JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
23.2.09 08:47

ilco , jeste mame cely den pred sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.2.09 08:52

No jo vlastně :-)
Sem ve šoitále přestala brát železo a mě se v tom „potrubí“ tak ulehčilo :D
Duant kdy deš zas na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
23.2.09 08:53

Asi ve stredu, doktorka sice neverila, ze to do stredy vydrzi, ale uvidime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.2.09 08:59

To je ale otrava co to čekání, no já vím jediný že mě nechají nejdýl do toho 6.3. dýl ne, no aspoň něco. A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
23.2.09 09:01

Stridave…nekdy uz mam dost silny bolesti, cekam, co z toho vyleze a ono pak ve vysledku nic…uz jsem celkove takova nanicovata :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.2.09 09:12

To já měla celkem spíš ani né tak bolesti ale nepříjený tlačení a tvrdnutí brřicha večer, ale teď se cejtím skoro jak v 7měsíci, tak ti nevím, sem jak na houpačce. Mě totiš se sestřičky ptaly jestli mám bolesti no a já to nedokázala říct, já cosi cítím ale jako že mě to bolí to sem úplně říct nemohla, já totiš pořád čekám až na to až to bude hodně nepříjemný, jen si říkám ježiš jak já to přežiju až mě bude bolet břicho a možná i záda a někdo se bude ve mě šťourat 8O už tak je mi to nepříjemný a to mě nic nebolí, jo a teď po zkušenosti co se ve mě šťoural mlaďoch (to je jeden doktor) a pak primář tak se modlím aby to byl primář kdo mě bude prohlížet, mlaďoch nemá ještě cit a potvrdila mi to i jedna sestřička, tak sem ráda že si to nemyslím jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
23.2.09 09:12

Duant - a dáváš si koupel vždycky, když máš bolesti? Vím, že se nerada cachtáš jako já, ale fakt to bývá účinný. Vzpomenu si na tebe pokaždý, když v noci kojím a kouknu na telefon na hodiny - jako že jestli nepíšeš :wink:

Ilčo , taky se ti to nějak táhne, viď? Na jednu stranu už jsi to mohla mít za sebou, na druhou stranu je dobře, že tam ještě junior vydrží, když se mu tam evidentně ještě líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
23.2.09 09:17

kacko , prave, ze ne, budu s tim muset zacit :roll:

Jak jsi vcera uspala? V pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
23.2.09 09:26

Dobré ráno, holky!

Tak jsem napsala příspěvěk a ono nic, není tady, takže druhý pokus… :evil:

Jsem zvědavá, jak velká bude nakonec dnešní nadílka miminek, adeptek je tady celá řada :wink:
S tím horkem Bef úplně chápu, já posledně v poradně myslela, že to nepřežiju, jak tam měly přetopeno a všechna okna zalígrovaný :roll:
Ilco to je fajn, že jsi se dobře vyspala a že je ti dobře :wink: Mě teď začaly taky trochu otékat nohy, jsem si myslela, že se tomu tentokrát třeba vyhnu… S tím nepříjemným vyšetřováním - určitě to je o doktorech, moje dr., ke který chodím do poradny se teda se mnou moc nepáře, bolí mě to od ní skoro vždy a zvlášť teď, když už je to tam vše oteklé a citlivé, ale jak jdu k někomu jinýmu, skoro ani necítím, že mě vyšetřuje :?

Duant třeba z těch bolestí konečně něco bude a vaše holčička bude přesná jako hodinky :wink:

Tak já pádím, moje dítě se otravuje a začíná svoji oblíbenou činnost - vyhrabávání zásuvek, kramaření atd. :evil:

Tak hezký den a všem rodícím hodně sil a ať to mají brzy za sebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
23.2.09 09:35

Diky Eli za povzbuzeni…

V tom Podoli je siiilene pretopeno…jak jsem tam travila tu noc, mela jsem postel u topeni a nenapadlo me ho vypnout. Byla jsem zpocena jak mys, obecne horko nesnasim! Ja ani nejsem typ na povalovani se u more…nejsem nejakej privrzenec cachtani se ve vode a nesnasim horko…pro me je pobyt u more utrpenim…zacinam chapat, proc moje dcera ma slabost pro Skandinavii…nas to tahne na sever :wink:

Tak befi to ma za par…davaji oni pred tim nejakyho trochu oblbovaka? Asi ne kvuli miminu, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
23.2.09 09:35

No, byla to docela divočina. Kuba zrovna odmítal usnout a Šimon ludračil. Naštěstí když už to začínalo bejt kritický, tak se vrátil manža (nečekaně brzo). Noc jakž takž - má stejný režim jako ve dne (po 2-3h). Spíme s malým v obýváku a Šimon když přijde v noci za manželem do postele a zjistí, že tam nejsem, hrozně vyvádí. Takže jsem po kojení běžela uspat batole, pak na střídačku s taťkou zase zpět dolů a pomalu zase kojit. A v 7 už přiběhl raubíř mě vzbudit. Uff, je to náročný. Je hezký, jak tehdy jsem měla spánkový minimum 6,5h přeruš.spánku, teď mi musí stačit 5h 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
23.2.09 09:43

ahoj, já už vždycky jen dočtu a ani nereaguju, protože začínám propadat panice a zoufalství, z toho, jak mi všichni volají, píšou, Pavlovi taky-CO TEDA? Normálně si už připadám neschopná porodit.
Celé dny jenom ležím a jsem vzteklá :roll:
Duant:je to tak pěkné, že máte starosti, ale já už nemůžu vydržet s nikým. Už si připadám, jak hypochondr, co jenom skučí, ale už se dneska snad polepším. Jinak je to na Chocholouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
23.2.09 09:45

adel , jeste porad jsi v terminu :wink: …pamatuj…14 dni po :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
23.2.09 09:49

Duant: Já vím, ale už je to tak otravné, že blázním. Ještě ty otázky mě uplně ubíjejí. Už se strašně těším zítra na tu kontrolu do pordnice, z tama už budu moudřejší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
23.2.09 09:52

befounek uz je vycevkovana a na kapacce…Drzime palce!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie