Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
zhruba před týdnem jsem měla sraz s jedním mužem s Tinderu. ( já 29, on 35) Psali jsme si asi 3 týdny, protože byl zrovna na dovolené. Víceméně jsme si psali každý den, vyměnili si pár normálních fotek a hodně si měli co říci. Spousty věcí a zálib jsme měli společné a bylo to opravdu hezké psaní. Neměl žádné narážky, nepadlo ani slovo o sexu a podobně.. Chlap byl ode mne cca 80km.. Občas mi přišlo jen takové zvláštní ze mi psal zdrobneliny jako jak si se vyspinkala, že jsem blázínek, dokonalá.. a přitom mne ani neznal. Na zacatku našeho psaní jsem ho asi 3× odmítla, protože dle fotek mi připadal namachrovanej a fotky mužů do půl těla mi proste neberou.. ale dusoval se jak je hodný a fajn a že mu mám dat opravdu šanci- no dala jsem.. V den schuzky prijel asi kolem 5 hodiny, sli jsme se projit na vyhlídku, poté jsme zašli na pití do restaurace.. Přišlo mi teochu zvláštní ze se na nic nezeptal.. více o me práci, rodine.. Ale říkám si ok, to nebudu více hrotit.. Pak jsme sli k rece se projit, sedli si na lavičku a začalo to.. Obejmul mi- což mi nevadilo, chemicky by mi i přitahoval a něco tam mezi nama bylo.. Ale pak mi začal septat do ucha jak jsem krásná a začal mi dávat pusy do vlasů, na tvar, celo.. a bylo vidět, ze se chce líbat.. mne to proste orislo strašně hr a necítila jsem to v ru chvíli stejně.. Vstali jsme z lavičky, chytl mi za ruku a drželi jsme se.. I to mi přišlo moc najednou všechno.. ale nechala jsem to tak.. Po chvíli mi začal sahat na zadek, tak jsem ho slušně poprosila, ať tu ruku dá vys.. takže ji dal zpět kolem pasu.. jenže zachvili to zkusil znovu.. takže jsem mu to zopakovala a tak se divné zatvaril, ale poslechl.. No a pak po par minutách mi plácl přes zadek.. to uz mi přišlo moc.. Šli jsme pak tedy zpět jakoby uz k autu, zajeli si jen pro pití a pak kecali v autě.. Tam on tak zvláštně septal.. proste jakoby chtěl udělat nějakou atmosféru sexuální mi přišlo.. Chvíli jsme si ještě normálně povídali o životě a říkal mi, jak dorazí hned za další 2/3 dny.. Rozloučili jsme se, dali jsme si jen pusu na pusu a šla jsem domu.. Měla jsem z toho strašně zvláštní pocit.. Já nejsem jeptiška, ani nedrzim celibát.. ale orislo mi to vše až mic rychle na ro, ze se vidíme poprvé a ze se neznáme.. dle konverzace on hledal vztah, chtěl rodinu, děti.. a to same i já.. kdyby mi napsal, ze chce jen sex nikam bych nešla.. následující den mi normálně napsal jako vždy.. a pak jsme se ho zeptala jak se mu včerejšek líbil, co na nej říká.. a napsal mi “ no mne si bavila, jsem spokojený a ty?”.. což mi orislo, jakobych byla nějaká věc.. napsala jsem mu, že by asi nesnesl moji upřímnost a že proste z toho nemám dobrý pocit.. a ze si i myslím, ze by mu to stejně bylo jedno co si myslím.. on mi napsal, ze jako po tom všem co mezi nama bylo to nema hlavu ani patu.. a ze pokud budu neustale hledat jen negativa nema go smysl.. tak jsem mu napsala a má ro za tebe smysl? Neprisla mi žádná odpoved.. tak jsem si řekla, ze mu zkusim zavolat, abychom si to vyrikali nějak, ze se teeba chapeme oba zle.. a dostala jsem odpoved, ze jsem se mu hodně líbila, ale tím psaním a otázkami a pochybnostmi.. to za nej smysl nema a bůhví naco bych se ptalaa kdybychom spolu byli.. odepsala jsem mu, ze nezná vůbec můj úhel pohledu a ze mi nedal ani prostor ro vysvelit. Ze mi nastvalo to, ze jsem si myslela, ze mj šlo jen o sex a ze mi to mrzelo a proto jsem takto reagovala a psala. A ze jsem za nej čekala odpoved, ze to smysl má..
Neprisla mi už žádná odpoved..
Hodně si to dávám za vinu, zda tedy nejsem nějaká divná.. a je tohle normlani jednání mužů na první schůzce? Dokázala bych se i omluvit, ale už jsem nedostala prostor.. Je to 5 dni a pochybuju, ze něco ještě napíše.. Z jedné stránky mi to je líto, protože jsme si rozuměli.. a bylo to fajn.. ale cele to skazilo to osahavani, kdy mne to nebylo vážně příjemné.. a vlastně se mi nikdy nestalo, ze by si tohle nějaký muz hned na první schůzce dovolil..
nevím co si o tom mám myslet.. zda to cele byla jedna velká lez a chlap prijel pouze na sex? Nevím.. jen by mi zajímal vás názor..
psát mu už určitě nebudu.. jen jsem apson naivně doufala, ze mi jwste napíše.. Citim jako kdybych na tom vinu měla já.. nevím..děkuji předem za názory
@Martii Nka píše: Více
no když hledáš chlapa na Tinderu
na Tinderu se hledá sex, takže ano, přijel na sex
Normalni chlap, který ma aspon nejake vychování a o slečnu mu jde by si tihle nedovolil.
Hod to za hlavu a hledej dal. Co ti psal pak byly jen výmluvy a chtěl „vinu“ hodit na tebe, abys z toho měla pocit, který tady popisujes.
Jinak na dalsi schůzku bych asi s žádným cizím chlapem nechodila sama na nejake odlehlé misto, natoz s nim byla sama v aute
Defacto sis odpověděla sama…„dle konverzace on hledal vztah, chtěl rodinu, děti.. a to same i já.. kdyby mi napsal, ze chce jen sex nikam bych nešla.“ Tinder je fakt na sex. Ano, znám pár lidí, u kterých se to pak rozvinula do něčeho vážného, i svatba byla, ale primárně je to prostě na sex. Kdyby rovnou napsal, že mu jde o sex, nesejdeš se s ním. Tak napsal, že chce vztah (a třeba nelhal, ale primárně chtěl sex), tím pádem ses s ním setkala a on mohl zkusit jestli bude sex. Víc za tím nehledej. Hoď ho za hlavu, ten nestojí za trápení se. Zkus možná hledat na klasické seznamce. I tam půjde chlapům o sex, ale třeba s větší pravděpodobností narazíš na někoho, kdo bude mít i víc zájem o ten vztah a nebude tak hrr do sexu. ![]()
Je to zcela normální chování mužů, kteří chtějí dotyčnou jenom na sex. To neznamená, že lhal o tom, že chce ženu a rodinu. To nejspíš jednou s nějakou chtít bude. Ale nevylučuje se to s tím, aby nějakou pozval párkrát na rande jen za účelem sexu… Lovíte na Tinderu, předpokládejte tudíž, že všem půjde hlavně o sex. Jsou ochotní absolvovat nějaké to otevírací psaníčko, ale na vztah a svatbu u toho nemyslí… Nemáte vůbec důvod se cítit špatně kvůli tomu, že jste ho obvinila, že chtěl jen sex. On to samozřejmě nepřizná, že to tak je. Ale na 99 % to tak je. Jediné, co má smysl řešit je fakt, že necháte muže, aby vám dělal něco, co nechcete. Nechat se oňuchávat, když vám to není příjemné? Proč? Aby se náhodou neurazil a nepřestal se s vámi bavit? Proč byste měla stát o to, aby ve vašem životě byl muž, který neunese, že nechce, aby vás na první schůzce ocicmával? Neposouvejte svoje hranice kvůli tomu, aby se náhodou nějaký obšourník, co takhle nabaluje pět dalších, neurazil. A co se týče toho, když o sobě muž prohlašuje, že je hodný a máte mu dát šanci: najděte si pojem „nice guy“.
To se nedá číst ty komentáře. No tak se mu líbila, tak to zkusil. Nedělejte z toho kdoví co. Možná mu šlo jen o jedno a možná taky ne. O ničem to nevypovídá. Chlap opravdu nepřemýšlí, jestli jde o první schůzku a nebo ne. Já jsem se s manželkou sešel a hned první den jsem ji svedl a dnes jsme spolu patnáctý rok, máme dvě děti a vše je v pořádku a jsme spokojeni.
@Anonymní píše: Více
Já chápu, že v některých bublinách je normální sahat na cizí ženu a plácat ji přes zadek, ale kultivovaný muž to nedělá.
Zakladatelko, hoď to za hlavu, byl to prase.
Sama jsi napsala, že kdyby on napsal, že hledá jen sex, nikam bys nešla. On to ví a proto ty kecy, že hledá vztah, chce rodinu a děti.
Chce jenom šuk. Nic víc v tom nehledej.
@Parvaneh píše: Více
Tak co čeka od Tinderu. Ale zase bych to tak nehrotila - kdybych teď někoho hledala, nečekala bych na páté nebo jaké rande, než by se dostal na další metu. Život je dost krátký.
@Anonymní píše: Více
Tak to asi manželka chtěla taky, ne? Předpokládám, že jsi ji neznásilnil. Zakladatelka to evidentně měla jinak, a je to tak v pořádku.
Jo, šlo mu o sex, chyba není na tvé straně přijímače. A už nelez do auta s chlapem, kterýho dobře neznáš! ![]()
Ukázkový narcis
Je jich víc a víc, a bude to horší. Každopádně by mě v životě nenapadlo sednout do auta s úplně cizím chlapem. Fakt na sebe trochu myslete, holky.
Jinak btw, pokud by to byl „normální“ chlap a chtěl by ji jen na š. uk, takhle by se nechoval. Klasičtí sukničkáři jsou hráči a většinou umí balit. Tohle byl ale typický narcis-sobeček už od začátku s těmi zdrobnělinami, aby uměle navodil blízkost. Plus to, že ho zakladatelka absolutně nezajímala jako člověk a mluvil jen o sobě. Není o čem.
Vidím, že předsudky ohledně Tinderu jsou stále živé. Spousta lidí tam hledá normální vztah, já tam našla partnera, několik mých kamarádek rovněž, jedné se zrovna narodilo mimino a další se bude za měsíc vdávat. Měla jsem rande celkem se 4 muži a všichni byli normální a fajn, jen tam nebyla jiskra/kompatibilita. Tinder je jen prostředek pro seznámení a motivace uživatelů jsou různé. Názor, že se nemáš divit, když jsi šla na Tinder, je dost omezený.
To samozřejmě nevylučuje, že se tam objevují zoufalci a predátoři jako tento. Týpek byl prasák a divím se, že jsi mu ješte volala a chtěla si něco vysvětlovat, když to bylo úplně jasné. Musíš se naučit, že když se ti něco nezdá od začátku (pro mě jsou fotky nahoře bez taky odrazující), prostě blokuj a jdi dál. I na Tinderu a jiných online seznamkách je spousta normálních slušných chlapů, věř mi. Ber to jako ponaučení a hledej dál. Hodně štěstí ![]()