Partner dal přednost spaní na gauči se psem, než aby šel za mnou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16639
14.7.26 10:51
@frc664 píše: Více

A kam pes jinak může? A to nemůže spát sám? Bydlíte spolu, nebo jsi přišla spát k němu? Nějak nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.7.26 10:55

@frc664 jenže jestli pes byl zvyklý spát v posteli tak to odnaučování je na delší dobu. a než aby pes někde kňučel tak je pro něj jednodušší si lehnout na gauč a pes bude v klidu. Já bych po partnerovi nechtěla aby musel měnit zaběhlé věci. Hlavně mu neříkej at si vybere jestli pes a nebo ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3744
14.7.26 11:05

@Markéta80 To záleží na psovi. My měli psy v posteli, pak se situace změnila a psi do postele nechodí (mají pelech vedle postele). Byla to akce na 2 noci. Žádné drama a nutnost spát s nimi v pelechu, obýváku a podobné. Normální a zdravý pes (nemluvím o starých nebo nemocných psech) situaci pochopí a bude dle ni fungovat rychle. :kytka:

Tady bude problém v majiteli hlavně, kterému omezení postele zřejmě vadí a snaží se zavděčit oběma (pes - spíme spolu na gauči a nové partnerce - zákaz postele).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
14.7.26 11:23

@Snopy123 nevíme co je to za psa a kam psa on má dle zakl odsunout. U našich vím že pokud bych je zavřela na chodbu a budou vědět že já zůstala v pokoji tak v klid nebudou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
14.7.26 11:25

Toho psa měl, nez jste se sestěhovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3744
14.7.26 12:46

@Zvedava1 Podívej se na její minulou diskuzi. Psa si pořídil její partner s ex, která tam stále leze i když ona žije s ním, protože si potřebují předávat psa, atd… Zakladatelka je tam ta navíc.

Teď spí se psem chudákem na gauči. :lol:

Příspěvek upraven 14.07.26 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3744
14.7.26 12:50

@Markéta80 Tak se dá najít kompromis. My taky psy nevystěhovali na chodbu za zavřené dveře.

Ale nevidím důvod, proč by zakladatelka nemohla říct svůj názor fungování se psem, když v té domácnosti žije. Ale tady, viz její minulá diskuze, bude spíš ta navíc ona než ten pes. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.7.26 13:07

Samozřejmě, že by mě to štvalo. Ale už v minulé diskuzi ti holky psaly, že to nevypadá na žádnou hlubokou lásku z jeho strany. Sbalila bych si věci a našla si někoho, pro koho budu na prvním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.26 13:09

Neznám kontext. Můj ex na gauči spával běžně z různých důvodů. Někdy mi to přišlo ok, někdy mě to mrzelo. Jednorázově bych to asi neřešila.

• Citovat
  • Upravit
59426
14.7.26 13:12

@Snopy123 to právě nepsala kde ten pes má spát. Pes je pro něj asi na prvním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
14.7.26 13:22

Takžechlap žil se psem a povýšil ho do role partnerky… pokud dává zvířeti přednost před tebou, je to fakt blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
14.7.26 13:23

Když jsem byl s ex, tak jsem často spal na gauči s kočkou proto že ex měla stále blbé kecy, zatímco zvíře je tiché.. a klid je přesně to co večer před spánkem chce skoro každý chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.26 13:37

Mně by to nevadilo, spím raději sama v úplném tichu.

• Citovat
  • Upravit
1088
14.7.26 14:07
@Snopy123 píše: Více

Ptala jsem se jí, zda ex vrátila klíče. Nevrátila, ale prý už tam nehodí :D to je vztah snů. Takže psa měl uz předtím, nez se sestehovali, urcite u nej přespala. To ji předtím pes nevadil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
14.7.26 18:54

Co tě na té otázce tak strašně pobavilo? :think: Klíče si nechává proč? A ptala ses ho teda, proč s tím psem spí, nebo ne? Protože on ti může dát mnohem jasnější odpověď než my :nevim: A jak často se to děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí