Jarní dubnová miminka

• Otevřená skupina

Skupina pro těhulky s termínem porodu v dubnu 2020

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1670
15.8.19 20:32

Ahojky, já mám termín nejspíš 23.4. a doma mám 21 mesicniho chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
933
16.8.19 06:30
@roza88 píše:
Ahojky, já mám termín nejspíš 23.4. a doma mám 21 mesicniho chlapečka.

Juu, to bude podobny…ten nas je dost narocny, uz ted mam trosku strach z tehu, jak to s nim dam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.8.19 07:19

Ahoj holky, vítám vás. :) Já mám předpokládaný termín porodu 14.4. a mám ještě dvouletého chlapečka, tak doufám v holčičku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
16.8.19 13:11

@ucukusi
Přesně takové obavy mám také. Syn je velký neposeda, všude leze, vše zkoumá, jakmile není po jeho, tak se hned vzteká. Prostě malý démon :) Říkám si, že za 9 měsíců může být jiný a třeba se trošku zklidní :D

@Sloppy91
V holčičku také doufáme, bylo by to fajn. Přítel by byl hodně nadšenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.8.19 13:39

@roza88 úplně jako bys popisovala našeho syna, ten je taky velký vztekloun. Jinak i u nás by byl za holčičku rád i přítel. :) Říkal, že by chtěl Růženku, já jsem spíš pro Rozálku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
16.8.19 14:14

@Sloppy91 my bysme rádi Amálku :) líbí se mi ještě Rozárka, ale přítel má jasno. Ja mám za sebou dvě ZT, tak doufám, že vše bude ok ať je to holka nebo kluk. Hlavně ať je mimčo zdravé a hodné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
16.8.19 21:29

No prave, maly je sileny nervak a desne temperamentni, obcas ho musim jeste nosit, snad se pres zimu nejak vic osamostatni…manzel by taky holcicku radeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
16.8.19 22:14

Tak koukám, že máme doma všichni rarášky :) a jak se jinak cítíte? Mně kupodivu zatím nic není, snad to tak i vydrží. Ve čtvrtek už jdu k doktorovi, tak snad něco uvidí. Kvůli předešlým dvoum ZT budu hlídaná už takhle z kraje a ještě i na imunologii. Tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
17.8.19 07:05

Me taky zatim nic neni, krome citlivych prsou a unavy, ale to jsem normalne, jelikoz Risa porad spatne spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.19 08:20

Já taky nemám skoro žádné příznaky, jen jsem musela prcka odstavit od kojení, protože mě při tom začaly bolet prsa a jsem trochu víc unavená. Jinak nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
17.8.19 09:57

A už jste objednané na kontrolu nebo ještě čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
17.8.19 10:14

Budu volat v pondeli, stejne me driv jak sedmem ci osmem tydnu nevezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
17.8.19 11:30

@ucukusi já si taky myslím, že ve čtvrtek nic neuvidí, ale mám se hlásit hned po zpoždění MS, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
17.8.19 13:01

@roza88 jasny,aspon treba uvidi zvysenou sliznici nebo tak
My dnes byli venku za ruku a hruza, jestli se nekdy nauci chodit po meste kloudne budu veset vlajky, jinak asi pak voditko privazat ke kocarku…
Ja mela prvni tehu komplikovane a nakonec porod vyvolavani kvuli preeklampsii, tak snad to tentokrat bude bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
17.8.19 13:40

Ahoj ženy! ;) podle MS bych měla mít termín porodu 12.4.2020,teď jsme na dovolene a k doktorovi jsem objednaná ve středu na potvrzeni.Doma máme dvouletou cácorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny