Jarní dubnová miminka

• Otevřená skupina

Skupina pro těhulky s termínem porodu v dubnu 2020

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
17.8.19 14:01

@roza88 já už jsem objednaná, ale až na 30.8., dr má teď dovolenou. Ale tak aspoň tam už doufám půjde něco vidět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.19 14:03

@z.holubicka vítej :) koukám, že tady snad všechny čekáme druhé mimi a máme doma dvouleťáky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
17.8.19 14:18

@Sloppy91 jojo,už se těším, až to budu mít potvrzené a snad bude všechno ok..
Tak nějak jsem si dělala srandu, že to zkusíme, že musím otěhotnět do konce roku, abych nemusela do práce a vyšlo to hned na poprvé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.19 14:27

@z.holubicka u nás taky tak, hned na poprvé :mrgreen: chlap teda dost čuměl na ten test, nečekal, že to vyjde tak rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
17.8.19 14:31

@Sloppy91 no,my taky koukali..nějaký příznaky jsem měla už brzy, ale test negativní, menstruace pořád nikde a byl pozitivní 4.den zpoždění. Teď mě každý den pravidelně bolí břicho..asi jak se roztahuje děloha, ale u prvního těhotenství jsem to tolik neměla teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
17.8.19 14:35

@ucukusi Jak já ti rozumím. Náš taky nechce chodit za ruku. Včera ve městě to byl očistec. Nad vodítkem jsem už také přemýšlela. Někdy je to fakt o nervy, aby se mu něco nestalo. Teď má celkově období vše sám 🙈 Já měla těhotenství celkem v pohodě. U nás hrály roli nervy hlavně, strašně jsme se báli, abych to donosila, nepotratila zase, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
17.8.19 14:36

@z.holubicka Ahoj vítej, nám se povedlo třetí měsíc snažení a ani jsme tomu nevěřili. Na syna jsme čekali rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
17.8.19 14:51

@roza88 super😉u nás byla první neplánovaná.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
17.8.19 20:58

U nas je to napoprve a neplanovane, chteli jsme se zacit snazit az tak po novem roce…nejak to nedopadlo a holt to.bude driv😂 😂 😂 😎
@roza88 a nas je desny nervak, strasne se vzteka a chyta amok, snad trochu dozraje, nez bude sourozenec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.8.19 07:06

Ahojky. Já prodávám newborn oblečení pro miminka na focení, tak kdyby jste pak potřebovali, pisnete❤️️můžete mrknout i na můj bazar, oblečky tam mám ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
18.8.19 09:43

Ještě se modlim, aby to nebyly dvojčata…ty máme v rodině a nevím, jestli bych to dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.19 11:50

Ahojky :) já bych termín měla mít 16 4 :) zítra si skočím k doktorce už mám 8 den spozdeni a test čisté pozitivní, jsem prvorodicka ale měla jsem jedno SP tak uvidíme :) chci se jen zeptat trošku mě píchá v podbřišku a mám takový bily poševní hlen je to v pořádku? Nevíte? Jsem teď že všeho vyplasena po minulych zkušenostech děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
18.8.19 12:35

@Barca. Chejn Ahoj, řekla bych, že to je v pořádku. Ze začátku podbřišek bolí jako před MS. Je to tím, jak roste děloha. Mě pobolivalo břicho celé těhotenství a bylo to v pořádku. Samozřejmě to nesmí být bolest, co se nedá vydržet nebo křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.19 12:50

@roza88 děkuji :) nene to vůbec není silná bolest a hlavně to nebolí pořád jen chvilkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
18.8.19 13:25

@Barca. Chejn tak si myslím, že to je v pořádku. Ja to mám teď také a občas i běžím na záchod s pocitem, že přišla MS. Chápu tvůj strach. Měla jsem dvakrát ZT. Vůbec se na období těhotenství netěším. U kluka sice bylo vse v pořádku, ale strašně jsem se bála. On byl i línej a moc se nehýbal, takže o to větší jsem měla strach. Každý večer jsme s manželem poslouchali srdíčko a to nás uklidňovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny