Poradna duly
Jana Čurdová
Duant , aha, tak to js si oddychla, snad ta Prima bude fajn! Přeci jen jsme za celý ten komplet dali dost peněz
…tobě samozřejmě přeju, aby se i téhle Yasmínce líbilo!! ![]()
Befi , taky jogurty nemusím, ale přinutím se, je to pro mimčo dobrý. Já je teď teda jím jen obden, kvůli té váze
Tý jo, to sladký ti závidím!
holt tohle já prostě dělat nemůžu, no ![]()
A bezva, že ten kočárek stihli dovézt, myslím, že jsi psala, že tam byly nějaké problémy s kamionem či čo!? Já si ho nechala složit a rozložit a vše vysvětlit naposled, když js ho objednávala, …určitě vřele doporučuju! Ostatně od toho tam jsou, no ne? ![]()
Holky, máte ještě některá z vás problémy se zácpou??
Medu já mám zácpu jak krá… je to hrozný že když už fakt se nutím na wc tak mi pak praskne cévka a celkem krvácím, ale prej hemouš to není, tak aspoň že tak. Sem si říkala že když piju a láduju jogurty ža na wc pudu jedna báseň a ono prdlajs.
Holky náš kočár se tak senzačně skládá, jen se zatáhne za páčku a a je to a obráceně jen to musí zaklapnout, no super, ale sranda byla že sme narvali do kombíka hlubokou korbu + sportovmí + vajíčko + podvozek a měli sme málem plnej kufr, sme se smáli jak pojedem na dovču že tam už nic nedáme
Ale je pravda že manža to tam naskládal tak halabala takže tak, ale sem zněj nadšená. No nic du pokračovat v odpočívání, jak sedíma mám nohy dolů tak trpím.
Medu: já trpěla skoro celé těhu,ted poslední 3týdny se to výrazně zlepšilo,skoro mívám až průjem,nechápu.. ![]()
Když by si nešla víc dní,doporučuju ti glycerinový čípky,je to sice mazec,ale netrápíš se. a já si z tý zácpy a tlačení určitě přivodila i ty hemeroidy ![]()
Ilco, já právě myslela, že ke konci těhu je zácpa jasná věc, ale já osobně mám už 14 dní opačný problém …tak si myslím, jestli to není tím, jak pořád piju mlíko kvůli pálení žáhy …tak to zkus taky ![]()
Za chvíli mi manžílek přiveze oběd (dneska mám od nich z práce, mňam) a pak jedeme do Hradce na poslední nákupy a pro ten kočár, tak zatím pa, opatrujte se ![]()
Befi , tak to jsi stejný případ jako já!
no lepší toto, než zácpa, že
pa
DAISY:nechtěla jsem tě plašit,ale ráno ze mě vytékalo něco,jen trochu,tak sjem nevěděla,ale postupně to bylo na vložky a taky mi doktor pak říkal,že to může odtíkat postupně i dva dny…mě toho vyteklo dost a stejně mě ji pak ještě píchali(vodu)…
No nic,jdu vařit,tak se zatím loučí,já ještě kuknu…
Ted jsem se dočetla o jedný holčině co rodila v Podolí.chlapeček měl vodní kýlu ve varlátku,tak ho hned odvezli do Motola na operaci. To mu museli vzít,protože tam byla už nekroza…Ale prý to nevadí,že chlap dokáže žít plnohodnotně jen s jedním…Ale musí to být pro tu maminku teda šok! ![]()
ale co ocenuju,prý ho hned po operaci převezli zpátky k matce do Podolí,aby mohli být u sebe,to fakt čumím,že někdo hledí i na zájmy matky a dítěte ![]()
Mae:tak já tu vložku mám už zase mokrou a to jí mám od 9. Ale jsem zvědavá až se vykoupu a dorazím kdr..to bude zas suchá na troud a já budu za blbce, a jen co dorazím domu tak to ze mě poteče, ne?Každopádně beru tuhle sebou…Snad někde sebou nešvihnu a nekdo mi pak nebude prohledávat batůžek, by se divil, kdyby tam našel vložku použitou ![]()
Befi:Tak to taky čučím…No s jedním varletem bude schopen plné reprodukce, ale asi bude mít z toho ten klučík trochu komplex až vyroste…
DAISY:ano,vem ji sebou,mě taky podle ní zkoušeli zda je to plodovka…tak pak písni,co ti mudr řekl,tžeba tě šupem pošle do porodnice..jens e divím,že tě nezavolal hned,když máš na plodovku podezření ![]()
Tak já měnila během 15minut tři vložky..první teda za hodinku jednu,ale pak to šlo…ale jak říkám,může ti odtékat po trochách…ani to třeba jsi předtím nepoznala.
Tak já šupajdím,malá má hladík,pypy zatím
DAISY:ano,vem ji sebou,mě taky podle ní zkoušeli zda je to plodovka…tak pak písni,co ti mudr řekl,tžeba tě šupem pošle do porodnice..jens e divím,že tě nezavolal hned,když máš na plodovku podezření ![]()
Tak já měnila během 15minut tři vložky..první teda za hodinku jednu,ale pak to šlo…ale jak říkám,může ti odtékat po trochách…ani to třeba jsi předtím nepoznala.
Tak já šupajdím,malá má hladík,papa zatím
mae Aduška je fakt krásná
Jo, návštěvy už mám víceméně za sebou, tento týden jsem slíbila kámošce že jak bude pěknej den, tak že za ní dojedu autem a půjdem se projít s kočárem (ona je těhule, tak už je taky celá natěšená). No a pak ještě zbývaj babičky, k těm musíme zajet my, nejsou už na tom zdravotně tak dobře, jenže jsou oboje dost daleko, tak to až budou malýmu tak dva měsíce. No a pak taková ta vzdálenější rodina mýho chlapa, ta se bude trousit postupně jak se jim to bude hodit (moje rodina je moc daleko, takže to taky spíš když budem mít cestu tím směrem).
daisy teda taky bych to tipla na plodovku, jsem zvědavá co ti řekne dr.
dneska jsem si k obědu uvařila krupicovou kaši a musím říct že je to humus
Daisy nechápu jak to můžeš jíst snad denně, já to musela zajíst chlebem se sýrem, nemám moc ráda sladký jídla, ale bylo to rychlý a řikala sem si, že malej po tom nebude mít trápení.
mae už jste dostali ty vitamínový kapičky? Mates dostal minulou kontrolu něco u dr, teď ve středu si tam máme zase zajít a ještě jedny kapičky sem dostala domů, musím mu je dávat denně až do jednoho roku (to je tuším vitamín D, to první je taky nějakej vitamín nebo minerální prvek nebo co já vím)
daisy jo ale jestli máš podezření na plodovku, tak bych se asi nekoupala, jen sprchovala, tuším jsem někde četla že s ruplou plodovkou se nemá lízt do vany ![]()
Ahojky matky.
Tedy vy jedete! Nakecat za víkend tolik stránek
. Omlouvám se, ale fakt jsem nedočítala, takže doufám, že jste všechny ok
.
My byli o víkendu u našich, takže jsem na net nemohla. Ale alespoň jsem doma nemusela nic dělat a jen jsem seděla a jedla
. Budu muset na váhu, protože mi připadá, že jsem tam za ty 2 dny přibrala tak 100 kg
.
PETI:jj,dostali sme dvoje kapečky,jedny mám dávat 1× denně kapku a druhé jednou týdně kapku…ale nevím na co to je,jen vím,že to jsou vitamíny..dostali sme to hned jak sme jeli z porodnice,jak sme se stavovali u mudr malé.Ale na prdíky nic a to nás tráááápí táááák moc ![]()