Zmizení cysty před laparoskopií

15.7.26 07:20

Zmizení cysty před laparoskopií

Ahoj všem,

zajímalo by mě, zda tu není někdo, komu se stalo, že měl delší dobu cystu, o které se nakonec rozhodlo na jejím odstranění laparoskopií a při výkonu tam cysta nakonec již nebyla? Je možné, že se to může stát?
Předem děkuji všem za odpovědi a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2486
15.7.26 07:36

Stát se může všechno, ale před operací budou jistě dělat kontrolní UTZ, aby se potvrdilo, že je operace na místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
15.7.26 07:51
@natalie1912 píše: Více

za mě spíš nemůže…před operací provedou zcela jistě vyšetření a šance, že by cysta zmizela mezi vyšetřením a operací, tedy během pár hodin, je nereálná…Samozřejmě může prasknout, ale na to by se přišlo právě u toho předoperačního vyšetření, resp. v nemocnici, kam by jsi nastoupila k výkonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.26 07:53

Děkuji za odpovědi.
Já to myslela tak, zda může ještě odejít mezi čekáním na laparoskopii, což může být v rámci týdnů. Nemyslela jsem z hodiny na hodinu před vyšetřením a zákrokem, jestli mi rozumíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
15.7.26 07:57
@natalie1912 píše: Více

tak to samozřejmě může, záleží jak je velká a jak ji máš dlouho…mě většinou praskly ty menší, ty „novější“, tu co jsem měla měsíce a měla 10cm mi nakonec museli odoperovat, už se nedalo čekat, že sama praskne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí