je taky hezký :wink: A taky se mi líbí Ellen a Sofie,ale to doma neprošlo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.1.09 20:04

kacenko:to bylo tak strašně milé, to video. Chtělo se mi uplně plakat, asi jsem opravdu jeblá.
Medu: Jak jsi opravila ten seznam, tak jsem teda poskočila, až jsem z toho skoro na židli poskočila :lol:
Leni:No vidiš to, ještě, že jsi se to dozvěděla před narozením mimča, můžeš si to v klidu užít, když víš, že maminka bude v pořádku. Obrovský balvan spadl, co? :wink:
Duant:jak jsi napsala, ze adelka ma byt vic vepredu, tak jsem se uculovala. dlouho mi tak nikdo neřekl, fakt jen, když jsem byla malá.Děkuju :D
Malvi:tak to je síla, s těma doktorama, fuj teda. Tolik dětí, pořád to nechápu a v koutku duše obdivuju, já mám zatím jedno a kolikrát šílím. Jsi dobrá, fakt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí