Poradna duly
Jana Čurdová
Jé, tak moje jmenovkyně už je na světě!
Bef, moc gratuluju k narození Elišky a přeju celé vaší rodince vše jen to nej!
Je vidět, že ty ultrazvuky fakt jen odhadují váhu mimča, přijde mi že většinou je odhadovaná váha nižší než pak ta skutečná, Eliška má váhu úplně ideální ![]()
Já celý dopoledne šůrovala, asi mě chytají ty hnízdící instinkty
Naštěstí moje drahá dcera ráda „uklízí“ se mnou ![]()
Ještě k tomu čaji při kojení - já jsem žádnou jinou tekutinu krom MM nedávala a to se Andulka narodila v červenci, i dr. mi říkala, že když kojím každé 2-3 hodiny, nemusím ani ve vedrech, že když tak se mimčo přihlásí dřív a žízeň zažene u prsu.
Duant, Adel držte se!
Ppetro , tak to máte s Matýskem už pěkně zajetej režim, hlavně je super, že nemusíš uspávat
A to že se na tebe poprvé usmál, je nádhera, počkej až se poprvé zasměje nahlas, to já tenkrát bulela dojetím ![]()
Bef veliká gratulece a samo i „závist“
tak ať ste holky vpořádku a užíváte si to
Peto to máš super že už máte režim, a je bezva že už se usmívá ![]()
Ještě sem chtěla na víc věcí reagovat ale zapoměla sem to. No nic už se musím jít vykoupat a načančat na pásy, na jednu stranu bych chtěla aby si mě tam už nechali a na druhou chci ještě dom, mamka mi koupila zavařený třešně a já mám na ně hroznou chuť.
Čaute,
Befi veeeelkáá gratulace k Elišce,ať ste obě brzo fit a ty máš hooodně mlíčka ![]()
Peti - tak Mates už se usmívá jo?Je to krásnej pocit že?
Duant a Adel jsou pořád ještě tady… ![]()
Večer jdu na KO tak potom pisnu,jestli se mi teda bude chtít,jinak až ráno.
Eli nestraš mě stou odhadovanou váhou já mám odhad 3700g kolik by teda pak vážil doopravdy
já doufám že je menší ![]()
Přidávám se ke gratulacím k Elišce, moc moc závidím a přeju moc moc zddraví a ať je maminka brzo fit a může mít mimčo u sebe.
A nevíte co Sammy? dneska šla na vyvolání, tak možná už je taky Sabinka venku.
My byli odpoledne u švagrové a kecali jsme a kecali, že jsme se vrátili až před chvilkou a taťka mazal na trénink.
Jinak dnes zase nasazuju kůru červeného vína ve vroucí vaně, schody už jsem vyběhla asi třikrát, a brala jsem to pěkně po dvou, tak uvidíme.
Zítra jedu na tu kontrolu a ráno už asi nestihu se připojit, tak kdyby si mě tam enchali, tak napíšu sms.
Ja tedy spala, ale probudila jsem se zpocena…to uz mam kolikatej den…kdyz usnu odpoledne…rano po noci zpocena nejsem ![]()
Tak, adel , uz jsem se dosytosti vysmala, takze muzu odpovedet…
LAUTR NIC! ![]()
Já taky nic, tak nevím, možná tu zůstanem napořád, mně to teda tak už přijde ![]()
Pamatuju se, jak byla Kacenka otravena, a to rodila pred terminem! ![]()