Jarní dubnová miminka

• Otevřená skupina

Skupina pro těhulky s termínem porodu v dubnu 2020

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.8.19 14:55

@roza88 ano přesně to mám i já že si kontroluji spodní prádlo a běžím na záchod. Taky se netesim protože se budu bát co a jak a jestli je vše v pořádku. Hlavně že říkají že těhotenství sia žena užívat :D to tak… Hlavně se nestresuj :) stres tomu nepomáhá už vůbec a co se má stát bohužel neovlivnime. A kolikátý by jsi měla být týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
18.8.19 20:03

@Barca. Chejn asi 5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
19.8.19 13:13

Holky teď otázka mimo. Snad nebude vadit. Nemám ještě kluka očkovaného MMR. Pořád bylo něco. Teď bysme měli očkovat, ale to se zase bojím, kvůli sobě. Jak to máte vy? Naše obvodacka je naštěstí v pohodě, pochopila to a neřeší zatím. Někde jsem četla, že se to v 1.,trimestru nedoporučuje. Tak jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
19.8.19 13:28

@Barca. Chejn taky mě bolí břicho a tak nějak podivně pravidelně, každý den kolem 13hodiny, někdy je to až nepříjemný a musím to rozdýchat😁 @roza88 teď nějak nechápu…nemůžeš očkovat malého, protože jsi těhotná? nechápu moc souvislost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
19.8.19 14:30

@z.holubicka tím ze je to živá vakcína, kamaradce se treba kluk po mmr osypal spalnickovou vyrážkou, tak abych se nenakazila já nebo plod. Četla jsem to tady v diskuzích, tak právě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
19.8.19 15:16

@roza88 aha,to mě vůbec nenapadlo, ale myslím si, že to má vliv jen na očekávaného a ne na okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
19.8.19 15:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
19.8.19 15:41

@z.holubicka jeee super děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
19.8.19 17:49

Nam se taky po ockovani osypal spalnickovou vyrazkou, dostal zanet spojivek, tyden ctyricitky a dva tydny strasneho kriku a knourani, byl uplne jiny, nastesti to mame uz za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
19.8.19 19:50

@ucukusi no a toho ja se právě bojím. A tim, ze sama mam imunologicky problém, který vzdy nejspíš zpusobil ZT, tak se chci vyvarovat všeho, co by mi mohlo uškodit. A teda mám i strach co kluk, aby to dobře zvládl. Zatím jsme měli všechna očko relativně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
20.8.19 07:09

@roza88 já bych pro klid duše počkala pp prvním trimestru..to je pro plod nejdůležitější přece jen. A zase lepší podle mě si to odbýt před miminkem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
20.8.19 07:46

@z.holubicka také jsem se tak rozhodla. Ještě se poradím s doktorkou, až půjdu na imunologii. A právě, chtěla bych to zvladnout před mimčem. Pak budou jiné starosti :)

Holky jak si myslíte, že vaše starší dítka přijmou miminka? Já nad tím přemýšlím, jestli bude žárlit, dělat naschvály nebo naopak to bude malý „pomocnik“. Jsem na to zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
20.8.19 12:23

Nam maly porad hicuje, dnes v noci 40,5 a doktorka rano netusila co, vzali mu crp, ze je zvysene, ale ze musi zitra znova, jinak mu fakt nic neni, zitra pry uvidi, jestli to byla nejaka viroza, nebo nejaka bakterialni infekce…z te mam des, aby to plod neovlivnilo, tezko rict

Jinak vubec nevim, jak sourozence prijme, nema z toho zatim vubec rozum, sam je takove mimino jeste, treba pres zimu jeste dozraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 12:31

Ahoj holky, budu prvorodička jsem z toho na nervy ale těhotenství zvládám bez potíží takže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
20.8.19 13:26

@ucukusi je tak držím palce, ať to dobře dopadne. To jsou radosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů