JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
21.2.09 19:36

Tak já si dala horkou vanu, komplet očistu a kulturu a je mi líp :wink: .

Petr ještě zůstal u našich a možná tam bude nocovat, tak se pěkně rozvalím do postele a v klidu se vyspím. On spí poslední dobou strašně (asi už taky nervy). Pořád se rozvaluje, nebo v noci nemůže spát, tak zapíná televizi, pochoduje po bytě a to mě budí…No někdy hrůza. A kdyby se náhodou (což vůbec nepočítám) něco dělo, tak naši bydlí 10 minut od nás, takže volám…

Befi, jen si skleničku vína dej. Bude se ti líp spát. Pokud nevypiješ litr :D , tak 2 decky Ti neublíží…
A já dudlík do porodnice neberu. Uvidíme, jak to půjde, přinejhorším si ho nechám dovézt…

Tak dobrou matky a skoromatky, jdu se dívat na telku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.2.09 19:59

Tak já se taky loučím,jdu si dívat na „Kalamáry Vary“ :lol:

Přeju všem dobrou a klidnou noc.zítra nevím,jestli se sem dostanu,tak na mě v pondělí myslete.

p.s. Medunka je stále v porodnici,má furt vysoký tlak,ale kojí,tak je spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.2.09 20:33

bef , tak ‚tfuj, tfuj, tfuj‘ :wink:

Taky to s ilcou nechapu, ale jestli ta sms prisla az ted, tak asi zitra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
21.2.09 21:33

Bef - hodně štěstí, držím pěsti!

My máme uloženo, tak já se jdu osprchovat…budeme dnes s Kubou spát v obýváku, tak uvidíme, jak to bude probíhat. TeĎ samozřejmě chrápe jak pařez :roll:

S tou Ilčou to taky chápu tak, že zítra císař. Tak jsem zvědavá.

Duant, Adel, Sammy a ostatní - dobrou noc, nebo teda ne zase až tak dobrou bych měla popřát, že…😉 Kdyby něco, tak ať to zmáknete a podejte hlášení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.2.09 21:38

Ahoj tak jsem vás jen prolítla, koukám žádný nový porod, tak se holky držte, Ilče držím palce. Já mám konečně chlapa po týdnu doma, tak se tu o víkendu moc neukazuju no :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.2.09 22:36

„kalamáry Vary“ mě docela zklamaly…Vkládala jsem do Gerarda větší naděje. Nu což…

bef - tak zítra držím palce a v pondělí ještě víc.

a ostatním termínovkám přeju brzký odjezd.

a všem ostatním dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.2.09 04:34

tak samozřejmě nespím… :evil:
ale asi je to normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
22.2.09 07:54

Dobré ráno! Na mobilu zase žádná obálka s radostnou novinkou… :roll: Takový hezý datum, holky…šup šup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.2.09 08:33

Dobré ránko,
tak já jsempořád tady. Dneska máme mít den D, ale nic tomu nenasvědčuje. holky, my včera usnuli v 8 večer a tak jsme spali až do půl sedmé 8O Ráno jsme malého zkusili vymítit (vymýtit, fakt nevím, jaké i/y) prostaglandinama, nebo jak se to píše, ale vůbec nijak to nevypadá.
Dneska se cítím docela dobře, jsem konečně vyspaná podle svého, tak přemlouvám drahouše, ať jdem odpoledne krmit kačeny na druhém konci města, tak uvidíme. Nesmím se dostat do nečinnosti, jinak upadám do depek :cry:
Bef: Já myslela, že až zítra, tak teda přeju hodně štěstí a ať jsi brzy fit a můžeš mít malou u sebe :wink:
Takové krásné datum a my na to tak prdíme, že spolutrpitelky v termínu? :wink: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.2.09 08:47

Dobré ranko vespolek!

TAk zase nic? NO těm miminům se u vás fakt líbí…

bef - nespaní před takovou akcí je určitě normál. Tak šťastné pořízení a dej vědět.

Já čekám na slíbené palačinky( tatouch s něma bojuje v kuchyni) Musím si ty poslední dny zvýšené péče o mou osobu pořádně užít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.2.09 09:03

Dobre rano,

i ja jsem stale zde - jake to prekvapeni, ze?

Je to opravdu pekne datum, ale znas to, kacko , jak je to s temi ‚datumy‘ :wink:

bef , moc na tebe myslim, aspon vis, ze se veci daly do pohybu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
22.2.09 09:17

To jo, mimináči na data prdí :twisted: My si děláme srandu, že Kuba je už od malinka „politicky korektní“, protože vysoce žádané datum bylo 10.2. a mně by se bývalo líbilo 12.2. (já jsem 12.ledna, tak by se to dobře pamatovalo:-). No, a vylezl 11.2. :lol: Nebo se prostě seknul 8) Dnes by měl narozky můj děda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
22.2.09 09:33

Tak jsem se dala do tý prošívaný deky a během procesu zjistila, že nemám prdopeč :evil: Jsem tele :roll: A chlapi v terénu… :?

Bef - ještě jednou držím palec, pevné nervy a hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.2.09 09:37

kacko - no, malej si to nechtěl rozházet na žádné straně… :lol: A deku bez prdopeče neee! To by bl hnus fialovej a zdrclej. Nelze využít sousedku či dát chlapcům kouřový signál?

Duant - ne, už nepřekvapuješ… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.2.09 09:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie