Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, naštvalo by vás kdyby váš přítel dal přednost spaní na gauči se psem. Místo spaní v posteli s vámi? Každý ženský by to pochopitelně vadilo, nebo sem už vážně přehnaná.
Samozřejmě, že by mi to vadilo. To je vzhůru tak dlouho, že tam vytuhne? Pokud ano, je řešením chodit spát dřív. Nebo má problém se sexem a bojí se, že budeš něco chtít?
No to bych ho hnala. ![]()
Musí být u vás něco špatně ale, když jde na gauč za psem ne? Protože přeci neodejde z postele jen tak? Nebo ano? ![]()
Záleží na okolnostech, proč tam je. Může mu být s tebou v ložnici vedro, můžeš chrápat nebo on. Může i nemusí tam být něco špatně.
A není to jedno? Vadí to tobě a to je podstatné. Je to váš vztah. Mluvte o tom. Klidně se pohádejte, jestli to bude třeba. Ale netahejte do toho jiné lidi, ti do vašeho života nemají co kecat!
To dost zalezi na duvodu. Jestli je pes treba aktualne nemocnej a nechce, aby vam blil v posteli, tak to je ok. Jestli ty mas na psa alergii a on ti chce ulehčit, tak taky. Stejne tak odlisna potreba spanku, teploty… Ale to byste predpokladam spolu resili. Jestli se tak jen něčemu vyhýbá, tak to ok neni. Mluvte spolu.
A jeho ex má porad klíče od jeho bytu, a chodí k vám kdykoliv se jí zachce?
@frc664 píše: Více
Tak tobě to vadí, tak je to problém. To tam spí kvůli psovi, nebo proč?
@Anonymní píše: Více
Já si nepřeju aby nám lezl do postele víš, takže si myslím že je pro něj jednodušší si lehnout tam kam za ním bude moct, aby ho nemusel vyhánět. protože má asi výčitky vůči psovi?
Ale asi mu nedochází že tím prostě dává přednost svýmu a pohodlí psa přede mnou.
A ať si říká každej co chce, postel je prostě postel.
@Zvedava1 58555814 [/@Zvedava1 píše: VíceTak teď si mě zabila, nevím jestli se mám smát nebo se rozbrečela tyvole. Haha, ne s klíčem a už jsme to vyřešili. Nebo furt je má ale nechodí si kdy se jí zachce
![]()