Poradna duly
Jana Čurdová
Elein no to můj dr je ve vyšetřování špička, lepšího snad není, pak co sem si zkusila tak primář a ještě jeden ale to sem měla bolesti tak nevím jestli bolelo to a nebo to a mlaďoich je na posledním místě, sem mu i přímo řekla že mu z toho křesla uteču ![]()
No a přetopenech místnostech a špitálech mi ani nemluvte, mi máme v ložnici na noc sotva 18 a je to ještě vlhkej starej barák takže pohoda a ve špitále to hycovalo jak prase, naštěstí sme byla na jednolůžáku takže sem si větrala kdy chtěla ale nebavilo mě to, sem se budila a musela vylízat z postele ![]()
Adel se ti nedivím že si otrávená, no mě zatím ani nevadíty otázky tak co, ale vyloženě mě to čí tón " chudinko tak co, jak je" bych vraždila, se nemůžou zeptat normálně. ![]()
Duant a ty máš bolesti? já spávám teď každý den od 8 do 7. Pak se ráno na sebe naštvu, že jsem to určitě prospala, ale vím, že to není možné
adel , ja vim…ja uz tuhle uplne vyjela na kamaradku, kdyz mi volala a prvni, co bylo: 'Co je? Ty se ani neozves!…tak jsem ji rekla, co ji mam asi tak davat vedet, kdyz se nic nedeje (to jsme si psaly maila asi 3 dny predtim)…
Pak jina kamaradka, ktera vi, ze davam formu jmena Yasmin, aby se to cetlo Jasmin…a ona schvalne napsala, jak se drzi Džasmin?
Mne to normalne urazilo…proste uz jsme na sracky
![]()
Duant, taky mě rozčiluje, že musím každého denně ujišťovat, že bych dala vědět, díky za zeptání, ještě nic, ale URČITĚ SE OZVU a druhý den nanovo. Chytám nervy, jen mi zabručí telefon, ale pak hodím masku a dělám si srandu, jakože mám čas a tak a přitom si v duchu přesdtavuju, jak dotyčného škrtím ![]()
Duant ale já to tvoje rozčílení plně chápu, já naštěstí nevystrkuju nos z baráku a bavím se jen s kamoškou co je o měsíc zamnou takže se neotravujeme sms ani telkefónátama tohoto typu, pár příbuznech se sice ozve ale naštěstí né moc často takže to de.
Bef už je takle daleko jo
teda a nevíte jestli ji dají celkovou a nebo částečnš ji uspí? mě známá slibovala že budu mít jen částečnou, že celkou dávají u nás málokdy, no tak sem zvědavá.
Taky nesnáším horko - smažení se na slunci od devíti do pěti. Vždycky k moři jedeme a hned třetí den toho mám plný zuby a říkám si, proč tam jezdím, když to vlastně nesnáším ![]()
ilco nevim, to se ji ptat ted nebudem, to by bylo blby ![]()
adel , ja uz mam prave obcas kontrakce a docela bolestivy, tak po 20-ti minutach, ale vzdycky jen tak tri a pak to vysumi ![]()
kacko , uz me to ani neprekvapuje…my jsme jak podle kopiraku
…jeste, ze moje matka nedela v knihovne, pojala bych podezreni…treba zije dvoji zivot
…ha, ha
No to já placetění se u vody miluju, ale od sem po sem, já se ráda peču ale vždycky jen chvilku a pak zalest do stínu, no a manža miluje potápění takže fajn. No sice sme loni u moře nebyli a letos to asi taky nedáme ale už se těším na léto, to mám rády i ty hyce.
ale nesnáším v zimě přetopený místnosti, kdy nevíš co na sebe a co bys ze sebe ztrhla aby bylo líp.
Duant jo já se jen ptala jestli ste se na to téma nebavily když sem byla pryč, jinak já taky bef zatím psat nebudu, dyštak až zítra.
Jo a ty už máš kontrakce
no bezva tak snad už se to blíží ![]()
Ja miluju vejlety a hrady a zamky a tak.
…nekde lezet u vody, to je pro mne opravdu tak na chvili, jednou se vykoupat a mam dost ![]()
Navic nesnasim letoviska…jeste si zajit vykoupat se do more, kde nikdo neni, ale lezet na preplneny plazi, poslouchat takovej ten typickej sum tam, brrr…uplne na me leze deprese ![]()
Duant, to já měla taky dvakrát nebo třikrát, už jsem myslela, že pojedem, Pavel už měl i vytřeštěné oči a pak to po třech kontrakcích utišilo. Tak se bojím, že to nakonec nepoznám
No hrady a zámky to mám taky ráda ale to je pravda že nesmí být teplej jak 25 stupňů pak je to úmorný, a stěma přeplněnejma plážema je to taky někdy dost blbý ale úplně špičkový pláže sou na Korzice, tam moclidí nejezdí, je krásná voda a pláže a stačí popojet jen pár km a hned máš jinou pláž od písečnejch po oblázkový a máš většinou pro sebe 1km čtvereční ![]()
DObré ranko spolumatky!
Koukám, že tomáme od Bef téměř v přímém přenosu. Už ji vidím, jak píše: Teď rozřízli kůži a jdou na nižší vrstvy…
No, hlavně, ať to mají dnešní rodičky brzy a úapěšně za sebou!!!
Duant - takže dnes termín…no, uvidíme.
Adel - tobě už z toho taky pěkně hrabe, co? Ale začínám chápat. Na to, kolik mám ještě před sebou jsem zejména večer " k zulíbání" ![]()
Ilča - takže dnes návrat do špitálu? Přeju, ať už to klapne - to je taky na palici…
kkačenko - koukám, že noc byla divoká…
K moři bych jela okamžitě. jezdívali jsme každý rok s klukama, ale jak platíme hypo, tak si to zatím jen slibujeme. Už mám solidní absťák. Ale jen se válet, to taky nee. Dva dny válení a pak jsem vždycky vymyslela nějaký výlet.
A i u nás už asi začalo vyptávání: Ráno tatouch hrabal sníh a jedna ze sousedek se ptala, jestli už něco máme… NO, to si ještě počká. ![]()