Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
tak se hlásím po obědě, co uvařil Pavel, takže bez práce a velice jsem si pochutnala, je to šikula.
Duant, tak já už myslela, že se něco hlo a nic, ale to neva, už jenom pár dní, tak co.
Dopoledne jsme se byli podívat na fašankovou zabíjačku, lidí jak sraček, takže jsme ani nic neochutnali, jeli jsme jen kvůli vystoupení mažoreťáků, to jsou takoví obtloustlí páni v takových těch proužkovaných plavkách a podkolenkách, jak ze sebě dělají blbce. Vždycky je to veliká sranda. Ale potkali jsme známé a každý se nezapomněl zeptat, jak to, že jsem ještě tady, a já tak s nadhledem-mám čas do zítřka, no hrdinka, ale tak jsem vzteklá, že příští týden už nevylézám, jen na tu kntrolu do Kyjova, ale to pojedu autem a vůbec u nás nikde nebudu vystupovat ![]()
Bef: Ty jsi pořád taková strašně štíhlounká, závidím. Já mám nahoře 15 kg, ale už nepřibírám, díky bohu. Ale je to až až. Ale vím, že se párkrát pořádně nevyspím, už bude ze mě člověk, takže se budu moct hýbat, tak to půjde snad všechno dolů.
pak koupím nějaké ty fešné korzetky, takové ty rajcovní
a bude ![]()
No jo, adel , furt nic ![]()
bef , krasnej pupek a na ty fotce ze svatby ti to silene slusi (i manzelovi)…a tedy opravdu neni poznat, ze by byl o pet let mladsi, vypadas skvele
…zname tu fotku z tvyho profilu, ale takhle to videt zvetseny je fajn ![]()
Tak jsme to uspali, ale byl to boj
Ještě že jsem měla uvařený pekáč fr.brambor od včera!
Bef - moc ti to sluší, fakt ![]()
Adel - do Kyjova? Bydlíte někde poblíž? Manžel se tam narodil a má tam rodinu, často tam jezdíme (tcháni mají „chalupu“ kousek od Kyjova), v létě jsme tam furt
A manželka jeho bratrance pracuje jako dět.sestra v nemocnici v Kyjově, dokonce tuším, že na porodním ![]()
Duant , a jak ti tak celkově je? Myslím tu nevolnost… Toby si tě určitě opečovává, co? ![]()
Kacko od zaludku uz mi spatne neni, no a Toby nam vozi obedy, abych nemusela varit…on varit neumi ![]()
Ale jinak hraje Poker na Facebooku
, casto se pri ty hre sejde s klukama z bejvaly prace, je mi ho v tomhle hrozne lito, on by vazne se mnou zil treba v Kazachstanu, kdyby bylo potreba, ale vim, ze se mu po Anglii stejska, on neni ten typ, (a ze znam hodne takovejch treba Americanu), co by tvrdil, ze mu to vic vyhovuje tady, ale ma Ceskou republiku rad, to jo, miluje vejlety ![]()
Navic on si nikdy na nic nestezuje, je v tomhle opravdu zlatej a pry by do Anglie stejne nesel beze mne ![]()
Duant: my nejsme manželé,zatím jsme to nestihli
,budeme mít svatbu až s malou družičkou
A je mladší jen o 3 ![]()
Doufám,že už je ti líp. Já mám dneska takový divný návaly,dopo jsem se měřila,a jen 36,9,ale skoro jsem se bála,že mám teplotu…Asi už začíná trochu nervozita… ![]()
Jinak koukám,že tu ve třech trpíme samomluvou,co?
Matky opečovávaj rodiny a zbytek se někde toulá…
Ale Sammy vypadá nadějně!!
befi , ja to i vim, ze nejste manzele, znas to, nekdy to slovo manzel clovek pouzije automaticky, aniz by si to uvedomil
, no ale s temi roky jsem to popletla
, tak se mu omlouvam ![]()
A bude to roztomily, az budete mit svatbu s prtouskem, to ja ji ted mela uz s dvouma habanama, zato mimco (tedy spis shluk bunek) tam byl taky, ale to jsme fakt netusili ![]()
Klidne to muze byt z nervozy, ja si tu nevolnost mozna tou nervozitou taky privodila, protoze jak ta doktorka mluvila ve stredu o tom, ze to bude brzy, a pak me brzo rano odeslo trochu te krve, tak si myslim, ze to na mne psychicky dolehlo
…a prave jsem mela i ty husty navaly, vcera jsem se fakt cejtila na silenou horecku a mela jsem prd!
Duant - tak na Pokeru můj drahý ujíždí taky
Je super, že tu našel uplatnění (neumí česky, ne?)…a do budoucna plánujete přesun na Ostrovy, nebo spíš prostě neplánujete a uvidíte?
Bef - s malou družičkou, to bude přímo romantika ve spreji
Normálně bych se vdávala znovu, mám na to moc hezký vzpomínky ![]()
Bef - nervíky pracujou, viď? Úplně se do toho vžívám. Když šel na svět Šimon, věděla jsem v sobotu, že to do konce víkendu bude (dr.mi to tam prošťouchla a fakt už se to rozjíždělo)…a byla jsem z toho celá v tranzu ![]()
Kacko , on pracuje pro Hewlett Packard a oficialni jazyk tam maji anglictinu, takze tam problem neni…
Presun na Ostrovy nechavame zatim otevreny, protoze to zalezi na tom, jak to bude s mymi detmi a skolami…zatim opravdu nechci moc zasahovat do jejich zivotu, jsou v nejblbejsim veku…Maruska by to zvladla v pohode, urcite by se ji i libilo studovat venku, ale Vojta je nepripravenej (i kdyz ma Anglii taky rad)…pro nej do budoucna by bylo i lepsi, kdyby hral s nejakou anglickou kapelou, co tady? Druzit se s tim vykvetem ceske hudebni sceny?
![]()
Jinak, ono to tady mozna tak nevyzniva, ale kdyz mluvim s Anglicanama, tak ja jsem desnej patriot a poucuju je o cesky historii a uspesnejch Cesich apod. ![]()
Kačko, bydlíme 20km od Kyjova, ale jedu tam rodit, rodila jsem tam i malého. Je to nejbližší porodnice a je to tam zrekontruované, takže nemám důvod se rozmýšlet jinak.
dneska už se loučím, jdu se válet k telce, protože mám obrovské depky, nemůžu vidět nikoho a všechno mě se*e. Tak se mějte a kdyby něco, tak písnu. pa pa
Tak tu byli na návštěvě moji rodiče,přivezli mi jídlo,at už se s ničím nepatlám,no a když se loučili,tak to na mě nějak padlo…začínám být úplně v pr…
Jediný pozitivní na tom je to,že mi to konečně ukončilo mojí 2denní zácpu.. ![]()
bef , jak ja te chapu…akorat me to zas zacpu rozjelo! ![]()
Ja vim, ze ja na rozdil od tebe ‚nevim kdy‘, ale i to vedomi, ze to bude brzo me neurotizuje
![]()
Duant: a to už jsem počítala s tím,že si ráno dám preventivně čípek,abych jim tam pak po klistýru nestrhla hajzly ![]()
Si neumím představit zítřek,až tam budu od 14h vejrat…
Musíme se nějak zabavit,já se ted uklidnuju bonbonierou Tatianou ![]()